عصر کرد

آخرين مطالب

نصیرشلال: ریاست کراسفیت برایم عقبگرد است گفتگو

نصیرشلال: ریاست کراسفیت برایم عقبگرد است
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایسنا / سرمربی پیشین تیم ملی وزنه‌برداری ایران گفت: اداره کل تربیت بدنی منطقه اعلام کرد مسابقه درون باشگاهی نیاز به مجوز ندارد و هیچ مشکل قانونی وجود نداشت.
 نواب نصیرشلال اقدام به برگزاری یک مسابقه کراسفیت کرد که برگزاری این مسابقه با اعتراض انجمن کراسفیت همراه بود و معتقد بودند این مسابقه بدون مجوز و با گرفتن مبلغ هنگفت از شرکت کنندگان انجام شده است. مدتی از این ماجرا نگذشته بود که فدراسیون وزنه‌برداری از پایان همکاری خود با سهراب آزاد رییس انجمن کراسفیت و انتصاب نواب نصیرشلال به عنوان رییس جدید خبر داد و این انتصاب با اعتراض مسئولان انجمن کراسفیت همراه بود.
نواب نصیرشلال درباره اینکه گفته می‌شود مرتکب تخلف شده و ماجرای برگزاری مسابقات کراسفیت بدون داشتن مجوز چه بوده است؟ بیان کرد: مسابقه‌ای که ما برگزار کردیم بین اعضای شعب باشگاه من است. خیلی بیشتر از آن چیزی که گرفتیم‌، هزینه کردیم چون می‌خواستیم با کیفیت بالا باشد. از طرفی اداره تربیت بدنی منطقه هم با ما تماس گرفت و در مورد برگزاری این مسابقات سوال کرد و ما هم پاسخ دادیم این یک مسابقه داخلی بین شعب باشگاه است و آنها اعلام کردند که برگزاری این مسابقه نیاز به مجوز ندارد.
 او ادامه داد: برگزاری این مسابقه هیچ مورد قانونی نداشت. از طرفی برگزاری مسابقات داخلی درون باشگاه‌های خصوصی بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد و آورده مالی آنچنانی ندارد و بیشتر ضرر است. تبلیغات آن می‌تواند در آینده به مباحث مالی کمک کند. از طرفی اینکه ما مسابقات درون باشگاه خود را به چه صورت برگزار کنیم و چه هزینه‌ای بگیریم کاملا شخصی است.
او در پاسخ به این پرسش که با رییس پیشین انجمن کراسفیت مشکلی داشته است؟ تاکید کرد: دو، سه سالی که آمده بود، ارتباط خاصی نداشتیم و کلا شاید چهار، پنج بار او را دیده بودم. 
نصیرشلال با اشاره به هجمه‌هایی که پس از انتصابش وارد شد، ادعا کرد: افرادی به واسطه منافع یا به واسطه رفاقتی که داشتند معترض شدند. من هم به آنها تبریک می‌گویم که رفاقت می‌کنند حق طبیعی آنها است که ناراحت شوند.
بازار
نصیر شلال در مورد اینکه گفته می‌شود سجاد انوشیروانی با آوردن او رفیق بازی کرده است؟ تصریح کرد: من رفیق بازی کردم که این پست را قبول کردم چون با توجه به سابقه وزنه‌برداری و رزومه‌ام، اینکه برگردم و بخواهم مسئولیت یک انجمن را در فدراسیون بپذیرم برایم عقبگرد است. بنابراین اگر کسی رفیق بازی کرده باشد، من هستم. من هم الان که این مسئولیت را قبول کردم سعی می‌کنم مسابقات با کیفیت بهتر انجام شود و بیشتر حواسمان به ورزشکاران مربیان و داوران باشد.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1010200/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازیکن قرضی استقلال: ملوان شایسته قهرمانی بود

برترین گل‌های ستاره‌های سابق زیر 21 سال اروپا!

پپ به بازیکنان سیتی؛ من بهترین مربی جهانم!

