عصر کرد

آخرين مطالب

نماینده ولی‌ فقیه در ارتش: دشمن در جبران تحقیر خود شکست خورد سیاسی

نماینده ولی‌ فقیه در ارتش: دشمن در جبران تحقیر خود شکست خورد
  بزرگنمايي:

عصر کرد - فارس / نماینده ولی‌فقیه در ارتش گفت: آمریکا و رژیم صهیونیستی پس از تحمل این ضربات سنگین، تحقیر شدند و کینه رهبر معظم انقلاب و ملت ایران را به دل گرفتند. آن‌ها تلاش کردند با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های خود روایت‌سازی کرده و تحقیرشدگی‌شان را جبران کنند، اما هرگز به این موفقیت دست نیافتند.
آئین گرامیداشت و یادبود 36 شهید پدافند هوایی ارتش با حضور حجت‌الاسلام عباس محمد حسنی، نماینده ولی‌فقیه و رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، امیر سرتیپ محمد یوسفی خوش‌قلب، معاون هماهنگ‌کننده نیروی پدافند هوایی ارتش و جمعی از فرماندهان و کارکنان لشکری و کشوری، در مسجد امام خمینی(ره) شهرک شهید بهشتی برگزار شد.
حجت‌الاسلام محمدحسنی در این مراسم ضمن گرامیداشت هفتمین روز شهادت سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام و بزرگداشت شهدای گران‌سنگ جنگ تحمیلی 12 روزه در برابر رژیم جعلی و نامشروع صهیونیستی بیان کرد: یقیناً نهضت کربلا و جنگ تحمیلی 12 روزه ارتباط تنگاتنگی با یکدیگر دارند.
نماینده ولی‌فقیه در ارتش گفت: نهضت عاشورا از دو مرحله تشکیل شده است؛ مرحله نخست جهاد خونین با ایثار شهدای کربلا و مرحله دوم جهاد تبیین به وسیله بازماندگان شهدای کربلا.
وی افزود: رهبری مرحله نخست بر عهده حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام و پرچمداری حضرت عباس قمر بنی‌هاشم بود و مرحله دوم به رهبری امام سجاد(علیه‌السلام) و با کمک علمدار جهاد تبیین، حضرت زینب(سلام‌الله علیها) شکل گرفت.
بازار
حجت‌الاسلام محمد حسنی ادامه داد: مرحله دوم نهضت کربلا، جهاد تبیین، قطعا مکمل و ضامن بقا، گسترش، ترویج و تقویت فرهنگ ایثار، شهادت و جهاد خونین مرحله نخست است. اگر در مرحله دوم جهاد تبیین بازماندگان شهدا و اهل بیت امام حسین (علیه‌السلام) نبودند، کربلا در همان کربلا می‌ماند و غبار تحریف واقعیات بر تاریخ نخستین مرحله می‌نشست.
بنابر گفته وی، شاید اگر جهاد تبیین امام سجاد (علیه‌السلام) و حضرت زینب(سلام‌الله علیها) نبود، همانند بسیاری از وقایع تاریخی جهان اسلام که کمرنگ یا ناشناخته باقی مانده‌اند، حماسه عاشورا نیز فراموش می‌شد.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش اظهار کرد: به برکت مرحله دوم نهضت عاشورا و جهاد تبیین که به لطف الهی و مدیریت امام سجاد (علیه‌السلام) و حضرت زینب(سلام‌الله علیها) محقق شد، مکتب عاشورا و حماسه امام حسین (علیه‌السلام) جهانی شد و اکنون شاهدیم که در سراسر جهان علاقه‌مندان، شیفتگان و فداییان این مکتب وجود دارند.
وی افزود: امروز جهان تحت تأثیر مکتب عاشوراست و این امر از برکت جهاد تبیینی است که امام سجاد (علیه‌السلام) و حضرت زینب(سلام‌الله علیها) مدیریت کردند. اگر امام حسین (علیه‌السلام) نبود، از اسلام ناب آثاری باقی نمی‌ماند و اگر امام سجاد و حضرت زینب(سلام‌الله علیها) نبودند، از کربلا و عاشورا اثری نمی‌ماند.
