عصر کرد

آخرين مطالب

سفیر ایران در لبنان: با هر قیمتی از جبهه حق حمایت می‌کنیم سیاسی

سفیر ایران در لبنان: با هر قیمتی از جبهه حق حمایت می‌کنیم
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایرنا / سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان، در دیدار با هیئت رهبری و مردمی حزب بعث سوسیالیست عرب این کشور، تأکید کرد که ایران از جبهه حق با هر قیمتی حمایت خواهد کرد.
به گزارش پایگاه خبری العهد، «مجتبی امانی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان هیئت رهبری و مردمی حزب بعث سوسیالیست عرب به ریاست «علی حجازی» دبیرکل این حزب را به حضور پذیرفت.
علی حجازی در این دیدار اظهار داشت: امروز مفتخر شدیم که به دیدار جناب سفیر جمهوری اسلامی ایران رفتیم و به همراه هیئت حزبی که نمایندگانی از همه استان‌های لبنان را در بر می‌گرفت، پیروزی جمهوری اسلامی ایران در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی را تبریک گفتیم و به خاطر شهادت فرماندهان که در این نبرد به درجه رفیع شهادت نائل آمدند، به ایشان تسلیت گفتیم.
وی افزود: ما از موضع عربیت خود، همواره در کنار جمهوری اسلامی ایران خواهیم بود که حامی مسائل حق‌طلبانه ما به ویژه در مقابله با تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه امت ما است. ما در کنار هر کسی که حق را یاری می‌کند، ایستاده‌ایم و هیچکس نمی‌تواند در حمایت واقعی، ثابت و مستمر جمهوری اسلامی ایران در طول سالیان گذشته تردید کند. ان‌شاءالله این حمایت در مراحل بعدی نیز ادامه خواهد داشت.
حجازی تأکید کرد: «ما احساس می‌کردیم که بخشی از نبرد جمهوری اسلامی ایران علیه رژیم اشغالگر هستیم. موشک‌هایی که شلیک می‌شدند، نمایانگر اعتقادات، آرزوها، تاریخ و امیدهای ما برای حذف این رژیم از صحنه وجود بود. مادامی که جمهوری اسلامی ایران در این موضع است، ما در کنار آن خواهیم بود و از همه مواضع آن حمایت می‌کنیم.
وی افزود: نبرد، همچنان ادامه دارد و ما می‌دانیم که این انتخاب هزینه‌های سنگینی دارد، اما ما بین حق و باطل، جانب حق را می‌گیریم و بین ظالم و مظلوم، در کنار مظلوم ایستاده‌ایم. بین سکوت در برابر جنایات دشمن و مقابله با آن، ما قطعاً در برابر دشمن و جنایات آن خواهیم ایستاد.
مجتبی امانی نیز از حضور حجازی و هیئت همراه در سفارت جمهوری اسلامی ایران تشکر کرد و گفت: در جریان تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه ایران، شاهد حمایت جهانی از ایران، چه در سطح مردمی و چه در سطح دولتی بودیم، اما چهره لبنان در این حمایت‌ها، استثنایی بود.
بازار
وی افزود: ما از جبهه حق با هر قیمتی حمایت می‌کنیم و در این راه کوتاهی نخواهیم کرد. ان‌شاءالله جبهه جهانی علیه ظلمی که با چشمان خود در غزه، کرانه باختری، تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه لبنان و ایران می‌بینیم، شکل خواهد گرفت. این ظلم ادامه نخواهد یافت و پیروزی که خداوند متعال به مستضعفان جهان وعده داده است، محقق خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1017309/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درگیری فیزیکی بین اعضای تیم چلسی و پاری‌سن‌ژرمن پس از سوت پایان بازی

امیررضا معصومی در‌ تمرین تیم ملی جمهوری آذربایجان!

