عصر کرد

آخرين مطالب

اقتصاد تهران گزارش می دهد/ دستاوردهای بیمه دی از نمایشگاه هفدهم؛ بیمه دی با دست پر از نمایشگاه صنعت مالی برگشت اقتصادی

اقتصاد تهران گزارش می دهد/ دستاوردهای بیمه دی از نمایشگاه هفدهم؛ بیمه دی با دست پر از نمایشگاه صنعت مالی برگشت
  بزرگنمايي:

عصر کرد - حضور و ظهور شرکت‌های مختلف در نمایشگاه‌های داخلی و بین المللی علاوه بر ثبیت جایگاه آنان در ذهن مخاطبان و ارتباط‌گیری موثر با مشتریان، زمینه‌ساز نمایش محصولات و دستاوردهای آنان است.
به گزارش اقتصادتهران ، بدون شک یکی از پر مخاطب ترین نمایشگاه‌هایی که در کشورمان برگزار می‌شود، نمایشگاه صنعت مالی است که هفدهمین دوره آن هفته گذشته از 18 لغایت 21 خردادماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برپا شد. این نمایشگاه علاوه بر آن که میزبان شرکت‌های بیمه و نیز بانک‌ها و سازمان‌های بخش خصوصی بود، علاقمندان زیادی را برای بازدید به سوی خود کشاند.
شرکت بیمه دی از شرکت‌های توانمند بخش خصوصی کشورمان نیز در این نماشگاه، پر قدرت حاضر شد به طوری که توانست علاوه بر رونمایی از باشگاه مشتریان خود، تفاهم نامه‌های مختلفی با شرکت‌های هدف منعقد کند که یکی از آنان انعقاد تفاهمنامه با خانه صنعت، معدن و تجارت کشور بود.
علاوه بر این از باشگاه مشتریان بیمه دی با حضور رئیس کل بیمه مرکزی رونمایی شد، اقدامی که از آن به عنوان گامی نو در هوشمندسازی خدمات بیمه‌ای یاد می‌شود.
به بیان دیگر این شرکت در ادامه مسیر تحول دیجیتال و با تمرکز بر مشتری‌مداری، از باشگاه مشتریان بیمه دی در این نمایشگاه رونمایی شد.
هدف از رونمایی باشگاه مشتریان بیمه دی را شاید به طور خلاصه بتوان در بهبود تجربه کاربران، ارتقای هوشمندسازی خدمات، افزایش وفاداری مشتریان و توسعه فروش خرده‌فروشی و فروش متقاطع عنوان کرد، هدفی که به طور حتم گامی مهم در راستای توجه بیش تر به نیاز بیمه گزاران و نیز اقدامی در راستای مشتری مداری محسوب می‌شود.
این در حالی است که رئیس کل بیمه مرکزی نیز در این مراسم ضمن تقدیر از اقدامات بیمه دی در مسیر دیجیتالی‌سازی فرآیندها، راه‌اندازی این باشگاه را گامی مهم در جهت توسعه فرهنگ بیمه عنوان کرد.
از سوی دیگر و در حاشیه برگزاری نمایشگاه، دکتر هادی عبدالهی مدیرعامل شرکت بیمه دی، محصول نوین دی‌دار این شرکت را به عنوان یکی از بهترین محصولات صنعت بیمه کشور معرفی کرد و با اشاره به روند رو به رشد دیجیتال‌سازی در صنعت بیمه، از ارتقای اپلیکیشن دی‌دار به یک سوپر اپلیکیشن با خدمات جامع بیمه‌ای، درمانی و مالی در آینده ای نزدیک خبر داد.
لازم به ذکر است تعداد کاربران فعال اپلیکیشن دی‌دار که از مرز 720 هزار نفر عبور کرده است، به عنوان یکی از با کیفیت ترین محصولات شرکت بیمه دی، زمینه ساز تحولی جدی در شرکت بیمه دی و نیز کل صنعت بیمه کشور به شمار می‌رود.

عصر کرد


این در حالی است که مهندس اوحدی، معاون رییس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در نخستین روز گشایش نمایشگاه صنعت مالی کشور در بازدید از غرفه شرکت بیمه دی، ضمن تاکید بر تقویت این سوپر اپلیکیشن بر ضرورت توسعه و افزایش خدمات دیجیتالی نصب شده بر روی آن به عنوان گامی اساسی در راستای تسهیل امور بیمه گزاران یاد کرد.
میزبانی بیمه دی از مدیران سندیکای بیمه گران ایران و پژوهشکده بیمه، امضای تفاهمنامه که بدان اشاره شد، برگزاری نشست خبری مدیرعامل شرکت بیمه دی در کنار رونمایی از باشگاه مشتریان و بالاخره تاکید دکتر عبدالهی بر هم‌افزایی مدیران صنعت بیمه، در نشست مشترک با مدیرعامل شرکت بیمه سینا در بازدی از غرفه این شرکت، همگی دستاوردهای بسیار خوبی برای شرکت بیمه دی بود که در نمایشگاه هفدهم موجب اثربخشی فراوان حضور این شرکت در نمایشگاه هفدهم گردید.
بیمه دی مصمم است با جهشی بزرگ در سال 1404 علاوه بر آن که موجبات رضایتمندی بیمه گزارانش را فراهم سازد، تحولی بزرگ در صنعت بیمه کشور به وجود آورد. به طور حتم استراتژی در پیش گرفته شده توسط تیم مدیریتی این شرکت در آینده‌ای نزدیگ همگان را شگفت زده خواهد کرد.
لینک خبر

