عصر کرد - فارس / رئیسکل دادگستری استان کردستان از ورود فوری دستگاه قضایی به پرونده حمله سگهای ولگرد به کودک ۳ ساله در محله کلکهجار سنندج خبر داد.
امروز در یک حادثه تلخ یک کودک سهساله در محله کلکهجار شهر سنندج در پی سگگزیدگی جان خود را از دست داد.
در همین راستا حجتالاسلام سیدحسین حسینی، رئیس کل دادگستری استان کردستان اظهار کرد: در پی حمله سگهای ولگرد در محله کلکه جار سنندج به کودک ۳ ساله سنندجی که منجر به فوت وی شد، دستگاه قضایی استان بلافاصله به این موضوع ورود کرد.
وی ادامه داد: ضمن تشکیل پرونده قضایی، دو تن از مدیران شهرداری سنندج با صدور قرار تأمین کیفری روانه زندان شدند.
حسینی بیان کرد: دراینخصوص علیه عوامل و مسببان این حادثه تلخ (معاونت سیما و منظر و مدیریت پسماند شهرداری سنندج) اعلام جرم شد.
وی افزود: با انجام تحقیقات تکمیلی، سایر عوامل مرتکب دخیل در این حادثه که مرتکب قصور و ترک فعل شدهاند، شناسایی و با قاطعیت با کلیه عوامل، برخورد قانونی و قضایی خواهد شد و نتایج آن به اطلاع مردم خواهد رسید.