سه شنبه ۹ تير ۱۴۰۵
گفتگو

۱۲۰ هزار تن گندم در کرمانشاه خریداری شد

۱۲۰ هزار تن گندم در کرمانشاه خریداری شد
عصر کرد - کرمانشاه - رئیس جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از خرید تضمینی ۱۲۰ هزار تن گندم در استان خبر داد و گفت: هر کیلوگرم گندم با نرخ مصوب ۴۹ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌شود.
  بزرگنمايي:

عصر کرد - کرمانشاه - رئیس جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از خرید تضمینی ۱۲۰ هزار تن گندم در استان خبر داد و گفت: هر کیلوگرم گندم با نرخ مصوب ۴۹ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌شود.

سعید کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر، از تداوم عملیات خرید تضمینی گندم در استان کرمانشاه خبر داد و اظهار کرد: برداشت گندم از نخستین روز خردادماه آغاز شده و هم‌اکنون ۶۸ مرکز خرید دولتی و خصوصی، محصول گندم‌کاران را تحویل می‌گیرند.
وی افزود: تاکنون نزدیک به ۱۲۰ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان در مراکز خرید استان تحویل گرفته شده و در همین راستا ۵۳۱ میلیارد تومان از مطالبات گندم‌کاران نیز پرداخت شده است.
رئیس جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به نرخ خرید تضمینی گندم گفت: قیمت مصوب خرید هر کیلوگرم گندم ۴۹ هزار و ۵۰۰ تومان است و در صورت برخورداری محصول از کیفیت و درجه پاکی بالاتر، مبلغ بیشتری نیز به کشاورزان پرداخت خواهد شد.
کریمی از کشاورزان خواست محصول خود را تنها به مراکز مجاز خرید تضمینی تحویل دهند و پس از تحویل، رسید مربوطه را دریافت کنند، زیرا ارائه این رسید برای بهره‌مندی از نهاده‌های کشاورزی، تسهیلات و سایر خدمات حمایتی در سال زراعی آینده ضروری است.
وی در پایان با اشاره به سطح زیر کشت گندم در استان اظهار کرد: امسال حدود ۴۴۰ هزار هکتار از اراضی کرمانشاه به کشت گندم اختصاص یافته که از این میزان، ۱۰۲ هزار هکتار گندم آبی و ۳۳۸ هزار هکتار گندم دیم است.


نظرات شما