عصر کرد

آخرين مطالب

برزویی: ما 6 نفر اتئلاف کردیم، اما با کاندیدایی توافق نکردیم سیاسی

برزویی: ما 6 نفر اتئلاف کردیم، اما با کاندیدایی توافق نکردیم
  بزرگنمايي:

عصر کرد - تسنیم امیررضا برزویی در واکنش به ادعای برخی اعضای کمیسیون ورزشکاران درباره جلسه او و پنج عضو دیگر با یکی از کاندیداهای ریاست فدراسیون اظهار داشت: با این کاندیدا به دلیل ریاست وی بر هیئت استان‌مان ارتباط داشتیم، اما هنوز هیچ نامزدی به‌صورت رسمی تأیید صلاحیت نشده که بخواهیم صحبتی داشته باشیم. تا جایی که من از دوستان شناخت دارم، هیچ توافق یا معامله پنهانی با هیچ‌کدام از کاندیداها انجام نشده است.
وی در پاسخ به اینکه گفته می‌شود او و پنج عضو دیگر قصد داشتند در مجمع به یکدیگر رأی دهند، گفت: درست است ما ائتلاف کردیم و قرار بود شش نفرمان به یکدیگر رأی بدهیم تا نماینده ورزشکاران در مجمع باشیم، اما با هیچ کاندیدایی نبسته بودیم. برخی از قهرمانان و پیشکسوتان که از اعضای گروه مقابل بودند، با ما تماس گرفتند یا در فدراسیون درخواست رأی داشتند که صادقانه گفتیم قصد داریم به هم رأی بدهیم. همین شفافیت باعث شد متوجه شوند که رأی لازم را ندارند. برخی از آن‌ها حتی به اتاق‌های مختلف فدراسیون رفتند، اما نمی‌دانم با چه کسانی دیدار داشتند. در نهایت با امضای نامه‌ای، فدراسیون را ترک کردند.
این عضو کمیسیون ورزشکاران در پاسخ به اینکه آیا این توافق شش‌نفره را غیرقانونی یا در راستای مهندسی انتخابات نمی‌داند، گفت: خیر، کار ما غیرقانونی نبود. ما نسل جدید کاراته هستیم و می‌خواستیم در مسیر رشد و توسعه این ورزش تصمیم‌گیرنده باشیم. متأسفانه پیشکسوتان وقتی متوجه شدند شرایط به نفع‌شان نیست، در جلسه شرکت نکردند و به نسل جدید احترام نگذاشتند.
در پاسخ به اینکه آیا بهتر نبود در ترکیب‌بندی برای حضور در مجمع، جایگاهی نیز برای مخالفان در نظر گرفته می‌شد تا کمیسیون نماینده همه طیف‌های جامعه کاراته باشد، گفت: ما شش نفر منتخب جامعه قهرمانی و نفرات اول تا ششم انتخابات کمیسیون بودیم. سایر اعضا آرای کمتری داشتند. البته قصد نداشتیم فقط خودمان در مجمع باشیم؛ حتی پیشنهاد دادیم برخی از اعضای گروه مقابل نیز حضور داشته باشند، اما آن‌ها خواهان حضور کامل گروه خود بودند. در نتیجه، فقط یک گروه توانست به مجمع راه یابد.
وی درباره اینکه آیا بهتر نبود هیچ‌یک از دو گروه اقدام به تشکیل ائتلاف نکنند و با درک مسئولیت نمایندگی ورزشکاران، با یکدیگر همکاری می‌کردند، گفت:گروه مقابل هم فقط به دنبال بردن یک نفر از ما به جمع پنج نفره‌شان بودند. ما حتی پیشنهاد دادیم سه نفر از ما و سه نفر از آن‌ها در مجمع حضور داشته باشند، اما نپذیرفتند. نگاه‌شان این بود که ما، به عنوان جوانان، نباید وارد مجمع شویم.
برزویی در پاسخ به انتقاداتی درباره کم‌تجربگی برخی از اعضای ائتلاف شش‌نفره گفت: در نهایت، این جامعه ورزشکاران بود که به ما رأی داد. نسل جدید دیگر تماشاگر نیست و دنبال مطالبه‌گری است. برای برخی که سال‌ها عادت داشتند تصمیمات از بالا گرفته شود، این موضوع سخت است.