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1012785/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برانکو در دادگاه؛ به من ربطی ندارد!‌‎

از احترام نظامی به عشق وطن تا بازگشت به ریل پیروزی

هاشمیان: هیچ پیشنهادی از پرسپولیس ندارم

گل دوم فلومیننزه به اینتر توسط هرکولس

خلاصه بازی اینتر 0 - فلومیننزه 2

هافبک استقلال به سپاهان پیوست

تنش در شارلوت؛ دعوای میختاریان با سرمربی حریف!‏

سردار آزمون در آستانه غیبت از تورنمنت کافا

خط قرمز هافبک کروات تراکتور به شایعات

خبر خوش پزشک تیم ملی درباره ستاره محبوب پیاتزا

روز خوب بارسا؛ فقط 8 میلیون یورو تا قانون 1:1

گل اول فلومیننزه به اینتر توسط کانو

تمرینات اختصاصی کورتوآ در جام جهانی باشگاه‌ها

تجربه اینزاگی برابر انگلیسی‌ها، کمک حال الهلال

زمان آغاز تمرینات چادرملو مشخص شد

رد گل فلومیننزه توسط کمک داور ویدیویی

مدیرعامل منطقه آزاد کیش با ابراز رضایت از ذخیره کالاهای اساسی، بر نظارت مستمر بر قیمت ها تاکید کرد

پزشکیان: مردم باید با افکار و دیدگاه‌های افرادی مثل شهید باقری آشنا شوند

واشنگتن: ترامپ خواستار روابط عادی ایران با دیگر کشورها است

فیلمی جدید از لحظه اصابت موشک‌های رژیم صهیونیستی به صداوسیما

فیدان: تداوم آتش‌بس میان ایران و اسرائیل از اولویت‌های راهبردی ما است

توسعه نسل پنجم اینترنت در استان

تصمیم مسی؛ لئو 6 ماه به اروپا برمی‌گردد!‏

رقیب قدر برای بارسا؛ بایرن لوئیس دیاز را می‌خواهد

واکنش خیابانی به ادعای پیوس در قول قهرمانی پرسپولیس

یک عزل و نصب عجیب و جنجالی در ورزش ایران

مسابقات هندبال زیر 17 سال پسران آسیا به تعویق افتاد

آزمون جدید برای مدعیان دو وزن کشتی آزاد

انیمیشن جالب از پیروزی بایرن مقابل فلامینگو

احسان محروقی جدیدترین خرید یحیی

روانخواه: با قدرت سیاسی سرمربی تیم امید نشدم

نامه آفر رسمی از فرانسه به ستاره جوان ایرانی

دغدغه روزانه ساپینتو؛ تمدید قرارداد 4 ستاره!

هایجک الوحده از پرسپولیس؛ مدافع 19 ساله خیبر!

پایان شایعات بازگشت یحیی به پرسپولیس

مدیر مرکز اسلامی: موضع اهل سنت کرمانشاه در مقابله با رژیم صهیونیستی، قابل تقدیر بود

تشییع و تدفین 61 شهید جنگ 12 روزه در کرمانشاه

پیکر دانشمند هسته‌ای به همراه 6 عضو دیگر خانواده‌اش به خاک سپرده شد

واکنش قوچانی، عضو شورای اطلاع رسانی دولت به تهدیدهای اسرائیل برای ترور وزیر خارجه

تخت‌روانچی خطاب به مجری بی‌بی‌سی: اگر شجاعت انتقاد از آمریکا را ندارید باید سکوت کنید!

خضریان: شبکه‌های نفوذ داخلی رژیم صهیونیستی در ایران ضربه‌ جدی دیده است

کشف یک لاشه دیگر پهپاد صهیونیستی در کوه‌های لرستان

متن پیام وزیر امور خارجه که در آستانه اشرفیه توسط بقائی قرائت شد

فارس: صدای شنیده شده در شمال تهران مربوط به تست‌های معمول پدافندی است

بقائی در دیدار با برادر شهید دانشمند هسته‌ای: ترور ناجوانمردانه دانشمندان علمی نشان از عجز دشمنان دارد

محمود واعظی: تا زمانیکه رئیس آژانس رویه‌اش را عوض نکند، باید درباره عضویت‌مان در NPT تجدید نظر کنیم

نماینده مجلس سنای پاکستان: آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر سیاسی و مرجع تقلید ماست

پزشکیان: دولت متولی اصلی جبران خسارات جنگ است

حضور پزشکیان در مراسم گرامیداشت سردار سپهبد شهید محمد باقری

توضیحات معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور درباره شایعه استعفای پزشکیان