عصر کرد

آخرين مطالب

ادعای سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ به مذاکره با ایران امیدوار است سیاسی

ادعای سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ به مذاکره با ایران امیدوار است
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایرنا / سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا با بیان این ادعا که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به مذاکره امیدوار است، گفت که نمی تواند درباره تلاش او برای آتش بس میان ایران و اسرائیل گمانه زنی کند.
تمی بروس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا عصر جمعه به وقت محلی در نشستی با خبرنگاران افزود: نمی تواند «گمانه زنی» کند که آیا دولت ترامپ برای آتش‌بس میان ایران و اسرائیل فشار خواهد آورد تا مذاکرات هسته‌ای ایالات متحده و ایران به پیش برود یا خیر.
سخنگوی وزارت خارجه دولت ترامپ گفت: قصد ندارم آنچه اکنون در حال رخ دادن است، یا واکنش رئیس‌جمهور یا وزیر خارجه به احتمال آن مذاکرات را پیش‌بینی کنم.
بازار
ایران اعلام کرده است تا زمانی که اسرائیل حملات نظامی خود را متوقف نکند، به مذاکرات با ایالات متحده باز نخواهد گشت.
با این حال، بروس ادعا کرد که رئیس‌جمهور ترامپ «همچنان امیدوار به انجام مذاکرات است.»
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در عین حال گفت که «ایران و نیروهای نیابتی‌ آن نباید منافع یا کارکنان آمریکایی را هدف قرار دهند، و در صورت چنین اقدامی، پیامدهای آن بسیار سنگین خواهد بود.»
این مقام وزارت خارجه آمریکا مدعی شد که که فرصت خوبی برای مذاکره در مورد موضوع هسته‌ای ایران وجود دارد. تلاش‌ها برای مذاکره درباره برنامه هسته ای ایران ادامه دارد و ترامپ مهلت دو هفته‌ای داده است و معتقد است، ارزش دو هفته صبر کردن را دارد.
این سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره عدم مشارکت دولت ترامپ در مذاکرات ژنو با سید عباس عراقچی وزیر خارجه ایران گفت که این مذاکرات مربوط به اروپا بوده و البته آمریکا هم در جبهه‌های مختلفی برای یافتن راه حل مشکل تلاش می‌کند.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه به وقت محلی در جمع خبرنگاران بار دیگر در حمایت از اسرائیل تاکید کرد که با توجه به موفقیت‌های نظامی اسرائیل، چنین درخواستی دشوار خواهد بود و مدعی شد: «وقتی به موضوع نگاه می‌کنید، توقف آن بسیار دشوار است، اسرائیل از نظر نظامی عملکرد موفقی دارد. فکر می‌کنم بتوان گفت که ایران کمتر موفق بوده و در چنین شرایطی قانع کردن طرف پیروز برای توقف، کاری دشوار است.»
او تلاش‌های دیپلماتیک اروپا برای تعامل با ایران را کم‌اثر دانست و افزود: «آن‌ها کمکی نکردند. ایران تمایلی به گفت‌وگو با اروپا ندارد. آن‌ها می‌خواهند با ما گفت و گو کنند. اروپا در این مورد نمی‌تواند کمکی بکند.»
ترامپ درباره بازه زمانی دو هفته‌ای که برای تصمیم‌گیری درباره مذاکره و احتمال مداخله واشنگتن مدعی شد: «حداکثر» مدت ممکن است و احتمال دارد زودتر تصمیم نهایی را اتخاذ کند. من برای آن‌ها یک بازه زمانی تعیین کرده‌ام. خواهیم دید که این بازه چه مدتی خواهد بود. اما به نظرم، دو هفته حداکثر مدت است.»
این نخستین اظهارنظر مستقیم ترامپ درباره بازه زمانی ای است که سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید روز پنجشنبه به وقت محلی با قرائت بیانیه‌ای، به‌عنوان فرصت برای راه‌حل دیپلماتیک اعلام کرده بود. با این حال، ترامپ اشاره کرد که اعزام نیروهای زمینی آمریکا در چارچوب حمله احتمالی به تاسیسات هسته‌ای ایران را در نظر ندارد.
رئیس جمهوری آمریکا همچنین درباره توانمندی‌های نظامی اسرائیل برای انهدام کامل تاسیسات هسته‌ای ایران ابراز تردید کرد و گفت: «آن‌ها واقعاً ظرفیت محدودی دارند. شاید بتوانند از بخشی عبور کنند، اما نمی‌توانند خیلی عمیق بروند. چنین ظرفیتی ندارند. باید ببینیم چه می‌شود — شاید اصلاً ضرورتی هم نباشد.»
برخی مقامات و تحلیل‌گران نیز گفته است برای حمله به تاسیسات زیرزمینی ایران اسرائیل فاقد توان نظامی لازم و بمب‌های سنگرشکن است.
به گزارش ایرنا، بامداد جمعه 23 خرداد 1404 در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.
به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1011569/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

