دوومیدانیکاران به دیپلماسی عمومی ضربه زدند
سیاسی
بزرگنمايي:
عصر کرد - میزان /عضو هیات علمی دانشگاه آزاد گفت: فروردین به عنوان نماینده مردم باید با جدیت موضوع راپیگیری کند چراکه پاک کردن صورت مسئله راهکار نیست.
جمشید همتی درباره حواشی اخیر تیم ملی دوومیدانی و ضعف تیم های ملی در مسائل روانشناسی ورزشی آکادمیک اظهار داشت: این مسئله یک موضوع بغرنج است و در سطح بین المللی وجهه منفی ایجاد می کند. این بحث برای آبروی بین المللی و فرا مرزی است و متأسفانه تا امروز انعکاس زیادی داشته است. لطمه جدی به ورزش کشور و دیپلماسی ما وارد شده است. آموزش رفتار دیپلماتیک و اخلاقی در ورزش اگر مهم تر از آموزش های مهارتی نباشد کم اهمیت تر نیست. وقتی ورزشکاری از کشور خارج می شود باید بداند نماینده 90 میلیون ایرانی است و اینگونه نسبت به رفتارهای خود حساسیت زیادی به خرج می دهد.
توقع می رفت استعفایی ببینیم
وی افزود: اکنون بحث آموزش مطرح است. مربیان و مدیران ماهم باید آموزش ببینند. چندین بار به عنوان مدیر تیم های ملی به کشورهای خارجی اعزام شدهام. وقتی افراد اعزامی این را بدانند که اگر خطایی از آنها سر بزند، انعکاس زیادی خواهد داشت و آنها الگو هستند و خیلی بر روی آنها اثر گذار خواهد بود، مراقب رفتار خود خواهند بود. متأسفانه این اتفاق بد در دوومیدانی نمود پیدا کرد و یک هشدار جدید داد و تلنگر جدی به ورزش کشور وارد کرد. از ابتدا توقع می رفنت استعفایی ببینیم یا حداقل عکس العملی را در پی داشته باشد. نکته مهمی که به آن باید توجه داشته باشیم این است که از وقاحت موضوع نباید کاسته شود. این مسائل جدید نبوده است اما امروزه بیشتر از هر زمان دیگری دیده شد.
به دیپلماسی عمومی هم لطمه وارد شده است
همتی در واکنش به صحبت های محمدمهدی فروردین نماینده فراکسیون ورزش گفت: فروردین فرد ورزشی است و خود او سال ها مربی تیم ملی بوده است. پاک کردن صورت مسئله راه حل نیست. در ورزش ما مشکلاتی وجود دارد که باید به صورت ریشه ای حل شود. باید مدنظر قرار بدهیم که به هرحال اتفاق ناگورای رخ داده است و به دیپلماسی عمومی لطمه وارد شده است. این همه تلاش می کنیم کرسی های بین المللی برای رشد ورزش کشور بگیریم و سطح خود را ارتقا بدهیم اما به یکباره این اتفاق رخ می دهد. نماینده مجلس به عنوان نماینده مردم با جدیت کامل باید پیگیر این موضوع باشد تا همه متوجه شوند این موضوع جدی است. بحث شخص و فدارسیون خاص نیست همه فدراسیون ها باید به این موضوع توجه داشته باشند. نباید از مسیر منحرف شویم و اتفاقا باید به آن بپردازیم.
بازار ![]()
آموزش ها باید در سطح پژوهشگاه باشند
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد افزود: جامعه آکادمیک ورزش این رفتار را محکوم می کنند و باید با راهکار مناسب با آن برخورد شود.کمیسیون اخلاق کمیته و معاونت فرهنگی وزارت ورزش باید به این موضوع بپردازند. پژوهشگاهی داریم که به ورزشکاران آموزش مناسب را بدهند که اگر با این موضوع مواجهه شدند چگونه منتقل کنند؟ احسان حدادی باید پاسخگو باشد و ورود کند و دقت بیشتری برای انتخاب افراد اعزامی خرج کند. افراد مسئولیت پذیر که عرق ملی دارند باید همراه تیم باشند. در زمینه تأیید صلاحیت ها برای روسای فدراسیون هم باید دقتی بسیار زیادی شود.
-
سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۰:۵۸
-
۴ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1010751/