عصر کرد

آخرين مطالب

آبرسانی به کدام شهرهای کرمانشاه در حال پیگیری است؟ گفتگو

آبرسانی به کدام شهرهای کرمانشاه در حال پیگیری است؟
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایسنا / سرپرست شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه از پیگیری آبرسانی بلندمدت و پایدار به چند شهر استان و تخصیص بودجه برای اجرای آنها خبر داد.
مرتضی حسن‌آبادی، سرپرست شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه با بیان اینکه طرح‌های آبرسانی به شهرهای مختلف استان در دست پیگیری است، بیان کرد: یکی از مهمترین این طرح‌ها آبرسانی به شهر کنگاور از سد آناهیتا است.
وی با اشاره به اختصاص 450 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل سد آناهیتا در جریان سفر رئیس جمهور به استان که قرار است ظرف دو سال تخصیص یابد، اضافه کرد: امیدواریم بتوانیم این سد را امسال آبگیری کنیم که با آبگیری این سد طرح آبرسانی به شهر کنگاور نیز با جدیت دنبال خواهد شد.
سرپرست شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه از انجام مطالعات فاز یک آبرسانی به کنگاور از سد آناهیتا خبر داد و یادآور شد: موافقت محیط زیست را اخذ کرده‌ایم و در حال پیگیری اخذ مجوز ماده 23 برای اختصاص بودجه به این پروژه هستیم که امیدواریم با حمایت نمایندگان محقق شده و در لایحه بودجه 1405 اعتباراتی برای این پروژه اختصاص یابد.
آبرسانی به پاوه امسال به اتمام می‌رسد
حسن‌آبادی به اجرای پروژه آبرسانی به شهر پاوه نیز اشاره کرد که بخش عمده این طرح اجرا شده و گفت: در جریان سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه برای تکمیل آبرسانی به شهر پاوه 90 میلیارد تومان در نظر گرفته شد که امیدواریم با تخصیص این اعتبار، این پروژه امسال به طور کامل به بهره‌برداری برسد.
وی از بخش‌های مختلف طرح شامل 14.7 کیلومتر خط انتقال، تصفیه‌خانه و چهار ایستگاه پمپاژ یاد کرد و ادامه داد: به جهت اختلاف ارتفاع 700 متری که برای انتقال آب از چشمه «هانی کوان» به ارتفاعات وجود دارد، نیازمند چند ایستگاه پمپاژ هستیم.
سرپرست شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه گفت: اگرچه بخشی از پروژه در گذشته تحویل شرکت آب و فاضلاب شده و برای تامین آب شرب پاوه مورد استفاده قرار گرفته است، اما این پروژه امسال به طور کامل تکمیل شده و تحویل شرکت آب و فاضلاب خواهد شد.
آبرسانی به کرمانشاه را با 90 درصد پیشرفت تحویل دادیم
حسن‌آبادی به پروژه آبرسانی بلندمدت به شهر کرمانشاه از محل سد گاوشان نیز اشاره کرد و گفت: این طرح با پیشرفت فیزیکی بالای 90 درصد، سال گذشته با تصمیم وزارت نیرو تحویل شرکت آب و فاضلاب شد.
وی با اشاره به اجرای خط انتقال 70 کیلومتری، تصفیه‌خانه غدیر و مخازن متعدد به عنوان بخش‌های مختلف این پروژه، یادآور شد: این طرح با توجه به نیاز آبی شهر کرمانشاه، از سال 1390 به صورت اضطراری مورد بهره‌برداری قرار گرفت و از سال 1400 نیز از تصفیه‌خانه غدیر استفاده شد، اما هنوز بخش‌هایی از کار باقی مانده تا پروژه تکمیل نهایی شود.
به گفته سرپرست شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه، در حال حاضر حدود 40 درصد از نیاز آب شهر کرمانشاه از سد گاوشان تأمین شده و 60 درصد مابقی نیز از چاه‌ها، قنوات، سراب قنبر و ... تأمین می‌گردد.
حسن‌آبادی یکی دیگر از طرح‌های آبرسانی به شهرهای استان را تأمین آب شهر تازه‌آباد از محل سد آزادی اعلام کرد و افزود: مطالعات این طرح را نیز انجام دادیم و در حال پیگیری هستیم تا در لایحه بودجه سال 1405 اعتباراتی برای اجرای این طرح لحاظ شود و بتوانیم پروژه را اجرایی کنیم.
وی ادامه داد: برای این طرح بخش‌های مختلفی از جمله مخزن، تصفیه‌خانه و خط انتقال به طول سه کیلومتر در نظر گرفته شده است.
سرپرست شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه اضافه کرد: علاوه بر این طرح‌ها، پیگیر اخذ مجوز ماده 23 و اختصاص اعتبار در لایحه بودجه سال 1405 برای آبرسانی به برخی دیگر از شهرهای استان نیز هستیم.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1009236/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عراقچی: هیچ وقت از حقوق  هسته‌ای مردم خودمان نمی‌گذریم

