عصر کرد - ورزش 3 /وزیر ورزش به مدیر تیم ملی وظیفه داد که در صورت سردادن شعارهای عجیب و پرچمی غیر از ایران، بازی را متوقف کند.
یکی از موضوعاتی که دست اندرکاران ورزش و فوتبال ایران بارها به آن اشاره کردند بحث جلوگیری از پرچم های غیر از پرچم ایران در جام جهانی بوده است. در این خصوص مهدی تاج دو نامه به جیانی اینفانتینو رییس فیفا نوشت و حالا این مسئله به شکلی دیگر توسط احمد دنیامالی وزیر ورزش مطرح شده است.
دنیامالی در بخشی از مصاحبه امروز خود وقتی درباره کارشکنی های آمریکا در قبال اعضای تیم ایران صحبت میکرد با اشاره به موضوع تماشاگران مسابقات صراحتا اعلام کرد در صورت ورود پرچم های غیررسمی و یا سردادن شعارهای عجیب و غریب ، مدیر تیم ملی ایران بازی را متوقف خواهد کرد!

وزیر ورزش در این خصوص گفت: «ما به آنها اعلام کردیم که اگر در استادیومهایی که بازی میکنیم پرچم دیگری غیر از نشان خودمان ببینیم یا شعارهای هنجارشکنانه مشاهده کنیم، سرپرست تیم مسئولیت دارد که بازی را متوقف کند.»
دنیامالی در این بحث ادامه داد: «وظیفه برگزار کنندگان این است که باید مجموعه امنیتی خودشان را مدیریت کنند. در شرایط خاص باید بازی متوقف شود و شرایط را بررسی کنند تا وقتی این مسائل برطرف شد، بازی ادامه پیدا کند. این بحث را داریم؛ امیدوارم این اتفاقات نیفتد. به ما گفتهاند الزامات را در نظر میگیریم.»
بازار