عصر کرد

آخرين مطالب

صدور بیش از 60 اخطاریه برای مراکز تولید کننده پسماند عفونی در خراسان رضوی سازمان حفاظت محیط زیست

صدور بیش از 60 اخطاریه برای مراکز تولید کننده پسماند عفونی در خراسان رضوی
  بزرگنمايي:

عصر کرد - مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی ازصدور بیش از 60 اخطاریه زیست محیطی برای مراکز تولید کننده پسماندهای عفونی استان از ابتدای سال خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی، تورج همتی با اشاره به اینکه نظارت بر نحوه مدیریت پسماندهای عفونی مراکز درمانی از سوی اداره کل حفاظت محیط زیست استان و دانشگاه علوم پزشکی مشهد صورت می پذیرد گفت: در استان 69 بیمارستان داریم که نیمی از آنها درکلانشهر مشهد خدمت رسانی می کنند و اتوکلاوها یا دستگاه های بی خطر سازی پسماندهای پزشکی این مراکز به صورت دوره ای از سوی کارشناسان این اداره کل و نیز آزمایشگاه های معتمد سازمان تحت نظارت؛ کنترل و صحت سنجی عملکرد دستگاهی قرار می گیرند. 
وی ادامه داد: از ابتدای سال حدودا 450 نوبت بازدید دوره ای از این مراکز صورت گرفته که منجر به صدور اخطاریه زیست محیطی برای 61 مورد تخلف شده است. 
این مقام مسئول ضمن اشاره به اینکه پسماندهای عفونی کلانشهر مشهد پس از انجام فرایند مدیریت پسماند پزشکی، اتوکلاو شده و در نهایت در محل لندفیل ویژه که به همین منظور طراحی شده دفن بهداشتی می شوند گفت: به جز سه مرکز بیمارستانی در شهرستان های مشهد، خلیل آباد و تربت جام، دیگر بیمارستان های استان دارای دستگاه بی خطرساز زباله عفونی بوده و بی خطرسازی در محل بیمارستان ها انجام می پذیرد.
همتی مقدار پسماند عادی و غیرعفونی در شهرستان مشهد را روزانه 14421 کیلوگرم و پسماند عفونی را 9541 کیلوگرم درروز عنوان کرد و افزود: به استناد آمار، روزانه بیش از 180 کیلوگرم پسماند دارویی و شیمیایی و 576 کیلوگرم پسماند تیز و برنده در این کلانشهر تولید می شود.
وی با اشاره به طرح تفکیک پسماند مطب های دارای پسماند عفونی از پسماند شهری گفت:با توجه به جایگاه اداره کل حفاظت محیط زیست استان به عنوان ناظر عالی پسماند، موضوع ساماندهی پسماندهای پزشکی مطب ها، کلینیک ها، آزمایشگاه ها و.. در دستور کارکارگروه و کمیته های تخصصی مدیریت پسماند واقع شد و پس از بررسی های صورت گرفته و با توجه به فعالیت دو مرکز بی خطرسازی پسماند پزشکی در استان خراسان رضوی و صدور مجوزات و تاییدیه های لازم از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد؛ عملیات جمع آوری و انتقال این دسته از پسماندها در شهرستان مشهد پس از بیخطر سازی توسط دو مرکز یاد شده، به سازمان مدیریت پسماند شهرداری برای دفن بهداشتی آغاز شده است.
همتی ادامه داد: پسماندهای عفونی بی خطر سازی شده پس از جمع آوری به لندفیل خاص پسماندهای پزشکی در محل زباله گاه فعلی شهر مشهد که با لایه مناسب ژئوممبران عایق بندی و فنس کشی شده و بصورت روزانه پس از دفن زباله های دریافتی ؛ آهک پاشی و پوشش دهی خاک انجام می گیرد ،انتقال می یابد.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/159097/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیدار مدیر کل بنیاد سمنان با خانواده شهدای سادات به مناسبت عید سعید غدیر خم

