عصر کرد

آخرين مطالب

درخشان: بلایی که سر من آوردید، سر هاشمیان نیاورید اقتصادی

درخشان: بلایی که سر من آوردید، سر هاشمیان نیاورید
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 /حمید درخشان، سرمربی پیشین پرسپولیس، در گفت‌وگویی مفصل با خبرنگار ما درباره وضعیت فعلی این باشگاه، انتخاب وحید هاشمیان به عنوان سرمربی جدید، عملکرد نقل‌وانتقالاتی سرخ‌پوشان و همچنین حمایت از مربیان خارجی در فوتبال ایران صحبت کرد. او با تاکید بر لزوم اعتماد به مربیان داخلی، از برخوردهای دوگانه با مربیان ایرانی و خارجی انتقاد کرد و خواستار ایجاد فرصت برابر برای اثبات توانایی‌ها شد.
گفتگو با درخشان را در ادامه می‌خوانید:
* درباره انتخاب آقای هاشیمان به عنوان سرمربی پرسپولیس چه نظری دارید؟
انتخاب آقای هاشیمان، انتخاب خوبی بود. وحید سالها در فوتبال آلمان بوده و دوره‌های خوبی هم دیده است و همین موضوع می‌تواند به او کمک کند تا در پرسپولیس موفق باشد. اما یک نکته‌ای را نباید فراموش کنیم؛ اینکه تیم بزرگ یک‌سری مشکلات داخلی و خارجی دارد و وحید باید بر همه اینها غلبه کند. تیم بزرگ حاشیه‌های بزرگی دارد و نیاز دارد که کنارش آدم‌های باتجربه‌تری باشند تا کمک کنند.
بازار
* آقای هاشمیان تجربه کار در لیگ ایران را هم ندارند. فکر می‌کنید این موضوع هم تاثیری روی کار ایشان خواهد داشت؟
مطمئنا کارش سخت‌تر خواهد شد و اما امیدوارم با توانایی‌هایی که دارند، بتوانند به این مسائل غلبه کنند و از پس مشکلات بربیایند. اصول کار در آلمان با کشور ما زمین تا آسمان فرق دارد؛ چیزهایی که وحید آنجا یاد گرفته، در چارچوب و قواعد خودش بوده ولی اینجا شکل و شرایط متفاوت است و امیدوارم که بتواند با شرایط موجود در کشور ما خودش را آداپته کند و بر مشکلات غلبه کند و موفق شود.
* فعالیت پرسپولیس در نقل و انتقالات را چطور ارزیابی می‌کنید؟ به خصوص که شرایط طوری پیش رفت که آقای استیلی از سمت خودشان استعفا دادند‌.
طبیعتا وقتی شما شخصی مثل آقای استیلی را می‌برید، انتظار این است که از ایشان به نحو احسن استفاده کنید تا تجربیات و دانش ایشان به تیم کمک کند. شما چرا ایشان را برده‌اید؟ که فقط اسمش آنجا باشد اما از او استفاده‌ای نکنید؟ وقتی استفاده نمی‌کنید، فردا مشکلی ایجاد شود، از چشم ایشان هم می‌بینند. متاسفانه بدون مشورت ایشان بازیکنانی گرفته‌اند که این موضوع جای سوال دارد. 6-7 وینگر جذب شده و این موضوع عجیبی است‌. ایشان دیده از وجودشان استفاده نشده و به همین خاطر جدا شده‌اند. من هم فکر می‌کنم در این شرایط، رفتن بهتر از ماندن است.
* ما فکر می‌کنید پرسپولیس در حال حاضر در چه پست‌هایی به بازیکن نیاز دارد؟
در خط دفاعی و خط هافبک بسیار نیازمند بازیکن است و من امیدوارم که در این دو پست هم تمهیداتی در نظر داشته باشند و بتوانند بازیکن جذب کنند.
* بسیاری بر این باورند که پرسپولیس پس از جدایی احمد نوراللهی نتوانست جای او را پر کند. فکر می‌کنید دلیل این موضوع چه بود؟
ما نتوانستیم دنبال بازیکن بگردیم و انتخاب کنیم و از او استفاده کنیم. اتفاقا در لیگ گذشته بازیکنانی را دیدم که می‌توانستند در آن پست مثل احمد کارایی داشته باشند اما بازیکنان خیلی کارشناسی شده انتخاب نشدند و ما به سراغ بازیکنانی رفتیم که اسم داشتند و متاسفانه خیلی هم جوابگو نبودند و همین باعث شد در این پست مشکلات زیادی داشته باشیم.
* حالا برای هدایت پرسپولیس مربی ایرانی انتخاب شده و در فوتبال ایران هم به مربی ایرانی کمتر از مربی خارجی فرصت داده می‌شود؛ مشکلی که خود شما هم با آن روبرو بودید.
