عصر کرد

آخرين مطالب

ستاره‌ای که زمین فوتبال را رها کرد تا در آسمان شلمچه بدرخشد سیاسی

ستاره‌ای که زمین فوتبال را رها کرد تا در آسمان شلمچه بدرخشد
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایسنا / مهدی رضایی‌مجد می‌توانست قهرمان دهه 60 فوتبال ایران باشد اما او تصمیم دیگری گرفت که نامش را در قلب تاریخ جاودانه کرد. بازیکنی که با بازوبند تیم ملی جوانان به میدان می‌رفت، تنها چند ماه بعد با سلاح در دل میدان نبرد ایستاد و در روز تولدش، آسمانی شد.
در سال‌هایی که فوتبال ایران به دنبال چهره‌ای تازه برای رهبری نسل آینده می‌گشت، نام «مهدی رضایی‌مجد» به‌سرعت بین استعدادهای ناب فوتبال کشور به گوش رسید. نوجوانی از دل کوچه‌های تهران، با بدنی آماده، ذهنی هوشیار و دلی پر از شور. ورزش را با کشتی آغاز کرد اما میدان اصلی‌اش جایی دیگر بود؛ چمن فوتبال، جایی که با توپ بازی نمی‌کرد، بلکه با آن می‌درخشید.
او مسیرش را از تیم‌های محلی آغاز کرد، پله‌پله بالا آمد و در نهایت به اردوهای تیم بزرگسالان پرسپولیس رسید، آن هم در دورانی که این تیم لبریز از ستاره بود. مهدی اما ستاره‌ای متفاوت بود؛ او دو دوره آقای گل جوانان باشگاه‌های تهران شد و 15 گل ملی هم دارد.
در همان سال‌ها که خیلی‌ها در اندیشه سفر به اروپا و بستن قراردادهای درخشان بودند، رضایی‌مجد تصمیم گرفت راهی دیگر را برگزیند. او فوتبال را کنار گذاشت، به جبهه رفت و هم‌تیمی‌هایش را نیز با خود همراه کرد. در بحبوحه جنگ، زمانی که کشور نیاز به جوانانی فداکار داشت، مهدی بدون تردید پیراهن و شماره‌اش را با لباس رزم عوض کرد.
شاید یکی از تلخ‌ترین ولی غرورآمیزترین لحظات این روایت، روز دهم اسفند 1365 باشد؛ درست روز تولدش. در همان روزی که می‌توانست در جشن تولد 24 سالگی‌اش، در کنار خانواده‌اش باشد، در شلمچه و در عملیات تکمیلی کربلای 5 به شهادت رسید. ترکش دشمن او را از میدان جنگ برد اما نامش را در تاریخ ماندگار کرد.
رضایی‌مجد از آن دست ورزشکارانی بود که خط پایان را نه در دقیقه نود، که در میدان شهادت دید. او در زمین بازی مهاجم بود و در جبهه، مدافع حرم وطن. شهادتش، نه تنها فقدانی بزرگ برای فوتبال ایران، بلکه یادآور آن است که قهرمانی فقط با کفش و توپ معنا ندارد؛ گاهی باید کفش‌ها را درآورد و بی‌ادعا، جان را تقدیم وطن کرد.
بازار
امروز اگر جوانان این سرزمین در میدان‌های ورزشی فریاد افتخار سر می‌دهند، باید بدانند که این فریادها بر شانه‌ خون‌هایی ایستاده که بی‌توقع و بی‌ادعا، همه‌چیز را فدای ایران کردند. مهدی رضایی‌مجد، فقط یک فوتبالیست نبود؛ او درسی بود برای ما که قهرمان واقعی، آن کسی‌ است که در لحظه‌ انتخاب، راه سخت‌تر اما درست را برمی‌گزیند.
و امروز در روزگاری که ایران بار دیگر در برابر تجاوز ایستاده و جوانان این مرز و بوم با دل و جان از حریم وطن دفاع می‌کنند، یاد مهدی رضایی‌مجد و هزاران شهید ورزشکار، چراغ راه است. آنها به ما آموختند که «غیرت» تنها در زمین بازی نیست؛ گاهی باید از سکوی ورزش پایین آمد و در میدان سخت‌تر، ایستاد.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1011598/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شعری برای وعده صادق 3/ یک سر سوزن نباشد ترس از ابلیس لعینم

