عصر کرد

آخرين مطالب

تمهیدات شرکت بیمه دی برای گسترش و تسهیل خدمات بیمه ای اقتصادی

تمهیدات شرکت  بیمه دی برای گسترش و تسهیل  خدمات بیمه ای
  بزرگنمايي:

عصر کرد - شرکت بیمه دی با بسیج کلیه امکانات و مراجع درمانی، توسعه خدمات 24 ساعته بیمه گری دیجیتال و فعالیت شعب ویژه تسهیلات و خدمت رسانی به هموطنان و بیمه گذاران را افزایش داده است ‌.
به گزارش مدیریت روابط عمومی و تبلیغات بیمه دی ، از ابتدای تحمیل جنگ از سوی رژیم منحوس و تروریست صهیونیستی به کشور عزیزمان طی دستور مدیرعامل شرکت، ارائه خدمات ویژه به هموطنان و بیمه گذاران در دستور کار قرار گرفت و در اولین اقدام از روز نخست از مراجع درمانی تحت قرارداد (بیش از 12 هزار مرجع درمانی در کل کشور به عنوان بزرگترین شبکه درمانی بیمه ای) خواسته شد تا حادثه دیدگان و مجروحان احتمالی در سراسر کشور بدون نگرانی پذیرش و روند درمانی به سرعت انجام شود .
بر اساس این گزارش ، با توجه به پیش بینی تداوم شرایط ویژه در کشور ، در دومین روز جنگ ، شرکت بیمه دی در راستای ایفای نقش و مأموریت ملی خود‌ به عنوان شرکت بیمه ای نخست کشور در حوزه فروش(در دو ماه نخست امسال) و در حوزه درمان در سال های اخیر، برای تداوم خدمت و کاهش آسیب به روند خدمات رسانی و پیش بینی و پیش گیری از آسیب های احتمالی ، کمیته پدافند غیرعامل را راه اندازی کرد و شعبه جبران در تهران نیز به صورت مستمر ملزم به ارائه خدمات به مردم عزیز ایران اسلامی به ویژه پایتخت شد .
بر اساس این گزارش ، شرکت بیمه دی در شرایط حساس کنونی، علاوه بر تأمین امنیت و آرامش خاطر مردم شریف ایران، پرداخت خساراتی را که اسناد آن ارائه‌ شده را با ارزیابی سریع تا این لحظه به طور کامل انجام داده تا با روحیه جهادی و تکیه بر توان کارشناسان زبده و متخصص در انجام خدمات بیمه ای و درمانی همچنان پیشتاز باشد.
شرکت بیمه دی به عنوان شرکتی پیشرو در خدمات دیجیتال با ایجاد زیرساخت های مدرن در حوزه ارائه خدمات بیمه ای در بستر اپلیکیشن" دی دار" توانسته است در این شرایط حساس با تکیه بر این ظرفیت، خدمات 24 ساعته به بیمه‌گذاران ارائه کند و علاوه بر امکان خرید انواع بیمه نامه ، خدمات ارزیابی دیجیتال ، ارائه اسناد و پرداخت را در این اپلیکیشن بدون محدودیت زمانی و مکانی برای مردم شریف ایران اسلامی ارائه کند.
گفتنی است شعب استانی شرکت بیمه دی و شبکه بزرگ نمایندگان این شرکت در سراسر کشور بدون وقفه در ساعات اداری آماده ارائه خدمات به هموطنان هستند و تمهیدات لازم برای عدم توقف خدمات در هر شرایطی پیش بینی شده است .
شرکت بیمه دی به زودی خدمات ویژه کاهش ریسک در دوران جنگ را نیز در دستور کار خود قرار داده است و امیدوار است با دفع شر صهیونیسم با دستان پرتوان نیروهای مسلح ، آرامش به زودی به کشور بازگردد.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1011765/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برانکو در دادگاه؛ به من ربطی ندارد!‌‎

