عصر کرد

آخرين مطالب

ترامپ: ما همه چیز را می‌دانستیم سیاسی

ترامپ: ما همه چیز را می‌دانستیم
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایسنا / پس از ماه‌ها تاکید ظاهری ترامپ به رژیم صهیونیستی درباره عدم حمله به ایران و «حرکت رو به جلو برای یک توافق هسته‌ای با تهران»، رئیس جمهور آمریکا در گفت‌وگویی با خبرگزاری رویترز اظهار کرد او و تیمش می‌دانستند «حمله اسرائیل به ایران اتفاق می‌افتد، با این حال، هنوز محلی برای یک توافق وجود دارد.»
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در این گفت‌وگو با رویترز مدعی شد: «ما همه چیز را می‌دانستیم و تلاش کردم تا ایران را از مرگ و تحقیر نجات دهم. تلاش کردم تا آنها را نجات دهم چون دوست داشتم شاهد یک توافق باشم.»
وی ادامه داد: «آنها هنوز هم می‌توانند به یک توافق برسند، هنوز خیلی دیر نشده است.»
بازار
ترامپ ظاهرا بارها بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار داده بود تا حمله به ایران را به تعویق بیندازد تا به دیپلماسی زمان بیشتری بدهد، هرچند خود ترامپ تهدید کرده بود که در صورت شکست مذاکرات هسته‌ای، از حمله حمایت می‌کند.
به نوشته رویترز، تغییر موضع ترامپ در مورد حملات اسرائیل، که او در مصاحبه‌ خود با رویترز مدعی شد «عالی» و «بسیار موفق» بوده، یکی از بارزترین نمونه‌های چگونگی انجام مذاکرات پرخطر توسط او از طریق لفاظی‌های صریح عمومی و مانورهای پشت صحنه را ارائه داد.
ترامپ در ادامه گفت‌وگوی خود با رویترز در پاسخ به این سوال که آیا ایالات متحده از اسرائیل در برابر حملات متقابل ایران حمایت خواهد کرد، گفت که از اسرائیل حمایت می‌کند و افزود، نگران وقوع جنگ منطقه‌ای در نتیجه حملات اسرائیل نیست، اما توضیح بیشتری نداد.
وی ادامه داد: «ما به اسرائیل خیلی نزدیکیم. ما تا الان متحد شماره یک اسرائیل هستیم. می‌بینیم چه اتفاقی می‌افتد.»
ترامپ در ادامه گفت‌وگوی خود گفت: به ایران 60 روز زمان دادیم تا پای میز مذاکره بیاید و توافق کند و اکنون زمان تمام شده است.
وی افزود: «ما همه چیز را می‌دانستیم. به قدری می‌دانستیم که به ایران برای توافق 60 روز زمان دادیم و اکنون از آن زمان گذشته است. برای همین می‌گویم همه چیز را می‌دانستیم. هنوز مشخص نیست که آیا ایران با وجود حملات هوایی اسرائیل یک برنامه هسته‌ای دارد یا خیر. هیچکس نمی‌داند.»
وی درباره مذاکرات ایران-آمریکا نیز گفت: «مذاکرات متوقف نشده است. ما با آنها روز یکشنبه دیدار داریم. البته الان مطمئن نیستم که آیا نشست انجام می‌شود یا نه با این حال، ما روز یکشنبه با آنها دیدار داریم.»

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1009959/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گروسی: تأسیسات فردو و خنداب آسیب ندیده‌اند

آشوب پس از اصابت موشک‌های ایران به طمره

ترابی: جانم فدای ایران

قدوس: تا پای جان برای ایران

بوفون تأیید کرد: گتوزو سرمربی ایتالیا

خبرنگار بی‌بی‌سی: حملات ایران به اسرائیل بی‌سابقه است

شادی مردم ضاحیه لبنان پس از حملات موشکی موفق ایران به اراضی اشغالی

ایران از چه موشک‌هایی در حمله به اسرائیل استفاده کرد؟

برخورد پهباد ایران در ایلات

لحظه سرنگونی دو پهپاد اسرائیلی توسط پدافند هوایی ایران در آسمان تهران

اطلاعیه روابط عمومی سپاه پاسداران درباره موج جدید عملیات وعده صادق 3

آلمانی‌ها در لیورپول؛ از نبوغ هامان تا کابوس کاریوس!

بایرن برای صرفه‌جویی اجازه داد سانه برود!

تصاویری از آتش‌سوزی در یکی از مخازن فرآورده‌های نفتی در انبار نفت غرب تهران

تصاویری از بارش موشک‌های ایران بر سر صهیونیست ها در سرزمین‌های اشغالی

برخورد موشک‌های ایرانی به حیفا از زاویه دوربین‌های مدار بسته صهیونیست‌ها

دقایقی قبل، تلفات صهیونیست ها در حیفا

‌سرعت برق‌آسای هایپرسونیک ایرانی

حمله اسرائیل به ستاد وزارت دفاع در تهران

تمدید لغو پروازهای داخلی و خارجی تا ساعت 15 امروز

بازدید استاندار کردستان از انبارهای اقلام و مواد غذایی

حجم بخشی از موشک های برخوردی در سرزمین های اشغالی

مقابله پدافند تهران با حملات صهیونیستی

دمبله: اگر دوستم دارید، در توپ طلا به من رأی بدهید!

انبار نفت شهران و یک مخزن سوخت در جنوب هدف حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفت

پخش مارش جنگ در شبکه خبر

‌صحنه‌ای دیگر از عبور موشک‌ها از پدافند چند لایه اسرائیل

هلاکت 2 صهیونیست در شمال اراضی اشغالی

آکسیوس: عملیات ترور رژیم در یمن شکست خورد

نمای نزدیک از برخورد مستقیم موشک مافوق صوت ایران به حیفا

هم‌اکنون؛ عملکرد قوی پدافند مرکزی تهران

علی خسروی کارشناس داوری : ما نباید به هیچ کشوری در دنیا باج بدهیم

اهداف حضور مسی در جام جهانی؛ لئو کارخانه پول!

گواردیولا: اگر کرویف نبود، هرگز مربی موفقی نمی‌شدم

خوشحالی فلسطینی‌ها با مشاهده موشک‌های ایرانی

دود غلیظ هم اکنون در آسمان غرب تهران

اطلاعیه سپاه درباره موج جدید عملیات تهاجمی ترکیبی وعده صادق 3

برخورد یک پرتابه متخاصم دشمن در لویزان تهران

صحنه ای واضح تر از آتش سوزی در پالایشگاه حیفا

تصاویری از حمله رژیم صهیونیستی به تهران

موشک‌های ایرانی از شمال عربستان سعودی

خسارت سنگین حمله امشب ایران به اسرائیل

اسلوونی و یک برد دیگر چند ساعت بعد از غلبه بر ایران

فوتبال ژاپن این‌گونه شکست خواهد خورد

جدیدترین خبر از انتخاب سرمربی استقلال

سیمئونه: پی‌اس‌جی را بردیم ولی شانسی بود!

قهرمان آسیا ژاوی را می‌خواهد!

ریندرز: در سیتی سریع‌تر از میلان به اهدافم می‌رسم

وقتی رئال بازیکنت را می‌خواهد نمی‌توانی کاری کنی!

حمایت روانی بدون وقفه؛ خط 1570 و مراکز مشاوره آموزش و پرورش، آماده پاسخگویی