مشکل اصلی فوتبال پایه در بخش آموزش است

پژمان درستکار: به اراده و پای کار بودن مردم غبطه می‌خورم

ویرتز فاش کرد: چرا لیورپول را انتخاب کردم

از تحقیر بیلسا تا ستاره شدن در جام جهانی

فوتبالیست سابق خوزستان درگذشت

مدیر پرسپولیس: درود بر خون پاک شهدا

درخواست‌های مهم ژابی از وینیسیوس

حضور سرزده معاون وزیر ورزش در فدراسیون‌ها

عرضه روغن خوراکی در بازار کرمانشاه افزایش می‌یابد

ساعات کاری ادارات استان کرمانشاه برای هفته اول تیرماه اعلام شد

تصاویر منتشر نشده‌ از ویرانی سرزمین‌های اشغالی بر اثر حمله موشکی ایران

ده‌ها ریزپرنده متجاوز در قم سرنگون شد

سردار طلایی‌نیک: وزارت دفاع با قدرت پشتیبانی از نیروهای مسلح را ادامه می‌دهد

سخنگوی وزارت خارجه: گزارشگران سازمان ملل تجاوز اسرائیل را محکوم کردند

تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی به شیراز؛ این حمله تلفاتی نداشت

حاجی بابایی: هیچ چیز به اندازه ملت ایران بازدارنده نیست

میلاد محمدی: خراب آن‌ کس که آبادت نخواهد

ستاره باتجربه سیتی در فهرست گواردیولا جایی ندارد

دختر کاراته‌کای لرستانی به شهادت رسید

کمیته بین‌المللی المپیک مقابل اسرائیل رفتار دوگانه دارد

700 میلیون یوروی رئال برای شکست لاماسیا

برزیل می‌خواهد جام جهانی را از اسپانیا بدزدد!

وزیر ورزش در واکنش به دستور بررسی از سرگیری مسابقات باشگاهی و اردوهای تیم‌های ملی

اروپایی‌ها به دنبال مهاجم تیم ملی ایران

درخواست مهم پرسپولیس در نقل و انتقالات

ادعای کاخ سفید: ویتکاف در حال مکاتبه با مقام‌های ایران است

هشدار عراقچی درباره ورود آمریکا به تجاوز اسرائیل

‌جاسوس موساد در یزد دستگیر شد

سردار طلایی‌نیک: جنایات رژیم صهیونیستی مستوجب مقابله ملی و جهانی با این رژیم کودک‌کش است

واکنش ترامپ به مذاکرات ایران و اروپا

حال و هوای این روزهای تل‌آویو

افشاگری کارشناس شبکه سه از دلیل حمله اسرائیل به ایران

گفتگوی عراقچی و‌ همتای اردنی در حاشیه نشست استانبول

سخنگوی دولت: ذخایر راهبردی ما هنوز حتی استفاده هم نشده است؛ همچنان بر بستر اینترنت ملی هستیم

روزی که گریلیش از یک هوادار کتک خورد!

نوستالژی؛ سوپرگل خسرو حیدری در بازی استقلال - الشباب امارات

میراسماعیلی: سالن‌های جودو جهت اقامت موقت در اختیار مردم قرار می‌گیرند

وینیسیوس، رئالی‌ها را شوکه کرد!

اولین تمدیدی تراکتور مشخص شد

محمدنبی: ذات رژیم صهیونیستی شیطانی است

مدیر سپاهان: کارترون کنار ما می‌ماند

باشگاه کومو به دنبال جذب ستاره مغضوب یونایتد

خروش جامعه ورزشی ایران علیه اسرائیل

بزرگترین نقطه ضعف رئال شناسایی شد

یک نوشته عاشقانه درباره مهدی طارمی

آذرپیرا: به نیروهای مسلح افتخار می‌کنیم

جنون بهترین هواداران دنیا در جام جهانی باشگاه‌ها

چرا ذوب‌آهن از لیگ یک مدافع خرید؟

پیام ستاره عراقی تراکتور برای ایرانی‌ها