عصر کرد

آخرين مطالب

ابوترابی فرد: امروز فلسطین و غزه پرچمدار مقاومت هستند سیاسی

ابوترابی فرد: امروز فلسطین و غزه پرچمدار مقاومت هستند
  بزرگنمايي:

عصر کرد - مهر / خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت: امت اسلامی به برکت مکتب امام خمینی (ره) در برابر اجماع شیطانی دنیای استکبار ایستادگی کرده و امروز فلسطین و غزه پرچمدار این مقاومت هستند.
حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد حسن ابوترابی‌فرد، خطیب موقت نماز جمعه تهران، صبح امروز جمعه (16 خردادماه) در خطبه‌های پرشور نماز عید قربان، با گرامیداشت این عید وحدت‌آفرین، به تشریح فلسفه قربانی و درس‌های داستان ابراهیم (ع) و اسماعیل (ع) پرداخت.
وی با اشاره به جایگاه حضرت ابراهیم (ع) به عنوان «نماد عقلانیت، معرفت و ایستادگی در صراط مستقیم»، تصریح کرد: خداوند با آزمون قربانی، دو انسان استثنایی را در صحنه قرار داد تا عالی‌ترین درس بندگی و تسلیم را به بشریت بیاموزند.
خطیب موقت نماز جمعه تهران، با بیان اینکه ابراهیم (ع) و اسماعیل (ع) در اوج ایثار، «مدیریت الهی» را به نمایش گذاشتند، افزود: ابراهیم (ع) با گفتن «إِنِّی أَرَیٰ فِی الْمَنَامِ» مأموریت را به فرزندش منتقل کرد و اسماعیل (ع) بی‌درنگ پاسخ داد: «یَا أَبَتِ افْعَلْ مَا تُؤْمَرُ». این همان مقام عبد صالح است که سعادت دنیا و آخرت را تضمین می‌کند.
ابوترابی‌فرد، تسلیم در برابر فرمان الهی را کلید تربیت نسل‌های صالح دانست و گفت: ابراهیم (ع)، مردی که بت‌شکن بود، با این آزمون، شجره طیبه‌ای از اولیا را پرورش داد؛ از اسماعیل و اسحاق تا یعقوب و یوسف (ع). امروز نیز امت اسلامی باید پرچمدار این راه باشد.
وی در پایان خطبه اول با دعا برای هدایت جامعه بشری و تعجیل در ظهور امام عصر (عج)، خطبه‌ها را با تلاوت سوره «قل هو الله احد» و صلوات بر پیامبر (ص) و اهل‌بیت (ع) به پایان رساند.
حجت‌الاسلام والمسلمین ابوترابی‌فرد در خطبه دوم نماز عید قربان تهران، با اشاره به شخصیت امام خمینی (ره) به عنوان «مظهر تربیت یافته مکتب توحیدی اهل بیت (ع)» تصریح کرد: امام راحل با احیای اندیشه سیاسی ابراهیمی، نظامی را پایه‌گذاری کرد که امروز به عنوان الگویی بی‌بدیل در برابر استکبار جهانی ایستاده است.
وی با تشریح ابعاد شخصیتی امام خمینی (ره) افزود: استحکام ایمان، معرفت ناب توحیدی و قیام برای خدا، سه ویژگی بارز این شخصیت ابراهیمی بود که توانست تحولی عظیم در نظامات سیاسی و اجتماعی جهان اسلام ایجاد کند. امروز قدرت نوظهور ایران اسلامی که ثمره این انقلاب است، معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی را دگرگون ساخته است.
خطیب موقت نماز جمعه تهران با اشاره به مقاومت 45 ساله انقلاب اسلامی در برابر استکبار جهانی خاطرنشان کرد: همان‌گونه که ابراهیم (ع) در سخت‌ترین آزمون‌های الهی ثابت قدم ماند، امت اسلامی نیز به برکت مکتب امام خمینی (ره) در برابر اجماع شیطانی دنیای استکبار ایستادگی کرده است. امروز فلسطین و غزه پرچمدار این مقاومت هستند.
ابوترابی‌فرد با دعا برای شهدای دفاع مقدس، مدافعان حرم و رزمندگان مقاومت، خطبه‌های نماز را با این درخواست به پایان برد: خدایا! ملت ایران را در مسیر ولایت و رهبری معظم انقلاب ثابت‌قدم بدار و خون شهدا را پشتوانه پیروزی نهایی امت اسلام قرار ده.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1007914/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مورینیو ستاره ناکام یوونتوس را به ترکیه می‌برد

چادرملو اردکان هم مشتری وحید امیری شد

دومین خرید تابستانی اینتر رسمی شد

مذاکره نهایی برای انتخاب سرمربی استقلال در دبی

بازگشت یک یار قدیمی به سپاهان!

