عصر کرد

آخرين مطالب

واکنش مسکو به ادعای درخواست پوتین از ایران برای پذیرفتن غنی‌سازی صفر سیاسی

واکنش مسکو به ادعای درخواست پوتین از ایران برای پذیرفتن غنی‌سازی صفر
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایسنا / وزارت امور خارجه روسیه ادعای یک رسانه آمریکایی مبنی بر درخواست «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه از ایران برای پذیرفتن توافقی با آمریکا که شامل «غنی‌سازی صفر» باشد را «یک کارزار سیاسی کثیف» خواند.
وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه‌ای در واکنش به ادعای مطرح شده در رسانه آمریکایی آکسیوس مبنی بر این که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه از ایران خواسته تا بر سر پیشنهاد «غنی‌سازی صفر» با آمریکا به توافق برسد، این ادعا را «یک کارزار سیاسی کثیف» خواند.
خبرگزاری روسی تاس گزارش داد که وزارت امور خارجه روسیه درباره گزارش این رسانه اعلام کرده «فقط می‌توان حدس زد که این بار سفار دهنده چه کسی بوده است، اما یکی از آخرین گزارش‌های منتشرشده با عنوان «پوتین از ایران خواسته است توافقی شامل غنی‌سازی صفر را با آمریکا بپذیرد»، ظاهرا یکی دیگر از کارزارهای سیاسی کثیفی است که هدفی جز گسترش تنش‌ها پیرامون برنامه هسته‌ای ایران ندارد.
بازار
وزارت امور خارجه روسیه تاکید کرد که مسکو مدام و بارها بر ضرورت حل‌وفصل بحران پیرامون برنامه هسته‌ای ایران فقط به روش سیاسی و دیپلماتیک تاکید کرده و آمادگی خود برای کمک به پیدا کردن راهکاری اعلام کرده است که مورد قبول 2 طرف باشد.
در این بیانیه مطرح شد: ما از رسانه‌های جهان می‌خواهیم برای کسب اطلاعات به منابع رسمی اکتفا کنند، موضوعات را عمیقا بررسی کنند و اخبار نادرست را منتشر نکنند.
روز گذشته، پایگاه خبری-تحلیلی آکسیوس به نقل از منابع آگاه گزارش داد که رئیس‌جمهور روسیه به «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و مقامات ایرانی گفته است که از ایده توافقی هسته‌ای که ایران در آن قادر به غنی‌سازی اورانیوم نباشد، حمایت می‌کند.
ایران هنوز به این ادعای رسانه‌ای واکنشی رسمی نداشته است.
«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران، روز شنبه(دیروز) در نشست با سفرا و کارداران و روسای نمایندگی‌های خارجی در تهران درباره موضوع محدودسازی غنی‌سازی اورانیوم به عنوان بخشی از هرگونه توافق احتمالی با غرب گفت: ما تاکید می‌کنیم در هر راه حل مذاکراتی و مذاکره شده، حقوق مردم ایران در موضوع هسته‌ای از جمله حق غنی‌سازی باید مورد احترام قرار بگیرد. ما هیچ توافقی که در آن غنی‌سازی وجود نداشته باشد، نخواهیم داشت. غنی سازی از دستاوردهای بزرگ علمی دانشمندان ایران است. ما این دستاورد را پاس خواهیم داشت. برای حفظ این دستاورد فشارهای زیادی علیه ایران صورت گرفت و جنگ اخیر به ما تحمیل شد.
اگرچه دولت آمریکا همچنان تاکید دارد که هرگونه توافق با ایران در زمینه برنامه هسته‌ای آن باید شامل برچیده شدن غنی‌سازی در ایران باشد.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1017250/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سیدصالحی:نام‌ها جا‌به‌جا می‌شوند اما کارایی مهم است

رفتار باورنکردنی ترامپ در جشن قهرمانی!‌‎

حرکت عجیب ستاره پاریس در فینال

قهرمانی چلسی در جام جهانی باشگاه ها؛ شیرهای لندن پی اس جی رو غافلگیر کردن!

دو ایرانی فاتحان اصلی جام باشگاه‌های جهان!