موقعیت تک به تکی که دلاپ به سادگی از دست داد

موقعیت خطرناک برای پاریسن ژرمن و باز هم واکنش سانچز دروازه چلسی را بسته نگه داشت

ژوائو نوس به دلیل کشیدن موی کوکوریا با کارت قرمز مستقیم علیرضا فغانی اخراج شد

تحقیر غول‌کش به دست پالمر؛ چلسی با شکست پاریسن‌ژرمن قهرمان جهان شد

سه بازیکن دیگر هم به تراکتور پیوستند

2 گل پالمر در نیمه اول از نگاه دوربین روی لباس علیرضا فغانی

شیرجه تک دست دوناروما مانع از گل چهارم چلسی شد

شوت کواراتسخلیا با واکنش ضعیف سانچز دفع شد

سوپرسیو سانچز مانع از گلزنی پاری‌سن‌ژرمن شد

صحنه سرنگونی پدرو در محوطه جریمه پاریسن ژرمن که فغانی اعتقادی به خطا نداشت

ضربه خطرناک ویتینیا؛ چلسی 3-0 پاری‌سن‌ژرمن

واکنش غریب آبادی به اظهارنظر صدراعظم آلمان درباره فعال شدن اسنپ بک

گل اول چلسی توسط پالمر در دقیقه 22

گل دوم چلسی به پاری‌سن‌ژرمن توسط کول پالمر

گلر استقلال به ملوان پیوست

تذکر شدید و کارت زرد فغانی به نتو

گل سوم چلسی به پاریسن ژرمن توسط پدرو در دقیقه 45

ضربه سر نوس با واکنش خوب سانچز مهار شد

گزارش زنده؛ پاری سن ژرمن 0_3 چلسی

لیگ ملت‌ها؛ پایان خوش آلمان در دور مقدماتی

حضور ترامپ در فینال جام‌جهانی باشگاه ها

چالش گل از روی نقطه کرنر وریا غفوری

حضور ترامپ در کنار اینفانتینو برای تماشای فینال جام جهانی باشگاه ها

مراسم ابتدایی فینال جام جهانی باشگاه‌ها2025

فینال با سوت علیرضا فغانی آغاز شد

شوت پالمر در دقیقه 8 با اختلاف کم و بسیار خطرناک از کنار دروازه به بیرون رفت

بازی‌خوانی محشر کوکوریا موقعیت گل 100% را از پاری‌سن‌ژرمن گرفت

واکنش تماشایی سانچز مانع از گلزنی دوئه شد

گزارش زنده؛ پاری سن ژرمن 0_0 چلسی

وزیر کشور: پاکستان با اقدام قاطعانه نشان داد با ایران دوست و برادر است

غریب آبادی: در طول جنگ، هماهنگی وزارت خارجه و بخش نظامی کشور در حد اعلی بود

65 مرکز آموزشی و توانبخشی استثنایی در کردستان میزبان پروژه جامع مهر است

لیورپول همچنان در شوک: اگر نمی‌توانید، تمرین نکنید!‏

گفت و گو با رکورددار صعود در فوتبال ایران

این ستاره هم عاشق پی‌اس‌جی است و هم چلسی!‏

اولین جام فصل استقلال را هاشم گرفت!

سرمربی دختران فوتبال: روحیه تیم ما استثنایی است

رایزنی وزرای خارجه روسیه و چین درباره مناقشه میان ایران و اسرائیل

عارف: اجازه نمی‌دهیم دشمنان از جبهه اقتصادی به کشور آسیب برسانند

حمله رسایی به عراقچی: چرا سفیر فرانسه را هنوز از راه نرسیده پذیرش می‌کنید!؟

کشف قطعات و ملزومات پهپاد‌های منتسب به عوامل رژیم صهیونیستی در پرند

صادق خرازی: اگر جنگ 12 روزه ادامه پیدا می‌کرد، می‌توانست موجب از بین رفتن رژیم صهیونیستی شود

خسرو معتضد: ما یک آدم با سر و زبان مثل ظریف در سازمان ملل می‌خواهیم

ثبت‌نام اربعین حسینی در سامانه سماح

دو خط کتاب/ آن ها از زندگی چی میفهمند؟

رونمایی از بمب جدید فجری‌ها؛ فرشید اسماعیلی

گل اول لیورپول به پرستون توسط بردلی در دقیقه 33

گل دوم لیورپول به پرستون توسط داروین نونیز در دقیقه 53