از احترام نظامی به عشق وطن تا بازگشت به ریل پیروزی

هاشمیان: هیچ پیشنهادی از پرسپولیس ندارم

گل دوم فلومیننزه به اینتر توسط هرکولس

خلاصه بازی اینتر 0 - فلومیننزه 2

هافبک استقلال به سپاهان پیوست

تنش در شارلوت؛ دعوای میختاریان با سرمربی حریف!‏

سردار آزمون در آستانه غیبت از تورنمنت کافا

خط قرمز هافبک کروات تراکتور به شایعات

خبر خوش پزشک تیم ملی درباره ستاره محبوب پیاتزا

روز خوب بارسا؛ فقط 8 میلیون یورو تا قانون 1:1

گل اول فلومیننزه به اینتر توسط کانو

تمرینات اختصاصی کورتوآ در جام جهانی باشگاه‌ها

تجربه اینزاگی برابر انگلیسی‌ها، کمک حال الهلال

زمان آغاز تمرینات چادرملو مشخص شد

رد گل فلومیننزه توسط کمک داور ویدیویی

مدیرعامل منطقه آزاد کیش با ابراز رضایت از ذخیره کالاهای اساسی، بر نظارت مستمر بر قیمت ها تاکید کرد

پزشکیان: مردم باید با افکار و دیدگاه‌های افرادی مثل شهید باقری آشنا شوند

واشنگتن: ترامپ خواستار روابط عادی ایران با دیگر کشورها است

فیلمی جدید از لحظه اصابت موشک‌های رژیم صهیونیستی به صداوسیما

فیدان: تداوم آتش‌بس میان ایران و اسرائیل از اولویت‌های راهبردی ما است

توسعه نسل پنجم اینترنت در استان

تصمیم مسی؛ لئو 6 ماه به اروپا برمی‌گردد!‏

رقیب قدر برای بارسا؛ بایرن لوئیس دیاز را می‌خواهد

واکنش خیابانی به ادعای پیوس در قول قهرمانی پرسپولیس

یک عزل و نصب عجیب و جنجالی در ورزش ایران

مسابقات هندبال زیر 17 سال پسران آسیا به تعویق افتاد

آزمون جدید برای مدعیان دو وزن کشتی آزاد

انیمیشن جالب از پیروزی بایرن مقابل فلامینگو

احسان محروقی جدیدترین خرید یحیی

روانخواه: با قدرت سیاسی سرمربی تیم امید نشدم

نامه آفر رسمی از فرانسه به ستاره جوان ایرانی

دغدغه روزانه ساپینتو؛ تمدید قرارداد 4 ستاره!

هایجک الوحده از پرسپولیس؛ مدافع 19 ساله خیبر!

پایان شایعات بازگشت یحیی به پرسپولیس

مدیر مرکز اسلامی: موضع اهل سنت کرمانشاه در مقابله با رژیم صهیونیستی، قابل تقدیر بود

تشییع و تدفین 61 شهید جنگ 12 روزه در کرمانشاه

پیکر دانشمند هسته‌ای به همراه 6 عضو دیگر خانواده‌اش به خاک سپرده شد

واکنش قوچانی، عضو شورای اطلاع رسانی دولت به تهدیدهای اسرائیل برای ترور وزیر خارجه

تخت‌روانچی خطاب به مجری بی‌بی‌سی: اگر شجاعت انتقاد از آمریکا را ندارید باید سکوت کنید!

خضریان: شبکه‌های نفوذ داخلی رژیم صهیونیستی در ایران ضربه‌ جدی دیده است

کشف یک لاشه دیگر پهپاد صهیونیستی در کوه‌های لرستان

متن پیام وزیر امور خارجه که در آستانه اشرفیه توسط بقائی قرائت شد

فارس: صدای شنیده شده در شمال تهران مربوط به تست‌های معمول پدافندی است

بقائی در دیدار با برادر شهید دانشمند هسته‌ای: ترور ناجوانمردانه دانشمندان علمی نشان از عجز دشمنان دارد

محمود واعظی: تا زمانیکه رئیس آژانس رویه‌اش را عوض نکند، باید درباره عضویت‌مان در NPT تجدید نظر کنیم

نماینده مجلس سنای پاکستان: آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر سیاسی و مرجع تقلید ماست

پزشکیان: دولت متولی اصلی جبران خسارات جنگ است

حضور پزشکیان در مراسم گرامیداشت سردار سپهبد شهید محمد باقری

توضیحات معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور درباره شایعه استعفای پزشکیان