دانشگاه کردستان در جمع دانشگاههای تاثیرگذار جهان قرار گرفت
اجتماعی
بزرگنمايي:
عصر کرد - ایرنا / رئیس دانشگاه کردستان گفت: در رتبهبندی تأثیر مؤسسه آموزش عالی تایمز 2025، نام 34 مؤسسه ایرانی در فهرست دانشگاههای تأثیرگذار جهان قرار گرفته که دانشگاه کردستان نیز جزو آنهاست.
عادل سیوسهمرده روز چهارشنبه اظهار کرد: در ویرایش جدید، رتبهبندی تایمز، 2 هزار و 526 مؤسسه از 130 کشور در این نظام ارزیابی شدهاند که نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است.
بازار ![]()
وی با اشاره به اینکه در ویرایش پیشین، 2 هزار و 152 موسسه از 125 کشور در این رتبهبندی حضور داشتند، افزود: نظام رتبهبندی تأثیر تایمز، دانشگاهها را بر پایه 17 هدف توسعه پایدار سازمان ملل و در چهار حوزه پژوهش، مدیریت، آموزش و تعامل اجتماعی ارزیابی میکند و این نظام به دانشگاهها این امکان را میدهد تا بر اساس اهدافی که در آنها عملکرد بهتری دارند، در رتبهبندی کلی جای گیرند.
رئیس دانشگاه کردستان ادامه داد: کشور هند با 135 مؤسسه در جایگاه نخست منطقه قرار دارد و ایران با 34 مؤسسه، رتبه هفتم منطقه و 21 جهان را کسب کرده است.
سیوسهمرده یادآور شد: دانشگاه کردستان نیز در این رتبهبندی در میان دانشگاههای ایرانی، جایگاه یازدهم را به خود اختصاص داده و در میان دانشگاههای جهان در بازه رتبهای 1001 تا 1500 قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: این جایگاه، بیانگر حضور این دانشگاه در جمع مؤسسههایی است که بر تحقق اهداف توسعه پایدار تمرکز دارند.
رئیس دانشگاه کردستان گفت: این دانشگاه با توجه به جایگاه کنونی خود میتواند با تمرکز بیشتر بر ارتقای شاخصهای پژوهشی، توسعه فعالیتهای اجتماعی و بهبود نظام مدیریت پایدار، جایگاه خود را در ویرایشهای آینده این رتبهبندی ارتقا دهد؛ ضمن اینکه گسترش همکاریهای بینالمللی و تقویت مستندسازی اقدامات دانشگاه نیز از دیگر راهکارهای مؤثر برای بهبود رتبه در سالهای پیش رو است.
به گزارش ایرنا، دانشگاه کردستان در سال 1353 کار خود را با عنوان دانشسرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیسهای دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال 1370 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.
این دانشگاه هم اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم پایه و فنی - مهندسی بیجار است و در حال حاضر 11 هزار و 200 دانشجو در 56 رشته کارشناسی، 114 رشته کارشناسی ارشد و 30 رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
این دانشگاه با پذیرش 492 دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرفهایی برای گفتن داشته باشد.
-
چهارشنبه ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۱:۲۵
-
۱۴ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1016190/