عصر کرد

آخرين مطالب

مدیران استقلال خوزستان شفاف با مردم صحبت کنند/ تیم آینده مبهمی دارد گفتگو

مدیران استقلال خوزستان شفاف با مردم صحبت کنند/ تیم آینده مبهمی دارد
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایسنا /سرمربی سابق تیم فوتبال استقلال خوزستان معتقد است که با توجه به شرایط پیش آمده برای استقلال خوزستان و جدایی بازیکنان اصلی تیم، آینده مبهمی در انتظار این باشگاه است.
مجید باقری‌نیا با اشاره به آغاز تمرینات استقلال خوزستان به گفته این باشگاه با نسل آینده‌ساز، اظهارکرد: امیدوارم به معنای واقعی به نسل آینده‌ساز چشم داشته باشند و شروع استقلال خوزستان فقط برای این که بگویند فعالیت‌مان را برای لیگ بیست و پنجم شروع کردیم یک شروع اجبار نباشد.
او ادامه داد: شاکله اصلی استقلال خوزستان جدا شده و دست باشگاه خالی از بازیکن است. مگر استقلال بیشتر از هفت بازیکن می‌تواند بگیرد؟ ضمن این که در حال حاضر بازیکنان خارجی هم به سختی حاضر به حضور در کشور هستند. صراحتا باید بگویم استقلال خوزستان کار سختی دارد و نمی‌دانم چرا مدیران باشگاه با صراحت و شفاف با مردم خوزستان صحبت نمی‌کنند و نمی‌گویند که مشکل مالی داریم و هیچ کسی هم به ما کمک نمی‌کند و همین باعث شد 14 بازیکن که تحت قرارداد ما بودند از تیم جدا شوند؟ چرا مدیران باشگاه به هواداران خود نمی‌گویند امروز مجبوریم با دست خالی کارمان را شروع کنیم؟ اکنون باید این حرف‌ها گفته شود زیرا وقتی مسابقات شروع شد مردم دیگری هیچ چیزی را قبول نمی‌کنند.
 این پیشکسوت فوتبال خوزستان گفت: اکنون کادر مدیریتی و کادرفنی استقلال خوزستان با وضعیتی مواجه‌اند که خودشان هیچ نقشی در ایجاد آن نداشته‌اند و به دلیل بی توجهی بانک ملی و گروه ملی فولاد چنین سختی را تحمل می‌کنند و می‌خواهند کار را به صورتی پیش ببرند که شاید در ادامه اتفاقی رقم بخورد.
او عنوان کرد: البته همین امید که شاید در آینده اتفاقات بهتری رقم بخورد، صد درصد به بهای از دست رفتن سرمایه فوتبال خوزستان باشد. من با مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان هم صحبت و از او خواهش کردم، اسکله تیم را هر طور که شده حفظ کند و بعد با صرف هزینه کمتر چشم به بازیکنان آکادمی باشگاه و لیگ یکی داشته باشد. از او خواستم تیمی درست کند که فردا روزی مجموعه تحت فشار قرار نگیرد. اما من می‌دانم مدیرعامل باشگاه با پنجره بسته باشگاه مواجه شده و بدهی بازیکنان فصل قبل نیز روی دست او است و شرایط سختی وجود دارد که امیدوارم خدا کمک کند بخیر بگذرد. حتی اکنون هم که قرار است تیم به اردو برود هیچ پولی در اختیار ندارند.
باقری‌نیا با بیان این که استقلال خوزستان باتوجه به مشکلات مالی فراوان و از دست دادن پشتوانه اصلی‌اش آینده مبهمی دارد، ادامه داد: واقعا نمی‌دانم چه سرنوشتی در انتظار استقلال خوزستان است. می‌دانیم مشکلات اقتصادی هست ولی مسئولان باشگاه باید فکری به حال آن کنند. وقتی سپاهان به بن بست مالی خورد و مدیرعامل آن استعفا داد، به دنبال کمک و راه حل برای رفع مشکل بودند و همه مسئولان استانی ورود کردند اما اکنون ما کجا هستیم و چه کسی باید به استقلال خوزستان کمک کند؟
او بیان کرد: استقلال خوزستان یک کادرفنی بومی، خوب و جوان دارد ولی این کادرفنی به ابزار نیاز دارد، چیزی که در حال حاضر در اختیار آن‌ها نیست. مطمئنا کادرفنی تلاش می‌کند ولی باتوجه به شرایط فعلی، تلاش آن‌ها جوابگو نیست. به هر حال استقلال خوزستان فصل بسیار سختی را پیش‌رو دارد. 
بازار

