سه شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۵
ورزشی

استقلال در آزمون سخت الشمال؛ ماشاریپوف و آسانی، فرشته نجات آبی‌ها می‌شوند؟

استقلال در آزمون سخت الشمال؛ ماشاریپوف و آسانی، فرشته نجات آبی‌ها می‌شوند؟
عصر کرد - آخرین خبر/استقلال پس از نمایش ناامیدکننده مقابل شباب‌الاهلی، امشب در بصره به مصاف الشمال قطر می‌رود که با ستاره‌هایی چون بغداد بونجاح و ریاض محرز می‌تواند آزمون ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - آخرین خبر /استقلال پس از نمایش ناامیدکننده مقابل شباب‌الاهلی، امشب در بصره به مصاف الشمال قطر می‌رود که با ستاره‌هایی چون بغداد بونجاح و ریاض محرز می‌تواند آزمون دشواری برای خط دفاعی آبی‌ها باشد.
به گزارش آخرین خبر، استقلال در چهارمین دیدار خود در لیگ نخبگان آسیا، از ساعت ۱۹:۳۰ امشب در ورزشگاه بین‌المللی بصره به مصاف الشمال قطر می‌رود. آبی‌پوشان که رقابت‌های آسیایی را با دو پیروزی ارزشمند مقابل السد و الغرافه آغاز کردند، هفته گذشته برابر شباب‌الاهلی شکست خوردند تا نخستین ناکامی خود در این فصل آسیا را تجربه کنند. حالا شاگردان سهراب بختیاری‌زاده فرصت دارند با عبور از نماینده قطر، دوباره به مسیر موفقیت بازگردند.
الشمال؛ تیمی با ستاره‌های نام‌آشنا
نماینده قطر برخلاف شرایط نه‌چندان مطلوبش در لیگ داخلی، در لیگ نخبگان چهره متفاوتی از خود نشان داده است. الشمال در سه مسابقه ابتدایی خود برابر الاتحاد عربستان و تراکتور به تساوی رسید و الهلال عربستان را نیز با نتیجه ۳ بر یک شکست داد تا نشان دهد حریف دست‌وپابسته‌ای برای استقلال نیست.
نکته قابل توجه درباره الشمال، حضور تعداد زیادی بازیکن خارجی در ترکیب این تیم است. ریاض محرز، ستاره سابق منچسترسیتی و تیم ملی الجزایر، یکی از نام‌های بزرگ فوتبال این تیم محسوب می‌شود. بازیکنی که تجربه قهرمانی در لیگ برتر انگلیس و لیگ قهرمانان اروپا را دارد و توانایی‌های فنی او می‌تواند برای خط دفاع استقلال دردسرساز شود.
در کنار محرز، بغداد بونجاح، مهاجم باتجربه الجزایری که سال‌ها در السد قطر درخشید، مهم‌ترین تهدید خط حمله الشمال خواهد بود. بونجاح با شم گلزنی بالا و شناختی که از فوتبال آسیا دارد، می‌تواند مدافعان استقلال را با چالش جدی مواجه کند. الکس کویادو، محصول آکادمی بارسلونا، وسلی سعید، مهاجم سابق لیگ فرانسه، و تیاگو سیلوا، هافبک پرتغالی الشمال، از دیگر مهره‌های قابل توجه این تیم هستند.
دو خارجی استقلال در نقش فرشته نجات؟
استقلال در شرایطی به مصاف الشمال می‌رود که برخلاف حریف قطری، از نظر تعداد بازیکنان خارجی شرایط محدودی دارد. مصدومیت رستم آشورماتوف باعث شده این مدافع ازبکستانی مسابقه را از دست بدهد تا سهراب بختیاری‌زاده تنها یاسر آسانی و جلال‌الدین ماشاریپوف را از میان خارجی‌های خود در اختیار داشته باشد.
آسانی که در مسابقات آسیایی عملکرد مؤثری داشته و در سه بازی ابتدایی دو گل و یک پاس گل به ثبت رسانده، یکی از امیدهای اصلی استقلال برای باز کردن دروازه نماینده قطر است. در سوی دیگر، ماشاریپوف نیز با توانایی بازی‌سازی و خلق موقعیت می‌تواند نقش مهمی در بهبود شرایط هجومی آبی‌ها ایفا کند.
با این حال، سؤال مهم درباره استقلال به عملکرد این دو بازیکن بازمی‌گردد. آبی‌ها در دیدار مقابل شباب‌الاهلی نمایش کم‌رمقی داشتند و نتوانستند از ظرفیت‌های هجومی خود استفاده کنند. حالا در شرایطی که حریف قطری از ستاره‌های باتجربه و باکیفیتی بهره می‌برد، انتظار می‌رود آسانی و ماشاریپوف مسئولیت بیشتری بر عهده بگیرند.
استقلال برای پیروزی در این مسابقه فقط به نام‌های بزرگ خود نیاز ندارد و باید در کنار درخشش احتمالی دو ستاره خارجی، در میانه میدان و خط دفاعی نیز عملکرد منسجم‌تری داشته باشد. به‌خصوص اینکه مهار بونجاح و محرز می‌تواند یکی از کلیدهای موفقیت آبی‌ها باشد.
حالا باید دید آسانی و ماشاریپوف پس از نمایش نه‌چندان خوب استقلال مقابل شباب‌الاهلی، این بار به فرشته نجات آبی‌ها تبدیل می‌شوند و تیمشان را به سومین پیروزی آسیایی می‌رسانند یا الشمال با ستاره‌های پرشمار خود، استقلال را با دردسر دیگری مواجه خواهد کرد.


نظرات شما