يکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴
اقتصادی

کرمانشاه؛ الگوی تداوم پخت نان در شرایط اضطراری کشور

کرمانشاه؛ الگوی تداوم پخت نان در شرایط اضطراری کشور
عصر کرد - کرمانشاه - مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمانشاه، در جریان مانور پدافند غیرعامل با محوریت استمرار کار نانوایی‌ها گفت: کرمانشاه الگویی موفق در تداوم خدمات حیاتی است.
  بزرگنمايي:

عصر کرد - کرمانشاه - مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمانشاه، در جریان مانور پدافند غیرعامل با محوریت استمرار کار نانوایی‌ها گفت: کرمانشاه الگویی موفق در تداوم خدمات حیاتی است.

به گزارش خبرنگار مهر ، مانور پدافند غیرعامل با محور «تداوم فعالیت نانوایی‌ها در شرایط اضطراری» ظهر یکشنبه با حضور سردار محمدعلی قمی، معاون امور استان‌های سازمان پدافند غیرعامل کشور، اردلان حاتمی مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمانشاه، و جمعی از اعضای کارگروه کشاورزی و امنیت غذایی استان برگزار شد.
در این رزمایش آموزشی–عملیاتی که با هدف سنجش میزان آمادگی واحدهای خبازی استان در شرایط بحران برگزار شد، جریان برق و گاز شهری به‌صورت آزمایشی قطع و تداوم پخت نان از طریق مولدهای برق و سوخت مایع آزمایش شد. نانوایان حاضر در مانور توانستند بدون هیچ‌گونه اختلال، پخت نان را ادامه دهند و نان گرم را در اختیار شهروندان قرار دهند.
اردلان حاتمی در حاشیه این مانور اظهار کرد: یکی از شاخص‌های اصلی تاب‌آوری شهری، حفظ جریان خدمات حیاتی همچون نان در شرایط بحرانی است. خوشبختانه استان کرمانشاه در این زمینه به عنوان یک الگوی ملی شناخته می‌شود و توانسته است در آزمون‌های عملیاتی، آمادگی کامل خود را به اثبات برساند.
وی افزود: تجربه نشان داده است که تهدیدات نوین، دیگر صرفاً نظامی نیستند و گاه از جنس زیرساختی یا سایبری‌اند. بنابراین تداوم خدمات حیاتی در شرایطی که انرژی یا زیرساخت‌ها دچار اختلال می‌شوند، اهمیت راهبردی دارد.
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری با بیان اینکه یکی از محورهای اساسی پدافند غیرعامل، پایداری در خدمات عمومی است، خاطرنشان کرد: با همکاری اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی، تاکنون بیش از 465 نانوایی در سطح استان به مولد برق مجهز شده‌اند و 541 واحد دیگر نیز برای دریافت تسهیلات چندگانه‌سوز به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند. هدف ما این است که در آینده نزدیک بیش از نیمی از نانوایی‌های استان توان فعالیت مستقل از شبکه گاز و برق را داشته باشند.
در ادامه مراسم، پیام رمضانی، مسئول پدافند غیرعامل اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی استان، از حمایت مجموعه مدیریتی استان در اجرای طرح چندگانه‌سوز کردن نانوایی‌ها قدردانی کرد و گفت: با اقدامات انجام‌شده، استان کرمانشاه در حوزه امنیت غذایی و استمرار خدمت‌رسانی از جایگاه ممتازی در کشور برخوردار است.
همچنین سردار محمدعلی قمی، معاون امور استان‌های پدافند غیرعامل کشور، در سخنانی ضمن تقدیر از اجرای این مانور، تأکید کرد: تداوم پخت نان در شرایط اضطرار نه‌تنها تضمین‌کننده امنیت غذایی است، بلکه نشان‌دهنده هم‌افزایی بین نهادهای اجرایی و نظامی در مسیر افزایش تاب‌آوری ملی است.
وی افزود: کرمانشاه با این سطح از آمادگی، می‌تواند به عنوان الگوی موفق کشوری در اجرای برنامه‌های پدافند غیرعامل در بخش امنیت غذایی معرفی شود.
گفتنی است، در پایان این مانور عملکرد نانوایی‌های نمونه بررسی و از واحدهایی که در اجرای طرح چندگانه‌سوزی و رعایت استانداردهای پدافندی عملکرد برتر داشتند، تقدیر به عمل آمد.


نظرات شما