اهدای مدال به علیرضا فغانی و تیم داوری فینال جام جهانی باشگاه‌ها

جوایز بهترین‌های جام جهانی باشگاه‌های فیفا

جشن قهرمانی چلسی، قهرمان جام جهانی باشگاه‌ها

درگیری فیزیکی بین اعضای تیم چلسی و پاری‌سن‌ژرمن پس از سوت پایان بازی

امیررضا معصومی در‌ تمرین تیم ملی جمهوری آذربایجان!

موقعیت تک به تکی که دلاپ به سادگی از دست داد

موقعیت خطرناک برای پاریسن ژرمن و باز هم واکنش سانچز دروازه چلسی را بسته نگه داشت

ژوائو نوس به دلیل کشیدن موی کوکوریا با کارت قرمز مستقیم علیرضا فغانی اخراج شد

تحقیر غول‌کش به دست پالمر؛ چلسی با شکست پاریسن‌ژرمن قهرمان جهان شد

سه بازیکن دیگر هم به تراکتور پیوستند

2 گل پالمر در نیمه اول از نگاه دوربین روی لباس علیرضا فغانی

شیرجه تک دست دوناروما مانع از گل چهارم چلسی شد

شوت کواراتسخلیا با واکنش ضعیف سانچز دفع شد

سوپرسیو سانچز مانع از گلزنی پاری‌سن‌ژرمن شد

صحنه سرنگونی پدرو در محوطه جریمه پاریسن ژرمن که فغانی اعتقادی به خطا نداشت

ضربه خطرناک ویتینیا؛ چلسی 3-0 پاری‌سن‌ژرمن

واکنش غریب آبادی به اظهارنظر صدراعظم آلمان درباره فعال شدن اسنپ بک

گل اول چلسی توسط پالمر در دقیقه 22

گل دوم چلسی به پاری‌سن‌ژرمن توسط کول پالمر

گلر استقلال به ملوان پیوست

تذکر شدید و کارت زرد فغانی به نتو

گل سوم چلسی به پاریسن ژرمن توسط پدرو در دقیقه 45

ضربه سر نوس با واکنش خوب سانچز مهار شد

گزارش زنده؛ پاری سن ژرمن 0_3 چلسی

لیگ ملت‌ها؛ پایان خوش آلمان در دور مقدماتی

حضور ترامپ در فینال جام‌جهانی باشگاه ها

چالش گل از روی نقطه کرنر وریا غفوری

حضور ترامپ در کنار اینفانتینو برای تماشای فینال جام جهانی باشگاه ها

مراسم ابتدایی فینال جام جهانی باشگاه‌ها2025

فینال با سوت علیرضا فغانی آغاز شد

شوت پالمر در دقیقه 8 با اختلاف کم و بسیار خطرناک از کنار دروازه به بیرون رفت

بازی‌خوانی محشر کوکوریا موقعیت گل 100% را از پاری‌سن‌ژرمن گرفت

واکنش تماشایی سانچز مانع از گلزنی دوئه شد

گزارش زنده؛ پاری سن ژرمن 0_0 چلسی

وزیر کشور: پاکستان با اقدام قاطعانه نشان داد با ایران دوست و برادر است

غریب آبادی: در طول جنگ، هماهنگی وزارت خارجه و بخش نظامی کشور در حد اعلی بود

65 مرکز آموزشی و توانبخشی استثنایی در کردستان میزبان پروژه جامع مهر است

لیورپول همچنان در شوک: اگر نمی‌توانید، تمرین نکنید!‏

گفت و گو با رکورددار صعود در فوتبال ایران

این ستاره هم عاشق پی‌اس‌جی است و هم چلسی!‏

اولین جام فصل استقلال را هاشم گرفت!

سرمربی دختران فوتبال: روحیه تیم ما استثنایی است

رایزنی وزرای خارجه روسیه و چین درباره مناقشه میان ایران و اسرائیل

عارف: اجازه نمی‌دهیم دشمنان از جبهه اقتصادی به کشور آسیب برسانند

حمله رسایی به عراقچی: چرا سفیر فرانسه را هنوز از راه نرسیده پذیرش می‌کنید!؟