وی درباره تأثیر عدم تفاهم میان گروه‌ها بر سرنوشت نماینده ورزشکاران تاکید کرد: کاملاً موافقم که این اختلافات به ضرر ورزشکاران است. بزرگترها باید مسئولانه‌تر عمل کنند. ما دو گروه بودیم و در صورت رأی‌گیری، 6 بر 5 پیروز می‌شدیم. گروه مقابل می‌توانست اعتراض کند و گفت‌وگو انجام دهد.
کاراته‌کا کشورمان در پاسخ به این سؤال که آیا بهتر نبود قبل از شکل‌گیری توافقات، گفت‌وگویی بین اعضای کمیسیون صورت می‌گرفت، اظهار داشت: پیش از جلسه شنبه، تماس‌هایی رد و بدل شد و آن‌ها فقط دنبال رأی گرفتن بودند، نه گفت‌وگو. حتی در فدراسیون هم هیچ صحبتی مبنی بر مذاکره مطرح نشد. شرایط کمیسیون ما مثل کمیسیون داوران و مربیان بود که آرایشان از قبل مشخص شده بود.
برزویی درباره اینکه آیا این اختلافات می‌تواند به انتخاب رئیس اصلح برای فدراسیون آسیب بزند، گفت: بله، باید گفت‌وگو و تفاهم صورت گیرد تا به هدف مشترک‌مان که پیشرفت کاراته است، برسیم. طرفین باید به این موضوع احترام بگذارند.
وی درباره احتمال عدم حضور نماینده ورزشکاران در مجمع افزود: قرار است انتخابات کمیسیون برگزار نشود و نماینده‌ای در مجمع حضور نداشته باشد که این قطعاً به ضرر جامعه ورزشکاران است. ورزشکاران باید حق رأی در انتخاب رئیس فدراسیون را داشته باشند.
وی در خصوص روند طی‌شده و نحوه تصمیم‌گیری در کمیسیون گفت: به نظر من، باید آیین‌نامه‌ها اصلاح شوند. ابتدا باید جلسه‌ای برای گفت‌وگو بین اعضا برگزار می‌شد و سپس رأی‌گیری انجام می‌گرفت. شتاب‌زدگی در رأی‌گیری مناسب نبود. ترکیب کمیسیون باید متشکل از پیشکسوتان، جوانان، و نمایندگان بخش‌های کاتا و کومیته باشد. ضعف اصلی، در قوانین موجود است.
برزویی درباره اقدامات کمیسیون برای حضور در مجمع گفت: اعتراض‌مان را از طریق فضای مجازی، تماس با مسئولان، و نمایندگان مجلس اعلام کرده‌ایم. این‌که ورزشکاران نماینده‌ای در مجمع نداشته باشند، واقعاً تأسف‌برانگیز است. گروه مقابل نیز جز اتهام‌زنی هیچ اقدامی انجام نداد.
وی درباره اتهام لابی‌گری با یکی از کاندیداها گفت: این اتهام بی‌اساس است. هنوز هیچ‌کاندیدایی تأیید صلاحیت نشده است. ما فقط بین خودمان ائتلاف داشتیم، مثل ائتلاف‌های مجلس. هیچ مهندسی در کار نبود. صادقانه گفتیم که برای ورود به مجمع با هم هماهنگ شدیم. حتی آقای گنج‌زاده، قهرمان نامی کشور، پس از اطلاع از این وضعیت، در جلسه شرکت نکردند و چهار عضو دیگر نیز انصراف دادند. ایشان افتخار کاراته ایران هستند.
در پایان، برزویی درباره اینکه آیا بهتر نبود ائتلاف 6 نفره جایی برای چهره‌های باتجربه نیز در نظر می‌گرفت، گفت: ما به بزرگان احترام گذاشتیم. حتی حاضر بودیم یکی از ما انصراف دهد تا آقای گنج‌زاده وارد کمیسیون شود، اما گروه مقابل فقط می‌خواست یک نفر از ما را در گروه خود جای دهد.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1013137/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آزادی 6 زندانی در پویش «به عشق حسین می‌بخشم»