آمار وزارت بهداشت اسرائیل از تلفات صهیونیست‌ها درپی حملات ایران

علی مطهری: جهان بدون اسرائیل و آمریکا امن‌تر خواهد بود

موشک‌ها و پهپادهای ایرانی کدام مناطق از تل‌آویو و حیفا را هدف قرار دادند؟

نشست شورای حکام آژانس درباره تجاوز اسرائیل به خاک ایران فردا برگزار می‌شود

صدای 2 انفجار در مرکز تهران

شهادت 10 کودک در حملۀ اسرائیل به یک ساختمان مسکونی در شمال شرق تهران

منطقه ای در نیاوران مورد هدف رژیم صهیونیستی قرار گرفت

منطقه نیروهوایی تهران مورد اصابت قرار گرفت

پزشکیان در گفت‌وگو با السودانی: اگر تجاوزات ادامه یابد پاسخ‌هایی دردناک‌تر در انتظار متجاوزان خواهد بود

خبرهای مهم سخنگوی دولت: متروها در زمان حمله به عنوان پناهگاه استفاده خواهد شد

واکنش به ادعای ساختگی رسانه قبرسی: ایران هیچ پیامی برای رژیم صهیونیستی نفرستاده است

بقایی: نباید به رژیم اسرائیل اجازه داده شود قوانین بین‌المللی را از نو بنویسد

پدافند هوایی تهران علیه اهداف متخاصم مجددا فعال شد

سازمان انرژی اتمی: مسیر توسعه فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای را با قدرت ادامه می‌دهیم

دانشمند هسته‌ای اهل مازندران به شهادت رسید

جزئیات دستگیری 2 نفر از اعضای تیم تروریستی موساد از زبان فرمانده فراجا

آغاز غرور‌آفرین تیم ملی واترپلو جوانان با بوسه بر پرچم ایران

فغانی امشب سوت جام جهانی را می‌زند

ماروتا: متاسفانه طارمی را از دست دادیم!

چهار ستاره، دیوانه بازی برای بارسلونا!

مخالفان و موافقان جام جهانی باشگاه‌ها

امیدواری بارسا؛ بازگشت به دوران قدرت و ثروت!

پاسخ غیرمستقیم پرسپولیس به نگرانی در مورد کارتال

خداداد عزیزی: هراسی از کفتار‌های صهیونیستی نداریم

پاسخ به مهم‌ترین سوال حقوقی فوتبال ایران

جلسه روانخواه با اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال

ادعای سی‌ان‌ان: ویتکاف عصر یک‌شنبه گذشته مستقیماً با وزیر خارجه ایران تماس گرفته است

بخشایش اردستانی: یکی، دو روز دیگر با موشک‌های هایپرسونیک ایران تکلیف جنگ مشخص می‌شود

خبر اختصاصی «آخرین خبر» از فرود دومین هواپیمای نظامی باری چین در ایران

روایت «رجا» از پیام قاطع تهران به واشنگتن از کانال سوئیس: در تنبیه اسرائیل دخالت نکنید

اظهارات سخنگوی دولت در گزارش روزانه به مردم؛ از زمان لغو پروازها تا اعلام پناهگاه‌ها

کاهش دما و هشدار وزش باد شدید همراه با گردو‌خاک در کردستان

لغو کلاس پرولایسنس به دلیل حملات رژیم صهیونیستی

اقبالی: در جام‌جهانی کاری از دستمان برنمی‌آید

بدترین تابستان یک مربی در تاریخ رئال!

تمدید قرارداد مدافع تراکتور برای دو فصل دیگر

مهاجم بایرن به تاتنهام پیوست

اوبلاک: غیرممکن است مقابل پی‌اس‌جی زجر نکشیم!

4 ورزشکار طی حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند

خلاصه بازی الاهلی مصر 0 - اینترمیامی 0

جر و بحث سوارز و بوسکتس با علیرضا فغانی

او می‌خواهد اولین گلر رنگین‌ پوست مانشافت باشد

مراسم تشییع و خاکسپاری شهدای والامقام خرم‌آباد فردا برگزار می‌شود

مسئولین ادارات در جهت حل مشکلات جامعه ایثارگری اهتمام داشته باشند

شایعه بسته شدن مرز ایران و افغانستان تکذیب شد

2 نفر از اعضای تیم تروریستی موساد دستگیر شدند

زنگنه: اجلاس کمیته سیاسی APA به تعویق افتاد

آسیب به خطوط انتقال نفت پالایشگاه‌ حیفا در پی حمله ایران

درخواست استرالیا در پی گسترش تنش‌ها میان رژیم صهیونیستی و ایران