يکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴
گفتگو

افزایش تولید انار در کرمانشاه به ۱۵ تن در هر هکتار

افزایش تولید انار در کرمانشاه به ۱۵ تن در هر هکتار
عصر کرد - کرمانشاه - رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از افزایش سطح زیر کشت انار به ۸۵۰ هکتار و رشد میانگین عملکرد تولید این محصول به ۱۵ تن در هر هکتار خبر داد.
  بزرگنمايي:

عصر کرد - کرمانشاه - رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از افزایش سطح زیر کشت انار به 850 هکتار و رشد میانگین عملکرد تولید این محصول به 15 تن در هر هکتار خبر داد.

سعید کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سطح زیر کشت انار در استان طی سال جاری به 850 هکتار رسیده و میانگین برداشت از هر هکتار نیز حدود 15 تن برآورد می‌شود.
وی با اشاره به توزیع مناطق کشت این محصول در استان گفت: شهرستان پاوه با بیشترین سطح زیر کشت، در جایگاه نخست تولید انار قرار دارد و پس از آن شهرستان‌های جوانرود، دالاهو، گیلانغرب ، ثلاث باباجانی و سرپل‌ذهاب بیشترین میزان تولید را به خود اختصاص داده‌اند.
کریمی با اشاره به تنوع ارقام کشت‌شده در استان افزود: ارقام مختلفی از جمله قم، شادروان، ملس ساوه، شیرین ساوه و واندرفول در باغات انار کرمانشاه کشت می‌شود که از نظر طعم، رنگ و بازارپسندی تنوع بالایی دارند و بخشی از تولید آنها قابلیت عرضه در بازارهای صادراتی را نیز دارد.
وی با تأکید بر اهمیت توسعه باغات انار در تقویت اقتصاد کشاورزی استان بیان کرد: شرایط اقلیمی مناسب، خاک حاصلخیز و علاقه کشاورزان به توسعه باغات انار، بستر مطلوبی برای افزایش تولید و گسترش صادرات این محصول فراهم کرده است.
کریمی در پایان افزود: سازمان جهاد کشاورزی استان با برنامه‌ریزی‌های حمایتی و آموزشی، به دنبال ارتقای کیفیت تولید و ایجاد ارزش افزوده از طریق فرآوری محصولات باغی است تا ضمن افزایش درآمد بهره‌برداران، زمینه توسعه پایدار در بخش کشاورزی فراهم شود.


نظرات شما