عصر کرد

آخرين مطالب

اختصاصی بانکداری ایرانی/ رشد چشمگیر درآمد و سودآوری در بیمه دی در سال 1403/سوداوری ناشی از عملیات واقعی بیمه دی

اختصاصی بانکداری ایرانی/ رشد چشمگیر درآمد و سودآوری در بیمه دی در سال 1403/سوداوری ناشی از عملیات واقعی
  بزرگنمايي:

عصر کرد - شرکت بیمه دی در سال 1403 موفق شد عملکردی درخشان در حوزه فعالیت‌های اصلی خود ثبت کند. طبق صورت‌های مالی منتشرشده، درآمد حق بیمه ناخالص شرکت با رشدی قابل‌توجه و حدود 80 درصدی به رقم 273 هزار میلیارد ریال رسید.همچنین، با احتساب حق بیمه واگذاری، حق بیمه خالص شرکت نیز جهشی 101 درصدی را نسبت به سال گذشته تجربه کرده است.
به گزارش بانکداری ایرانی ، این آمارها نشان می‌دهد که تمرکز بر فعالیت‌های بیمه‌ای، همچنان مزیت رقابتی اصلی بیمه دی باقی مانده و این شرکت در مقایسه با بسیاری از شرکت‌های بیمه‌گر که بیشتر به درآمدهای حاصل از سرمایه‌گذاری متکی هستند، توانسته از عملیات بیمه‌ای مستقیم خود، سودآوری بالاتری به دست آورد.
در سال 1403، درآمدهای بیمه‌ای شرکت رشدی حدود 98 درصدی داشته‌اند، در حالی که درآمدهای غیر بیمه‌ای تنها 18 درصد رشد را نشان می‌دهند. این اختلاف معنادار نشان می‌دهد که بیمه دی با اتکا به تخصص و توانمندی در حوزه بیمه‌گری، به موفقیت‌هایی دست یافته که کمتر در بین سایر فعالان بازار بیمه قابل مشاهده است.
با وجود این تمرکز، بیمه دی در حوزه فعالیت‌های غیرعملیاتی نیز موفق عمل کرده است؛ درآمدهای غیرعملیاتی شرکت در سال 1403 رشدی خیره‌کننده معادل 1059 درصد داشته‌اند که نشان از مدیریت کارآمد منابع و سرمایه‌گذاری‌ها دارد. بر همین اساس، سود خالص ناشی از این فعالیت‌ها نیز با رشد 1100 درصدی همراه بوده است.
رکورد تاریخی در شناسایی سود خالص
یکی از برجسته‌ترین نکات عملکرد بیمه دی در سال 1403، شناسایی سود خالص معادل 15 هزار و 218 میلیارد ریال است؛ رقمی که بالاترین سود خالص شناسایی‌شده در تاریخ فعالیت این شرکت به شمار می‌رود.
مقایسه عملکرد سودآوری شرکت در بازه زمانی چهار سال گذشته نیز حاکی از رشد پایدار و چشمگیر است؛ سود خالص شرکت از 3 هزار و 499 میلیارد ریال در سال 1400 به بیش از 15 هزار میلیارد ریال در سال 1403 رسیده است؛ به‌عبارت دیگر، طی این مدت سودآوری بیمه دی تقریباً 5 برابر شده است. این در حالی است که در همین بازه زمانی، بسیاری از شرکت‌های بیمه‌ای دیگر به دلیل پرداخت خسارت‌های سنگین، از ثبت سود قابل توجه بازمانده‌اند.

عصر کرد


افزایش سود پایه هر سهم علیرغم افزایش سرمایه
با توجه به رشد سودآوری شرکت، سود پایه هر سهم (EPS) نیز در سال 1403 با افزایشی 90 درصدی به 1674 ریال به ازای هر سهم رسید.
این نکته از آن جهت قابل توجه است که تعداد سهام شرکت نیز در این مدت افزایش یافته و از 5 میلیارد سهم در سال 1400 به 9٫5 میلیارد سهم در سال 1403 رسیده است. با این وجود، سود پایه هر سهم نه تنها کاهش نیافته، بلکه به شکلی معنادار رشد کرده است؛ در حالی که سود پایه هر سهم در سال 1400 برابر با 684 ریال بوده است.