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1016884/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تودیع و معارفه؛ عکس عجیب از باشگاه سپاهان

لیگ ملت‌ها؛ غول‌کشی به سبک ژاپن

جو‌ پرشور هواداران پاری‌سن‌ژرمن در تقاطع معروف تایمز، 1 روز مانده به فینال

رئال رکورد زد؛ 10 میلیون یورو در یک ساعت|

عراقچی: برنامه هسته‌ای ایران صلح‌آمیز باقی خواهد ماند؛ همچنان عضو متعهد به ان پی تی خواهیم بود

برگزاری جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری

اشک‌های کریستین نورگارد پس از دیدن فرزندش با لباس آرسنال

جلسه خصوصی پیاتزا با دو رقیب در تیم ملی

چیزهای دیوانه‌کننده‌ای از مودریچ شنیده‌ام

تصمیم بزرگ؛ نیمکت‌ در انتظار رونالدوی 40 ساله

آغاز جشنواره تابستانی کیش از مردادماه؛ بسته‌های تخفیفی، سفر اقساطی و رویدادهای ویژه در راه‌اند

آکسیوس مدعی شد: درخواست مسکو از تهران برای موافقت با غنی‌سازی صفر درصد

عراقچی: همکاری‌های ما با آژانس متوقف نشده و شکل جدیدی پیدا خواهد کرد که کاملا طبیعی است

هافبک باتجربه تمرین پاس گل را شروع کرد!

حمله مسلحانه به خانواده ستاره اتلتیکو!

بلیت بازی لهستان و ایران تمام شد!

حنجره‌ها آماده؛ ایران در میهمانی پرشور والیبال لهستان

عابدزاده امسال در اسپانیا فیکس است!

پاسخ رد تراشتگن به درخواست فلیک

احتمال جدایی یک ستاره مهم از استقلال

پاس‌های تماشایی خرید جدید تراکتور

اینزاگی رئیس عربستان را تحقیر کرد

عبدی: از حضور رحمتی در خیبر خوشحال هستیم

دیدار مدیر عامل بیمه دی با خانواده‌های شهدای اقتدار استان مازندران

عراقچی: همکاری‌های ما با آژانس متوقف نشده البته شکل جدیدی پیدا خواهد کرد که کاملا طبیعی است

با 6 حقوقدان معرفی شده برای عضویت در شورای نگهبان بیشتر آشنا شوید

سنددار شدن زمین‌های کشاورزی در کردستان

حوادث تلخ جاده ای در نقاط حادثه خیز استان

وقتی حوصله سیاست را ندارند، سراغ من می‌آیند

رونمایی از کیت جدید تیم برایتون

لوئیس فن‌خال سرطان را شکست داد

اعلام زمان قرعه‌کشی بیست و پنجمین دوره لیگ برتر

بازگشت امید با نخستین پیروزی ملی پس از 827 روز

ماجرای بدهی ملوان به دقیقی؛ غرامت بعد از یکسال!

15 سال گذشت؛ قهرمانی اسپانیا در جام جهانی با برتری مقابل هلند

گرمای کرمانشاه تا کی ادامه دارد؟

گزارش هاآرتص از هک اطلاعات هزاران اسرائیلی با سوابق نظامی و امنیتی توسط ایرانی‌ها

روایت وال‌استریت‌ژورنال از آنچه بین ترامپ و نتانیاهو درباره ایران گذشت

آملی‌ لاریجانی: هر رفتار تفرقه‌انگیز در خدمت جبهه صهیونیسم است

محسن هاشمی: کسی مخالف مذاکره نیست

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به اخبار منتشره درباره مذاکرات مجدد

مطهری: سیاست وفاق ملی برای کشور آرامش به ارمغان آورد

نماینده قزوین: گروسی در صورت ورود به ایران باید دستگیر و محاکمه شود

رئیس‌ شورای اطلاع‌رسانی دولت: رئیس‌جمهور با مردم صادق است

"مانع" از کردستان به آلبانی می رود

سمت جدید نناد لالوویچ

غیبت سامان فلاح در لیست استقلال برای سفر به ترکیه

طاهری به استقلال نزدیک شد

مربی تیم ملی فوتبال بانوان: دختر ایرانی می‌جنگد و موفق می‌شود

‍مدیرعامل سابق پرسپولیس، سرپرست بدنسازی شد