رختکن اسطوره‌های رئال مادرید پیش از دیدار با اسطوره‌های دورتموند

امیررضا معصومی در آستانه تغییر تابعیت

دو دختر تکواندوکار ناپدید شدند

جواب رونالدو به التماس عربستان

امضای تفاهم نامه همکاری بین وزرای خارجه ایران و قزاقستان

بیگدلی: فکر نمی‌کنم شورای حکام قطعنامه‌ای علیه ما صادر کند

ساداتیان: شاید آمریکایی‌ها غنی‌سازی در خاک ایران را در ازای افزایش نظارت‌ها بپذیرند

هوادار استقلال: مشکلات استقلال با حرف درست نمی‌شود

روبرتو مانچینی خطاب به اسرائیل: کودکان را نکشید

برنامه تمرینی تیم‌های ملی فوتبال ایران و کره شمالی مشخص شد

کارتال شخصاً پیگیر جذب خارجی‌ها

بمب لیورپول؛ گران‌ترین انتقال تاریخ انگلیس!

کشتی فرنگی در بن‌بست چرخه انتخابی؛ لیست جهانی در انتظار تغییر

چرا آزادی میزبان سرخابی‌ها نمی‌شود؟

پیغام مهم نخست وزیر عراق برای ملی‌پوشان

هر کس جانشین برانکو شود فحش می‌خورد!

فوتبال پایه در سطح طلایی آسیا قرار گرفت

پیام تسلیت وزیر فرهنگ در پی رحلت آیت‌الله حجتی

هشت وزیر به کمیسیون‌های تخصصی مجلس می‌روند

هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به تروئیکای اروپایی؛ هر گام خصمانه، پاسخی چندبرابر، هوشمند و پرهزینه به‌دنبال خواهد داشت

بازپس‌گیری 103 هکتار از اراضی ملی کردستان در اردیبهشت ماه

نمایشگاه «مد و لباس کُردی از گذشته تا امروز» در سنندج برپا می‌شود

دعوت داور کردستانی به قضاوت در رقابت‌های بین المللی کشتی جام تختی

شوک بزرگ به پی‌اس‌جی در آستانه جام جهانی

برپایی ایستگاه صلواتی و خدمات‌رسانی به زائران مرقد مطهر امام (ره) توسط مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران

استقبال عراقچی از وزیر خارجه قزاقستان

سید علی خمینی با نایب رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان دیدار کرد

واکنش برانکو‌ به شایعات برکناری از هدایت چین

آغاز رسمی مسابقات اسنوکر کشوری دسته اول در مشهد مقدس

پیام گواردیولا برای یامال: ببخشید ولی مسی بهتر است!

جلسه پرسپولیسی‌ها برای روشن کردن آینده وحید امیری

هدیه گران‌قیمت رئیس جمهور به بازیکنان اندونزی

اوسیمن با الهلال به توافق رسید

با ترک فعل دستگاه‌ها در اجرای قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران برخورد می‌شود/ ارتقای کیفیت تجهیزات توانبخشی تولید داخل در دستور کار باشد/ تسهیل در واردات تجهیزات در صورت تامین نشدن نیاز جانبازان

وضعیت مبهم مالی پرسپولیس در نقل و انتقالات

برنامه جام‌جهانی تیراندازی مونیخ اعلام شد

یک عامل مهم، مانع جدایی مهدی طارمی از اینتر می‌شود؟

پاسخ منفی بارسا به معاوضه فرمین با ستاره چلسی

میزبانی استقلال و پرسپولیس در ورزشگاه تختی

اعتراض برخی هواداران استقلال به عملکرد مدیران این باشگاه

ویدیویی دیگر از تجمع اعتراضی هواداران استقلال

محمدرضا طیبی: مدال طلای آسیا پاداش نظم و انضباط تمرینی من بود

ایران با این پوستر پیش به‌ سوی درخشش در آسیا

توافق کاریله با استقلال؛ سرمربی جدید از برزیل می‌آید

مطهری: لازم است که ایران روی مسئله حق غنی سازی پافشاری داشته باشد