عصر کرد


تکیه بر عملیات واقعی و اصولی در بیمه‌گری
آنچه موفقیت بیمه دی در سال 1403 را متمایز می‌کند، وابستگی اصلی سودآوری به عملیات واقعی بیمه‌ای است. شرکت در این سال با تمرکز بر:
صدور بیمه‌نامه‌های درمان بدون ریسک و کنترل شده،صدور بیمه‌نامه در رشته‌های زندگی و غیرزندگی،واگذاری و پذیرش بیمه‌های اتکایی در چارچوب مقررات بیمه مرکزی،سرمایه‌گذاری بهینه از محل سرمایه و ذخایر فنی و قانونی،توانست عملکردی عملیاتی، باثبات و سودآور را رقم بزند. این رویکرد، بیمه دی را در مسیر رشد پایدار و مستمر در بازار بیمه کشور قرار داده و افق روشنی برای آینده این شرکت ترسیم می‌کند.
لینک خبر

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1017766/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازدید استاندار کردستان از 2 واحد تولیدی در شهرک صنعتی بانه

مراسم نمادین گرامیداشت پایان گازرسانی شهری، روستایی و کوخ‌ها در بانە

قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی رسماً در کردستان اجرا شد

حضور استاندار در یادمان شهدای گمنام مرز سیرانبند بانه

حتی یک ساعت تأخیر در امر آبرسانی به بانه قابل قبول نیست

استاندار کردستان وارد بانه شد

ابلاغ سلام مقام معظم رهبری توسط نماینده ولی فقیه در مازندران به خانواده شهید دکتر تجن جاری

وبینار آموزشی زمین خوردن در سالمندان (پیشگیری تا مدیریت جامع) برگزار شد

تداوم گرما در کردستان

کشف بیش از 13 کیلوگرم مواد مخدر در قروه

نیروگاه خورشیدی خانگی، بهترین گزینه برای تولید برق پاک

طلانیوز گزارش می دهد/ امنیت مالی و آینده روشن با بیمه‌نامه زندگی «افق دی»

اعلام زمان درخواست نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر شاغل به تحصیل وزارت بهداشت نیم‌سال اول 1404-1405

یادواره شهدای امنیت و اقتدار در بیجار

73 فقره سرقت و 14 کلاهبرداری در سنندج

فکراقتصادی گزارش می دهد/ «افق دی»؛ گامی در توسعه بیمه زندگی و سرمایه‌گذاری

اخبار پول گزارش می دهد/ صعود هوشمندانه بیمه دی در بهار 1404

اختصاصی بانکداری ایرانی/ رشد چشمگیر درآمد و سودآوری در بیمه دی در سال 1403/سوداوری ناشی از عملیات واقعی

تشییع پیکر شهید مدافع امنیت «حسین جعفرنیا»

اعزام 60 نفر از همسران معظم شهدا از استان ایلام به مشهد مقدس

دیدار استاندار و مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده شهید دکتر مجید تجن جاری در آمل

دیدار مدیر کل بنیاد مازندران با جامعه ایثارگری با نگاه رسیدگی به مشکلات

اجرای پویش "برای مادر" در سنندج

پیام تسلیت رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «زمانی اردکانی»

اختصاص حدود 4 هزار میلیارد تومان برای اتمام کریدور شمال جنوب

مرز باشماق مریوان در تدارک استقبال از زائران اربعین حسینی

ادامه ناپایداری‌های جوی و دریایی در استان

انتصاب مدیرکل پیشگیری و بهداشت روانی بنیاد شهید و امور ایثارگران

روستا بازارها، عامل رونق اقتصادی و توسعه پایدار

برنامه‌های متنوعی برای ارتقای جایگاه گردشگری کیش در دست اجرا است.

دریاچه زریبار، میزبان فلامینگوها

افتتاح چند طرح اقتصادی در دیواندره و بانه

توسعه اسکیت دهگلان، نیازمند حمایت مسئولان

مراسم یادواره«شهید آبروی محله افتخار کوچه‌ها» در گلستان برگزار شد

دیدار با خانواده‌های شهدای گلستانی حملات رژیم صهیونیستی/موشن گرافی

عمارت ملا لطف الله سنندجی، زیباترین بنای تاریخی ایران

ادای احترام به شهدای حملات رژیم صهیونیستی در گلزار شهدای آستانه اشرفیه

بازدید مدیرکل ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران از مجموعه اردوگاهی صابرین در چابکسر

متحد نبودن امت اسلامی عامل گسترش دامنه جنایات رژیم جعلی صهیونی

بهره برداری از طرح بهسازی بافت روستای وصی سنندج

چشم‌ انتظاری برای یاسمین در سی‌ امین یادواره شهدای دودانگه ساری

کیفیت پایین نان سنگک در سنندج

تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی در استان

کردستان باید حق خود را از توسعه دریافت کند

ساماندهی فاضلاب‌ روستاهای بالادست سدهای استان

حفاری غیرمجاز در گورستان تاریخی زاگرس سنندج

پیکر پاک پدر شهید خادمی با حضور مدیر کل بنیاد مازندران در کیاسر ساری تشییع شد

برگزاری دوره بازآموزی اخلاق پزشکی

40 درصد جمعیت کردستان تحت پوشش تامین اجتماعی هستند

غار کرفتو در آستانه جهانی شدن