بازدید میدانی مدیرعامل منطقه آزاد کیش از مراکز خدماتی و اقامتی کیش

مانور موشک‌های ایرانی بر فراز سرزمین‌های اشغالی

اصابت موشک‌های ایران در کریات

غرش پدافند تبریز علیه اهداف متخاصم

درخواستی بی‌سابقه از سوی تل‌آویو؛ جلوگیری از خروج شهرک‌نشینان از کشور

عملیات پدافند علیه اهداف متخاصم در سنندج

اثرات اصابت موشک ایران به شمال سرزمین اشغالی

لحظه اصابت موشک ایرانی به اراضی اشغالی

انتشار تصویر سه بعدی از مراکز حساس نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی

دستگیری عوامل داخلی موساد در فشافویه

رئیس سازمان اطلاعات سپاه به شهادت رسید

لاریجانی: اگر به تاسیسات نفتی ما آسیب جدی بزنند، نمی‌گذاریم هیچ کشوری در منطقه از نفت خودش استفاده کند

عملکرد عالی پدافند در آسمان سنندج

هیچ کمبود کالای اساسی در کردستان وجود ندارد

گل چهارم بایرن مونیخ توسط کومان

گل پنجم بایرن مونیخ توسط کومان

گل ششم بایرن مونیخ توسط اولیسه

گل هفتم بایرن مونیخ توسط موسیالا

گل هشتم بایرن مونیخ توسط موسیالا

جدال سوارز و بوسکتس با فغانی!

پایان خوش هفته نخست لیگ ملت‌ها برای ایران با برد برابر اوکراین

پاداش فوری FIVB برای برد اول ایران در لیگ ملت‌ها

ستاره آرسنال مرد سال فوتبال غنا شد

آرنولد بهترین دفاع راست جهان خواهد شد

علیرضا منصوریان : ما خون میدهیم اما خاک نمی‌دهیم

به بهانه تولد 56 سالگی «اولیور کان» اسطوره فوتبال آلمان و بایرن مونیخ

بچه‌های ما را نکشید، من را بکشید

پولادگر: اسرائیل غده سرطانی است.

صندلی که در آن قرار گرفتم بسیار ارزشمند است

اولین مصدوم جام باشگاه‌ها؛ ستاره اصلی الاهلی

استوری طارمی در محکومیت جنایت‌های صهیونیسم

همدردی ستاره خارجی استقلال با مردم ایران

ورود خودروهای شخصی به مرز پرویزخان ممنوع شد

تعویق یک هفته‌ای همه امتحانات جهاد دانشگاهی کرمانشاه

راه‌اندازی آشپزخانه سیار و نانوایی اضطراری هلال‌احمر در کرمانشاه

تصاویر حمله اشتباه رژیم صهیونیستی به اصطبل اسب در کرمانشاه

ورود خودروهای شخصی به مرز پرویزخان ممنوع شد؛ تشدید بازرسی‌ها در گمرک

تأکید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش بر تسهیل کامل تردد خودروهای پلاک کیش

بازیکن قرضی استقلال: ملوان شایسته قهرمانی بود

برترین گل‌های ستاره‌های سابق زیر 21 سال اروپا!

پپ به بازیکنان سیتی؛ من بهترین مربی جهانم!

اخبار نقل و انتقالات فوتبال در جهان

واکنش فوتبالیستها به جنایات صهیونیستها

سردرگم‌ترین معارفه تاریخ فوتبال در اینتر!‏

آشنایی با ورزشکارانی که در تجاوز رژیم صهیونیستی به کشور به شهادت رسیدند

کارت زرد علیرضا فغانی به بوسکتس پس از جمله «تو دیوانه‌ای» به داور ایرانی/آخ خبر

لیگ ملت‌ها؛ پایان خوش ریو و ماراکانا برای برزیل

شاهرخ بیانی: ساپینتو بهترین گزینه استقلال است

سکوت کثیف نهادهای بین‌المللی ورزشی در پی شهادت ورزشکاران ایرانی