عصر کرد

آخرين مطالب

پاسخ محیط زیست درباره طرح گردشگری پتروشیمی آریاساسول سازمان حفاظت محیط زیست

پاسخ محیط زیست درباره طرح گردشگری پتروشیمی آریاساسول
  بزرگنمايي:

عصر کرد - در پاسخ به خبر درج شده در وب سایت نصیر بوشهر و همچنین خبرگزاری ایسنا در خصوص احداث هتل توسط شرکت آریاساسول در پارک ملی نای بند موارد زیر برای روشن شدن افکار عمومی مطرح می شود .

به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر، طرح مذکور احداث هتل نبوده بلکه عنوان طرح "طرح گردشگری، اقامتی و زیست محیطی" است.
محل احداث آن در اراضی غیر ملی و در محدوده مستثنیات منطقه نای بند واقع شده و واگذاری اراضی هیچگونه برخلاف قوانین و مقررات محیط زیست صورت نگرفته است و مجوز تغییر کاربری از کشاورزی به گردشگری موافقت کلیه دستگاه های اجرایی و مسوول را در سال 95 به مساحت 2/6 هکتار برای احداث طرح گردشگری مذکور صادر و اراضی مذکور در زون گردشگری متمرکز طرح مدیریت پارک ملی نای بند قرار دارد .
پس از آغاز ساخت و ساز طرح و پیشرفت عملیات ساخت و ساز به دلیل ابهامات طرح، اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر از ادامه طرح در سال 97 جلوگیری و پروژه به مدت 4 ماه متوقف و طرح احداث مورد بررسی و طرح از حالت فقط اقامتی خارج و کاربری های گردشگری و زیست محیطی به آن اضافه شد و مقرر گردید که در محدوده موزه دریایی، آکواریوم دریایی، باغ گیاه شناسی، آمفی تاتر و کلاس های آموزشی احداث و بخشی از مساحت در اختیار عموم برای گردشگری بوده و همچنین همه حرایم قانونی همانند حریم 60 متری دریا رعایت شد .
هم اکنون در روند اجرا نیز سازمان محیط زیست بر روند اجرا نظارت دارد و بدلیل مطرح شدن پاره ای از ابهام و پیشنهادات دیگر هم اکنون طرح مجدد در حال بررسی است تا کلیه موارد مشروط زیست محیطی و گردشگری مقرر در طرح اجرایی شود و اگر شرکت مذکور قصد داشته باشد فقط سازه های اقامتی را اجرا نماید از ادامه روند احداث جلوگیری خواهد شد.
همچنین شایان ذکر است، در این طرح نحوه مدیریت مشارکتی گردشگری با جوامع محلی مقرر و تاکید شده است و مقرر شده است کلیه سازه ها با طرح های اکولاژ احداث و از سیستم های انرژی خورشیدی و سایر موارد مدیریت سبز استفاده شود .
گردشگری و احداث سایت های گردشگری در مناطق حفاظت شده ممنوعیت ندارد بلکه باید این سایت ها در اراضی شخصی یا مستثنیات و در زون های مرتبط با مجوزهای لازم صورت پذیرد و مورد دسترسی عموم قرار گیرد و سازمان حفاظت محیط زیست با هرگونه محصورسازی و محروم کردن عموم از زیبایی های طبیعت در اینگونه طرح ها مخالف است .
همچنین منطقه پارک ملی دریایی نای بند تحت حفاظت محیط زیست بوده و علیرغم درخواست های مکرر شرکت های صنعتی منطقه جهت احداث هتل و دیگر سازه های گردشگری دیگر، اداره کل حفاظت محیط زیست مخالفت خود را اعلام می دارد، هرگونه احداث سایت های گردشگری به دلیل احداث پارکها و اقامتگاه های بوم گردی موجود فعلا ممنوع بوده و خرید اراضی شخصی و مستثنیات منطقه توسط برخی از افراد و شرکت ها حقی را برای آنها در صدور مجوز ایجاد نخواهد کرد.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/156227/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عراقچی: هیچ وقت از حقوق  هسته‌ای مردم خودمان نمی‌گذریم