حجت‌الاسلام محمدحسنی در بخش دیگری از سخنان خود به پیروزی قاطع ملت ایران در جنگ تحمیلی 12 روزه اشاره کرد و افزود: رهبر فرزانه انقلاب در بیانات خود پیرامون جنگ تحمیلی 12 روزه فرمودند؛ «من این پیروزی را به ملت ایران که در سایه انسجام و وحدت ملی حاصل شده تبریک می‌گویم و در این مدت 12 روز رژیم صهیونیستی له شد و تقریباً از پا درآمد.»
وی با بیان اینکه وقتی تحریف به میدان می‌آید، امام حسین (علیه‌السلام) پیروز را شکست‌خورده و یزید شکست‌خورده را پیروز معرفی می‌کند، تصریح کرد: اگر پیروزی‌ها و دستاوردها به درستی تبیین، نقل قول و اطلاع‌رسانی نشود، جبهه شکست‌خورده ممکن است واقعیت‌ها را وارونه جلوه داده و جبهه پیروز را شکست‌خورده معرفی کند.
نماینده ولی‌فقیه در ارتش با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: به لطف مردم و ضربات سنگین نیروهای مسلح کشورمان، رژیم صهیونیستی ضربات شدیدی خورد، هم آمریکا و هم رژیم صهیونیستی تحقیر شدند و کینه رهبر معظم انقلاب و ملت ایران را به دل گرفتند و دست به کار شدند تا با بکارگیری تمام ظرفیت‌های خود روایت‌سازی کنند و تحقیرشدگی خود را بازسازی کنند، اما هرگز به این موفقیت نرسیدند و امروز هیمنه آن‌ها از دست رفته است.
وی ادامه داد: جنگ تحمیلی 12 روزه با الگوبرداری از امام سجاد (علیه‌السلام) و دانشگاه کربلا و راهبرد جهاد تبیین اسرای اهل بیت علیهم السلام، سرمشق گرفته شده است و ما باید همواره با تبیین پیروزی‌ها، دلایل موفقیت‌ها و دستاوردها از تحریف واقعیت جلوگیری کنیم و نگذاریم جبهه باطل با جنگ شناختی، شکست خود را به نسل جوان که بسیاری از حقایق را نمی‌دانند یا کم شنیده‌اند، تحمیل کند.
حجت‌الاسلام محمدحسنی تأکید کرد: پیروز قاطع جنگ 12 روزه ایران است و دشمن صهیونیستی به هیچکدام از اهداف خود مانند توقف برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای کشور، از دست دادن توان موشکی، ایجاد هرج و مرج، فتنه، اعتراضات سراسری و تغییر نظام نرسید؛ امروز نظام اسلامی مستحکم‌تر و منسجم‌تر از گذشته و با اراده‌ای پولادین به سمت قله‌های پیشرفت حرکت می‌کند.
وی با بیان اینکه ملت‌های آزاده جهان از ترامپ و نتانیاهو نفرت و انزجار دارند افزود: اقتدار نظام اسلامی امید را در دل ملت‌های آزاده جهان برای درمان این غده سرطانی افزایش داده و رژیم صهیونیستی به یقین رسیده که نابود خواهد شد.
نماینده ولی‌فقیه در ارتش در پایان، رهبری شجاعانه، حکیمانه و دوراندیشانه امام خامنه‌ای، انسجام ملی و مجاهدت نیروهای مسلح را عامل برتری کشور دانست که همواره خاری در چشم دشمنان این مرز و بوم است.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1017249/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لیورپول همچنان در شوک: اگر نمی‌توانید، تمرین نکنید!‏