من هم این موضوع را دیدم، هم لمس کردم و هم اذیت شدم و به من فرصت ندادند، اما امیدوارم بلایی که سر من آمد، سر آقای هاشمیان نیاید و به ایشان فرصت بدهند و کمک کنند و خواسته‌هایشان را اجابت کنند تا موفق شود. ما تا کِی باید دنبال مربی خارجی باشیم؟ یک جاهایی هم باید از مربیان داخلی خودمان استفاده کنیم و به آنها بها بدهیم تا موفق بشوند؛ مثل آقای گل‌محمدی که فرصت دادند و ایشان هم موفق شد. البته من با مربیان خارجی مخالف نیستم؛ مربی بادانش خارجی هم خوب است اما ما آن میزان پول به مربیان خارجی دادیم اما با کدام مربی خارجی قهرمان آسیا شدیم؟ هیچکدام. پس چرا انقدر اصرار داریم که دنبال مربی خارجی باشیم؟ می‌توانیم مربیان داخلی را تقویت کنیم و وقتی رقابت بین مربیان داخلی باشد، آنها هم تلاش می‌کنند سطح خودشان را ارتقا بدهند.
* شما فکر می‌کنید چرا هواداران تمایل بیشتری به مربیان خارجی دارند؟ این به ضعف سرمربیان برمی‌گردد یا مدیران؟
وقتی مربی خارجی می‌آید، مدیران ما تمام امکانات را برایش فراهم می‌کنند. در وهله دوم هم خوراکی به سایت‌ها داده می‌شود و به همین دلیل هم مربیان داخلی نمی‌توانند موفق شوند. هواداران هم اینها را نگاه می‌کنند و تحت تأثیر قرار می‌گیرند و علیه مربیان داخلی موضع‌گیری می‌کنند.
* شما به عنوان مربی‌ای که از حضور مربیان خارجی آسیب دیده‌اید و فرصت‌های زیادی را از دست داده‌اید، چه احساسی به آنها دارید؟
من برای مربی خوب خارجی بادانش احترام زیادی قائلم و خیلی چیزها هم از تنها یاد می‌گیرم، چون دانش فوتبال به قدری وسیع است که تمام نمی‌شود. خیلی هم خوب است که مربیان خارجی خوب بیایند و ما هم کنار آنها کار کنیم اما متأسفانه ما مربیانی انتخاب می‌کنیم که با پول ما جور دربیاید و نمی‌شود شما با پول کم، دانش زیاد به دست بیاوری. ما باید ببینیم امکانات این را داریم که یک مربی تراز اول جذب کنیم از دانش او هم استفاده کنیم؟ می‌خواهیم چه چیزی بکاریم و چه چیزی برداشت کنیم؟ بحث برانکو جداست اما ما قبل از برانکو هم مربیان خارجی موفقی نداشتیم؛ فقط استانکو را داشتیم که مربی خیلی خوبی بود و به پرسپولیس کمک کرد. پس از او مربیان زیادی آمدند که نتوانستند کمک کنند. حتی در دوره برانکو هم در حال برکناری او بودند اما بعد از فوت هادی نوروزی، بچه‌ها همدل شدند و شکل کار تغییر کرد. پس از او کدام مربی خارجی در پرسپولیس موفق شده است؟ آخرین مربی تیم که کارتال بود، بازی‌های حساسی را واگذار کرد؛ اگر این اتفاق برای یک مربی داخلی میفتاد، چه برخوردی می‌کردند؟ شعار حیا کن رها کن سر می‌دادند و برکنار می‌کردند. اما متاسفانه انقدر خوراک به هواداران می‌دهند که آنها مربی خارجی را تحمل می‌کنند اما داخلی را نه. همین باعث می‌شود مربی داخلی نتواند توانایی‌هایش را به نمایش بگذارد.
* در حال حاضر پیشنهادی برای بازگشت به مربیگری ندارید؟
متاسفانه در لیگ ما چرخه‌ای ایجاد شده که 6-7 مربی در باشگاه‌ها می‌چرخند و بازدهی هم ندارند و حتی تیم‌شان هم که افتاده، تیم دیگری گرفته‌اند. ما در این چرخه نیستیم. در فوتبال ما به کارنامه مربیان کاری ندارند و مربیان را با ارتباطات جابجا می‌کنند و بعد می‌گویند چرا فوتبال ما رشد نمی‌کند. امیدوارم به کسانی که دانش دارند، بها داده شود تا بتوانند به فوتبال ما کمک کنند.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1017307/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لیورپول همچنان در شوک: اگر نمی‌توانید، تمرین نکنید!‏

گفت و گو با رکورددار صعود در فوتبال ایران

این ستاره هم عاشق پی‌اس‌جی است و هم چلسی!‏

اولین جام فصل استقلال را هاشم گرفت!