آمار وزارت بهداشت اسرائیل از تلفات صهیونیست‌ها درپی حملات ایران

علی مطهری: جهان بدون اسرائیل و آمریکا امن‌تر خواهد بود

موشک‌ها و پهپادهای ایرانی کدام مناطق از تل‌آویو و حیفا را هدف قرار دادند؟

نشست شورای حکام آژانس درباره تجاوز اسرائیل به خاک ایران فردا برگزار می‌شود

صدای 2 انفجار در مرکز تهران

شهادت 10 کودک در حملۀ اسرائیل به یک ساختمان مسکونی در شمال شرق تهران

منطقه ای در نیاوران مورد هدف رژیم صهیونیستی قرار گرفت

منطقه نیروهوایی تهران مورد اصابت قرار گرفت

پزشکیان در گفت‌وگو با السودانی: اگر تجاوزات ادامه یابد پاسخ‌هایی دردناک‌تر در انتظار متجاوزان خواهد بود

خبرهای مهم سخنگوی دولت: متروها در زمان حمله به عنوان پناهگاه استفاده خواهد شد

واکنش به ادعای ساختگی رسانه قبرسی: ایران هیچ پیامی برای رژیم صهیونیستی نفرستاده است

بقایی: نباید به رژیم اسرائیل اجازه داده شود قوانین بین‌المللی را از نو بنویسد

پدافند هوایی تهران علیه اهداف متخاصم مجددا فعال شد

سازمان انرژی اتمی: مسیر توسعه فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای را با قدرت ادامه می‌دهیم

دانشمند هسته‌ای اهل مازندران به شهادت رسید

جزئیات دستگیری 2 نفر از اعضای تیم تروریستی موساد از زبان فرمانده فراجا

آغاز غرور‌آفرین تیم ملی واترپلو جوانان با بوسه بر پرچم ایران

فغانی امشب سوت جام جهانی را می‌زند

ماروتا: متاسفانه طارمی را از دست دادیم!

چهار ستاره، دیوانه بازی برای بارسلونا!

مخالفان و موافقان جام جهانی باشگاه‌ها

امیدواری بارسا؛ بازگشت به دوران قدرت و ثروت!

پاسخ غیرمستقیم پرسپولیس به نگرانی در مورد کارتال

خداداد عزیزی: هراسی از کفتار‌های صهیونیستی نداریم

پاسخ به مهم‌ترین سوال حقوقی فوتبال ایران

جلسه روانخواه با اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال

ادعای سی‌ان‌ان: ویتکاف عصر یک‌شنبه گذشته مستقیماً با وزیر خارجه ایران تماس گرفته است

بخشایش اردستانی: یکی، دو روز دیگر با موشک‌های هایپرسونیک ایران تکلیف جنگ مشخص می‌شود

خبر اختصاصی «آخرین خبر» از فرود دومین هواپیمای نظامی باری چین در ایران

روایت «رجا» از پیام قاطع تهران به واشنگتن از کانال سوئیس: در تنبیه اسرائیل دخالت نکنید

اظهارات سخنگوی دولت در گزارش روزانه به مردم؛ از زمان لغو پروازها تا اعلام پناهگاه‌ها

کاهش دما و هشدار وزش باد شدید همراه با گردو‌خاک در کردستان

لغو کلاس پرولایسنس به دلیل حملات رژیم صهیونیستی

اقبالی: در جام‌جهانی کاری از دستمان برنمی‌آید

بدترین تابستان یک مربی در تاریخ رئال!

تمدید قرارداد مدافع تراکتور برای دو فصل دیگر

مهاجم بایرن به تاتنهام پیوست

اوبلاک: غیرممکن است مقابل پی‌اس‌جی زجر نکشیم!

4 ورزشکار طی حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند

خلاصه بازی الاهلی مصر 0 - اینترمیامی 0

جر و بحث سوارز و بوسکتس با علیرضا فغانی

او می‌خواهد اولین گلر رنگین‌ پوست مانشافت باشد

مراسم تشییع و خاکسپاری شهدای والامقام خرم‌آباد فردا برگزار می‌شود

مسئولین ادارات در جهت حل مشکلات جامعه ایثارگری اهتمام داشته باشند

شایعه بسته شدن مرز ایران و افغانستان تکذیب شد

2 نفر از اعضای تیم تروریستی موساد دستگیر شدند

زنگنه: اجلاس کمیته سیاسی APA به تعویق افتاد

آسیب به خطوط انتقال نفت پالایشگاه‌ حیفا در پی حمله ایران

درخواست استرالیا در پی گسترش تنش‌ها میان رژیم صهیونیستی و ایران