گفت و گو با رکورددار صعود در فوتبال ایران

این ستاره هم عاشق پی‌اس‌جی است و هم چلسی!‏

اولین جام فصل استقلال را هاشم گرفت!

سرمربی دختران فوتبال: روحیه تیم ما استثنایی است

رایزنی وزرای خارجه روسیه و چین درباره مناقشه میان ایران و اسرائیل

عارف: اجازه نمی‌دهیم دشمنان از جبهه اقتصادی به کشور آسیب برسانند

حمله رسایی به عراقچی: چرا سفیر فرانسه را هنوز از راه نرسیده پذیرش می‌کنید!؟

کشف قطعات و ملزومات پهپاد‌های منتسب به عوامل رژیم صهیونیستی در پرند

صادق خرازی: اگر جنگ 12 روزه ادامه پیدا می‌کرد، می‌توانست موجب از بین رفتن رژیم صهیونیستی شود

خسرو معتضد: ما یک آدم با سر و زبان مثل ظریف در سازمان ملل می‌خواهیم

ثبت‌نام اربعین حسینی در سامانه سماح

دو خط کتاب/ آن ها از زندگی چی میفهمند؟

رونمایی از بمب جدید فجری‌ها؛ فرشید اسماعیلی

گل اول لیورپول به پرستون توسط بردلی در دقیقه 33

گل دوم لیورپول به پرستون توسط داروین نونیز در دقیقه 53

گل اول پرستون به لیورپول توسط لیندسی در دقیقه 83

گل سوم لیورپول به پرستون توسط خاگپو در دقیقه 88

جشنواره گل بانوان فوتبالیست ایران در آسیا

دلیل غیبت گران‌ترین خرید تاریخ لیگ برتر مشخص شد

لیگ ملت‌ها؛ لیست تیم بحران‌زده برای هفته سوم

حضور کرمانشاه در جشنواره جهانی خوراک 2025 چین

بکارگیری اتباع بیگانه در کرمانشاه با جریمه سنگین همراه است

جبلی: 11 موشک به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما در حمله رژیم صهیونیستی، شلیک شد

لفاظی تکراری نتانیاهو درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای و موشکی ایران

سرلشکر ایزدی: توان موشکی ما اعجاب کارشناسان جهانی را در پی داشت

پیچ باشگاه تراکتور با انتشار این ویدیو خبر از جذب یک بازیکن خارجی به تیمش داد

بررسی فینال جام جهانی باشگاه ها بین دو تیم چلسی و پاری سن ژرمن با قضاوت علیرضا فغانی

گل پنجم تیم ملی فوتبال بانوان ایران به بوتان توسط زهرا قنبری در دقیقه 81

گل ششم تیم ملی فوتبال بانوان ایران به بوتان توسط محدثه ذلفی در دقیقه 83

گل هفتم تیم ملی فوتبال بانوان ایران به بوتان توسط رژین تمریان در دقیثقه 85

قرارداد قایدی 4 سال با اتحادکلباء تمدید شد

ادعای مدافع برزیلی: نمی‎‌خواستم برای ایتالیا بازی کنم

دو ستاره استقلال به ترکیه رفتند

مهاجم سابق پرسپولیس در ذوب آهن

مدافع تیم ملی در تبریز؛ محرمی بین پرسپولیس و سپاهان، تراکتور را انتخاب کرد

عراقچی به چین می‌رود

درخواست کمیسیون حقوقی مجلس از رئیس IPU برای محکومیت رسمی آمریکا و رژیم صهیونیستی

حدادعادل: اسرائیل پس از مواجهه با موشک‌های ایران، به حامی بزرگ خود پناه برد

پناهیان: در جنگ 12 روزه هیمنه استکبار بیش از پیش فرو ریخت

بازدید استاندار کردستان از طرح‌های توسعه‌ای در قروه

دیدار استاندار کردستان با خانواده شهدای حملات تروریستی رژیم صهیونیستی

تاکید استاندار کردستان بر ایمن‌سازی گردنه‌ صلوات آباد

کتاب «انتهای کوچه مهتاب»؛ روایاتی دلنشین از زندگی امام سجاد (ع)

فشار رشفورد به یونایتد؛ تکلیفم را معلوم کنید

خداحافظی هافبک جوان از پرسپولیس

توافق نهایی رئال برای حفظ ستاره جنجالی

پیام روشن مدافع پرسپولیس از ترکیه

در روز فوق‌العاده فوتبال زنان؛ رکورد کلین شیت از دست رفت!

اجبار لیورپول به حفظ مهاجم گرانقیمت؛ مشتری نیست