سرمربی دختران فوتبال: روحیه تیم ما استثنایی است

رایزنی وزرای خارجه روسیه و چین درباره مناقشه میان ایران و اسرائیل

عارف: اجازه نمی‌دهیم دشمنان از جبهه اقتصادی به کشور آسیب برسانند

حمله رسایی به عراقچی: چرا سفیر فرانسه را هنوز از راه نرسیده پذیرش می‌کنید!؟

کشف قطعات و ملزومات پهپاد‌های منتسب به عوامل رژیم صهیونیستی در پرند

صادق خرازی: اگر جنگ 12 روزه ادامه پیدا می‌کرد، می‌توانست موجب از بین رفتن رژیم صهیونیستی شود

خسرو معتضد: ما یک آدم با سر و زبان مثل ظریف در سازمان ملل می‌خواهیم

ثبت‌نام اربعین حسینی در سامانه سماح

دو خط کتاب/ آن ها از زندگی چی میفهمند؟

رونمایی از بمب جدید فجری‌ها؛ فرشید اسماعیلی

گل اول لیورپول به پرستون توسط بردلی در دقیقه 33

گل دوم لیورپول به پرستون توسط داروین نونیز در دقیقه 53

گل اول پرستون به لیورپول توسط لیندسی در دقیقه 83

گل سوم لیورپول به پرستون توسط خاگپو در دقیقه 88

جشنواره گل بانوان فوتبالیست ایران در آسیا

دلیل غیبت گران‌ترین خرید تاریخ لیگ برتر مشخص شد

لیگ ملت‌ها؛ لیست تیم بحران‌زده برای هفته سوم

حضور کرمانشاه در جشنواره جهانی خوراک 2025 چین

بکارگیری اتباع بیگانه در کرمانشاه با جریمه سنگین همراه است

جبلی: 11 موشک به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما در حمله رژیم صهیونیستی، شلیک شد

لفاظی تکراری نتانیاهو درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای و موشکی ایران

سرلشکر ایزدی: توان موشکی ما اعجاب کارشناسان جهانی را در پی داشت

پیچ باشگاه تراکتور با انتشار این ویدیو خبر از جذب یک بازیکن خارجی به تیمش داد

بررسی فینال جام جهانی باشگاه ها بین دو تیم چلسی و پاری سن ژرمن با قضاوت علیرضا فغانی

گل پنجم تیم ملی فوتبال بانوان ایران به بوتان توسط زهرا قنبری در دقیقه 81

گل ششم تیم ملی فوتبال بانوان ایران به بوتان توسط محدثه ذلفی در دقیقه 83

گل هفتم تیم ملی فوتبال بانوان ایران به بوتان توسط رژین تمریان در دقیثقه 85

قرارداد قایدی 4 سال با اتحادکلباء تمدید شد

ادعای مدافع برزیلی: نمی‎‌خواستم برای ایتالیا بازی کنم

دو ستاره استقلال به ترکیه رفتند

مهاجم سابق پرسپولیس در ذوب آهن

مدافع تیم ملی در تبریز؛ محرمی بین پرسپولیس و سپاهان، تراکتور را انتخاب کرد

عراقچی به چین می‌رود

درخواست کمیسیون حقوقی مجلس از رئیس IPU برای محکومیت رسمی آمریکا و رژیم صهیونیستی

حدادعادل: اسرائیل پس از مواجهه با موشک‌های ایران، به حامی بزرگ خود پناه برد

پناهیان: در جنگ 12 روزه هیمنه استکبار بیش از پیش فرو ریخت

بازدید استاندار کردستان از طرح‌های توسعه‌ای در قروه

دیدار استاندار کردستان با خانواده شهدای حملات تروریستی رژیم صهیونیستی

تاکید استاندار کردستان بر ایمن‌سازی گردنه‌ صلوات آباد

کتاب «انتهای کوچه مهتاب»؛ روایاتی دلنشین از زندگی امام سجاد (ع)

فشار رشفورد به یونایتد؛ تکلیفم را معلوم کنید

خداحافظی هافبک جوان از پرسپولیس

توافق نهایی رئال برای حفظ ستاره جنجالی

پیام روشن مدافع پرسپولیس از ترکیه

در روز فوق‌العاده فوتبال زنان؛ رکورد کلین شیت از دست رفت!

اجبار لیورپول به حفظ مهاجم گرانقیمت؛ مشتری نیست