پاسخ محکم کورتوا به منتقدان جام جهانی باشگاه‌ها

رویای دربی برادران بلینگام منتفی شد

دورتموند حریف رئال مادرید شد

جدول زمانی قطع برق استان کرمانشاه در روز 11 تیر

دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران ایلام با رئیس کل دادگستری استان

عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است

اظهارات عراقچی درباره میزان آسیب تاسیسات هسته‌ای ایران

مشاور پزشکیان: مردم «وفاق» واقعی را به تصویر کشیدند

هشدار نخست وزیر عراق درباره تلاش برای فروپاشی نظام جمهوری اسلامی ایران

ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است

گل‌های زلاتان در منچستریونایتد 2016/17

خدمت به خانواده های معزز شهدا و ایثارگران یک موهبت الهی است

دیدار استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

دیدار استاندار و مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

جمهوری اسلامی ایران پرچم حق را در جهان بر افراشته است/ اگر عاشورا نبود باطل بر حق غلبه پیدا می‌کرد

نوستالژی؛ سوپرگل دلپیرو به رئال مادرید

جادوگر کوچک رئال مادرید؛ مهارت‌های دیدنی داوید سانچز 11 ساله!

ضربه خطرناک والورده از کنار دروازه به بیرون رفت

سیو زیبای دی گرگوریو مقابل هویسن

گل اول رئال مادرید به یوونتوس

قیچی تماشایی والورده و مهار دی گرگوریو

قرعه‌کشی لالیگا؛ اولین ال‌کلاسیکو روز 7 آبان

خلاصه بازی رئال مادرید 1 - یوونتوس 0

کارتون جدید حمید سحری؛ رئال مادرید میخواد در این تورنمنت جدید هم پادشاهی کنه

درخشش جوان رئالی برای عبور از بانوی پیر

مهاجرانی: تدبیر ایران باعث توقف جنگ شد

پیام وزیر خارجه ایران به همتای عربستانی خود

حضور پزشکیان و قالیباف در مراسم ختم شهید سردار محمد کاظمی

عمان بر لزوم ازسرگیری مذاکرات ایران و آمریکا تاکید کرد

عراقچی: ایران در آمادگی کامل به سر می‌برد

تداوم وزش بادهای جنوب شرقی در آب‌های شرقی هرمزگان

آیین بزرگداشت شهدای اقتدار و امنیت در کیش برگزار شد

عدالت می‌تواند هم پای توسعه حرکت کند/ در شرایط کنونی موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم

به رسم قدرشناسی؛ محمد کبیری از همراهان پویش همدلی کیش تقدیر کرد

ستاره ایران سیزدهمین مهاجم برتر لیگ ملت‌ها

ستاره انگلیسی سر از بشیکتاش درآورد

از این بدتر نمی‌شود؛ فینال جام جهانی ساعت 9 صبح!‏

آریا سمت راست سپاهان را تمام و کمال می‌خواهد!

در میامی سیل می‌بارد؛ احتمال تاخیر بازی رئال-یووه

کمالوند: محمد‌ عباس زاده متعلق به نساجی است

نوستالژی، سوپرگل دلپیرو به رئال مادرید (2008)

نوستالژی، قیچی برگردان رونالدو مقابل یوونتوس (2018)

اولین خرید بزرگ باشگاه تازه‌وارد عربستانی

معادلات سرگیجه‌آور؛ ایران این شکلی صعود می‌کند

بازگشت وریا غفوری به استقلال

تجارت مرزی؛ راه‌حلی پایدار به‌جای کولبری

کالاس: اتحادیه اروپا آماده تسهیل‌گری در مذاکرات هسته‌ای ایران است

مطهری: بعید است که ایران دکترین اتمی خود را تغییر دهد

گاردین: ایران بر پایه یک دروغ مورد حمله قرار گرفت، اما اروپایی‌ها حاضر نشدند آن را محکوم کنند