میلاد محمدی: خراب آن‌ کس که آبادت نخواهد

ستاره باتجربه سیتی در فهرست گواردیولا جایی ندارد

دختر کاراته‌کای لرستانی به شهادت رسید

کمیته بین‌المللی المپیک مقابل اسرائیل رفتار دوگانه دارد

700 میلیون یوروی رئال برای شکست لاماسیا

برزیل می‌خواهد جام جهانی را از اسپانیا بدزدد!

وزیر ورزش در واکنش به دستور بررسی از سرگیری مسابقات باشگاهی و اردوهای تیم‌های ملی

اروپایی‌ها به دنبال مهاجم تیم ملی ایران

درخواست مهم پرسپولیس در نقل و انتقالات

ادعای کاخ سفید: ویتکاف در حال مکاتبه با مقام‌های ایران است

هشدار عراقچی درباره ورود آمریکا به تجاوز اسرائیل

‌جاسوس موساد در یزد دستگیر شد

سردار طلایی‌نیک: جنایات رژیم صهیونیستی مستوجب مقابله ملی و جهانی با این رژیم کودک‌کش است

واکنش ترامپ به مذاکرات ایران و اروپا

حال و هوای این روزهای تل‌آویو

افشاگری کارشناس شبکه سه از دلیل حمله اسرائیل به ایران

گفتگوی عراقچی و‌ همتای اردنی در حاشیه نشست استانبول

سخنگوی دولت: ذخایر راهبردی ما هنوز حتی استفاده هم نشده است؛ همچنان بر بستر اینترنت ملی هستیم

روزی که گریلیش از یک هوادار کتک خورد!

نوستالژی؛ سوپرگل خسرو حیدری در بازی استقلال - الشباب امارات

میراسماعیلی: سالن‌های جودو جهت اقامت موقت در اختیار مردم قرار می‌گیرند

وینیسیوس، رئالی‌ها را شوکه کرد!

اولین تمدیدی تراکتور مشخص شد

محمدنبی: ذات رژیم صهیونیستی شیطانی است

مدیر سپاهان: کارترون کنار ما می‌ماند

باشگاه کومو به دنبال جذب ستاره مغضوب یونایتد

خروش جامعه ورزشی ایران علیه اسرائیل

بزرگترین نقطه ضعف رئال شناسایی شد

یک نوشته عاشقانه درباره مهدی طارمی

آذرپیرا: به نیروهای مسلح افتخار می‌کنیم

جنون بهترین هواداران دنیا در جام جهانی باشگاه‌ها

چرا ذوب‌آهن از لیگ یک مدافع خرید؟

پیام ستاره عراقی تراکتور برای ایرانی‌ها

برنامه‌ریزی برای آغاز اردوی تیم فوتبال امید از 10 تیر

ادعای انریکه علیه خودش تمام شد

گزینه منچسترسیتی برای جانشینی گواردیولا در آینده

رئیس فدراسیون بوکس: این بار هم پیروزی با ملت ایران خواهد بود

خبر خوش درباره ستاره ایرانی لخ پوزنان

بازگشت همه حجاج کرمانشاهی

تجاوز رژیم صهیونیستی به یک مرکز آموزشی در تبریز؛ چهار نفر شهید شدند

گفت‌وگوی عراقچی و فیدان در حاشیه نشست سازمان همکاری اسلامی در استانبول

کشف یک محموله بمب دست ساز در گیلان

حضور عراقچی در نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی در استانبول

اردوغان: ما خوشبین هستیم که پیروزی از آنِ ایران خواهد بود

موسویان: زیر پوست ایران روح تازه‌ای در سیلان است

حمله پهپادی به سرزمین‌های اشغالی، پهپاد ایرانی به هدف خورد

تصاویری از شکست تلاش بالگرد صهیونیست در رهگیری پهپاد شاهد ایران

پررویی وزیر فرانسوی: ایران باید مذاکره کند ولی توقع پایان حملات اسرائیل را نداشته باشد!

عراقچی در استانبول: همبستگی مردم ایران در سطح بسیار بالایی است

خنثی‌سازی بمب الکترونیکی عوامل اسرائیل در تهران