يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴
ورزشی

پنج تیمی که برای اولین بار لیگ برتر را تجربه می‌کنند

پنج تیمی که برای اولین بار لیگ برتر را تجربه می‌کنند
عصر کرد - ورزش ۳ /۳۶ درصد تیم‌های حاضر در فصل جدید را نوپاها تشکیل می‌دهند که از این میان، دو باشگاه به تازگی متولد شده‌اند و هیچ تجربه در لیگ‌های باشگاهی ندارند. لیگ ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 /36 درصد تیم‌های حاضر در فصل جدید را نوپاها تشکیل می‌دهند که از این میان، دو باشگاه به تازگی متولد شده‌اند و هیچ تجربه در لیگ‌های باشگاهی ندارند.
لیگ برتر فوتسال ایران قرار است یکی از غریب‌ترین فصول خود را پشت‌سر بگذارد. فصلی که قطب‌های فوتسال در مشهد، قم، کرج و تهران، یکی پس از دیگری سقوط کرده‌اند و جای خود را به شهرهایی چون گرگان، شهرقدس، شهرکرد و شازند داده‌اند. جای خالی فرش آرا پس از یک دهه حس می‌شود و هیچ باشگاهی از قم در لیگ برتر حضور نخواهد داشت. همچنین کراپ الوند، یکی از مدعیان سال‌های اخیر از عرصه تیمداری کنار کشید و میراث خود را به پردیس قزوین واگذار کرد.
از پنج تیمی که برای نخستین بار در صحنه لیگ برتر حضور پیدا می‌کنند، دو تیم به تازگی تاسیس شده‌اند. پردیس با خرید سهمیه کراپ الوند و پالایشگاه نفت شازند با امتیاز ایرالکو اراک، به عنوان جدیدترین باشگاه‌های فوتسال ایران به استقبال فصل جدید می‌روند.

عصر کرد

تیم‌ عرشیا شهرقدس، قهرمان لیگ دسته اول، که تنها یک سال از عمر تیمداری‌اش می‌گذرد، دیگر مهمان جدید فصل خواهد بود و بهشتی ساز نیز به عنوان دومین تیم راه یافته به لیگ برتر، گرگان را در بالاترین سطح باشگاهی فوتسال صاحب نماینده کرده است.
پنجمین تیمی که با خرید امتیاز برای شروع لیگ برتر لحظه شماری می کند، تیم جواد الائمه شهرکرد خواهد بود. این تیم در فصل گذشته از صعود به لیگ برتر ناکام ماند و با خرید سهمیه سفیرگفتمان تهران، مردم چهارمحال بختیاری را به آرزوهایشان رساند.
بنابراین 36 درصد از تیم‌های فصل جدید را ناشناخته‌ها تشکیل می‌دهند. تیم‌هایی که منابع مالی محدودی داشته‌اند و کار سختی را برای بقا پیش‌ روی خود دارند.
بازار


نظرات شما