اخبار نقل و انتقالات فوتبال در جهان

واکنش فوتبالیستها به جنایات صهیونیستها

سردرگم‌ترین معارفه تاریخ فوتبال در اینتر!‏

آشنایی با ورزشکارانی که در تجاوز رژیم صهیونیستی به کشور به شهادت رسیدند

کارت زرد علیرضا فغانی به بوسکتس پس از جمله «تو دیوانه‌ای» به داور ایرانی/آخ خبر

لیگ ملت‌ها؛ پایان خوش ریو و ماراکانا برای برزیل

شاهرخ بیانی: ساپینتو بهترین گزینه استقلال است

سکوت کثیف نهادهای بین‌المللی ورزشی در پی شهادت ورزشکاران ایرانی

گتوزو سرمربی تیم ملی ایتالیا شد

تیم ملی والیبال نوجوانان ایران فینالیست کاوا شد

شنیده شدن صدای چند انفجار در قدس اشغالی

وزیر اطلاعات: با معدود عوامل نفوذی رژیم صهیونیستی برخورد قاطعانه می کنیم

ادعای وزیر فرانسوی علیه برنامه هسته‌ای ایران

درگیری موفق پدافند قم با پهپادهای اسرائیلی

تخریب ساختمانی در تل‌آویو، ناشی از سومین حمله موشکی به اسرائیل

ترامپ: حمله به ایران باید رخ می‌داد/ پوتین آماده میانجیگری است

دستگیری عوامل خرابکاری در انفجارهای امروز تهران

مراسم تشییع شهدای حملات اخیر در روز سه‌شنبه لغو شد

باند فرودگاه مشهد هدف حمله قرار گرفت

ترامپ: به‌زودی به صلح بین اسرائیل و ایران دست می‌یابیم

عراقچی: هیچ وقت از حقوق  هسته‌ای مردم خودمان نمی‌گذریم

آمار وزارت بهداشت اسرائیل از تلفات صهیونیست‌ها درپی حملات ایران

علی مطهری: جهان بدون اسرائیل و آمریکا امن‌تر خواهد بود

موشک‌ها و پهپادهای ایرانی کدام مناطق از تل‌آویو و حیفا را هدف قرار دادند؟

نشست شورای حکام آژانس درباره تجاوز اسرائیل به خاک ایران فردا برگزار می‌شود

صدای 2 انفجار در مرکز تهران

شهادت 10 کودک در حملۀ اسرائیل به یک ساختمان مسکونی در شمال شرق تهران

منطقه ای در نیاوران مورد هدف رژیم صهیونیستی قرار گرفت

منطقه نیروهوایی تهران مورد اصابت قرار گرفت

پزشکیان در گفت‌وگو با السودانی: اگر تجاوزات ادامه یابد پاسخ‌هایی دردناک‌تر در انتظار متجاوزان خواهد بود

خبرهای مهم سخنگوی دولت: متروها در زمان حمله به عنوان پناهگاه استفاده خواهد شد

واکنش به ادعای ساختگی رسانه قبرسی: ایران هیچ پیامی برای رژیم صهیونیستی نفرستاده است

بقایی: نباید به رژیم اسرائیل اجازه داده شود قوانین بین‌المللی را از نو بنویسد

پدافند هوایی تهران علیه اهداف متخاصم مجددا فعال شد

سازمان انرژی اتمی: مسیر توسعه فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای را با قدرت ادامه می‌دهیم

دانشمند هسته‌ای اهل مازندران به شهادت رسید

جزئیات دستگیری 2 نفر از اعضای تیم تروریستی موساد از زبان فرمانده فراجا

آغاز غرور‌آفرین تیم ملی واترپلو جوانان با بوسه بر پرچم ایران

فغانی امشب سوت جام جهانی را می‌زند

ماروتا: متاسفانه طارمی را از دست دادیم!

چهار ستاره، دیوانه بازی برای بارسلونا!

مخالفان و موافقان جام جهانی باشگاه‌ها

امیدواری بارسا؛ بازگشت به دوران قدرت و ثروت!

پاسخ غیرمستقیم پرسپولیس به نگرانی در مورد کارتال

خداداد عزیزی: هراسی از کفتار‌های صهیونیستی نداریم

پاسخ به مهم‌ترین سوال حقوقی فوتبال ایران

جلسه روانخواه با اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال