عصر کرد

آخرين مطالب

واکنش فدراسیون کشتی ارمنستان به حاشیه پیرامون کشتی‌گیر ایرانی اقتصادی

واکنش فدراسیون کشتی ارمنستان به حاشیه پیرامون کشتی‌گیر ایرانی
  بزرگنمايي:

عصر کرد - آنا / فدراسیون کشتی ارمنستان با رد هرگونه پیشنهاد به امیررضا معصومی برای پذیرش تابعیت این کشور، تاکید کرد که قصد داشت از این کشتی‌گیر همراه با آرتور الکسانیان و مالخاز آمویان تقدیر کند.
همزمان با برگزاری تورنمنت بین‌المللی پاشایان در ارمنستان و حضور امیررضا معصومی در این کشور، شایعاتی در فضای مجازی درخصوص احتمال دوتابعیتی شدن این کشتی‌گیر جوان مطرح شد.
این حاشیه از آنجایی شکل گرفت که معصومی بعد از آنکه حضور در تیم ملی بزرگسالان ایران را به دلیل شکست در فینال جام تختی از دست داد، نسبت به داوری این مبارزه و صحنه جنجالی آن که مربوط به اجرای کنده فرنگی 2 یا 4 امتیازی بود، به شدت اعتراض داشت و پس از آن نیز با وجود دعوت به اردو، در تمرینات حاضر نشد.
علی دولتخواه مسئول روابط بین‌الملل فدراسیون کشتی ارمنستان در گفت‌وگو با خبرنگار آنا، ابتدا با اشاره به برگزاری خوب تورنمنت پاشایان در این کشور اظهار داشت: این تورنمنت با استقبال خوب کشورهای خارجی برگزار شد و سطح فنی خوبی داشت. شرکت ایران در این مسابقات باعث بالا رفتن بار فنی این رقابت‌ها شده و شاهد کشتی‌های جذاب‌تری بودیم. تماشاگر زیادی هم به سالن آمده و سالن مسابقات پر شده بود. هیئتی از سفارت جمهوری اسلامی هم برای مسابقات به سالن آمد. رقابت‌ها سطح فنی خوبی داشت و به شکل خوبی برگزار شد.
این عضو هیئت رئیسه فدراسیون کشتی ارمنستان در ادامه درخصوص اینکه برخی منابع غیررسمی حضور امیررضا معصومی در ارمنستان را به احتمال پذیرش تابعیت این کشور از سوی کشتی‌گیر ایرانی ربط دادند، تاکید کرد: هرگونه مذاکره، قرار و دعوت از آقای معصومی از سوی فدراسیون کشتی ارمنستان را تکذیب می‌کنم. مسافرت او یک سفر خصوصی و توریستی مثل هزار نفر دیگر که به اینجا می‌آیند و بدون هماهنگی ما بود. ما زمانی متوجه شدیم که او در ارمنستان حضور داشت و از باب احترام به قهرمانان، کشتی‌گیران، کشور ارمنستان، کشور کشتی دوستی است و در کشتی صاحب حرف و سبک بوده و ورزش مورد احترامی است، از او برای تماشای فینال‌ها دعوت کردیم که متاسفانه دیر متوجه پیام ما در واتس‌آپ خود شد و فرصت نشد. او پیام ما را دیر دریافت کرد و به همین دلیل نتوانست به سالن بیاید.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1007653/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دربی بزرگ مادرید در هفته اول لالیگا!

واکنش اسپالتی به باخت‌؛ با رئیس فدراسیون حرف می‌زنم!

مچ‌بند مشکی ملی‌پوشان برای همدردی با خانواده الهه

10 حرکت برتر بسکتبال NBA در شب گذشته

دوباره فنرباغچه، دوباره اسماعیل کارتال!

خلاصه بازی مقدونیه 1 - بلژیک 1

خلاصه بازی نروژ 3 - ایتالیا 0

احتمال کنار رفتن یک تیم از لیگ برتر قوت گرفت

سوپرگل الیوسکی، گل اول مقدونیه شمالی به بلژیک

نیمکت‌نشینی هم‌تیمی‌های طارمی در سراسر جهان!

به فرمت جدید جام جهانی باشگاه‌ها خوش آمدید!

گل مردود مقدونیه شمالی به بلژیک

تیرک دروازه ایتالیا به لرزه درآمد

درگیری دوناروما و ریرسون

تیردروازه بلژیک دوبار پیاپی به لرزه درآمد

فرمانده کل سپاه به آهنگران پیام داد

ارسال پیامک به نمایندگان مجلس؛ این‌بار علیه وزیر پیشنهادی اقتصاد

رسایی: حرف آمریکایی‌ها در مورد کنسرسیوم، «به مرگ گرفتن است تا ما به تب راضی شویم»

نامه مشترک نمایندگان دموکرات و جمهوری‌خواه برای برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم در ایران

گل اول نروژ به ایتالیا توسط سورلوث

ویدئوی باشگاه آاس رم برای گاسپرینی سرمربی جدیدشان

میرزائیان: مقابل قطر عملکرد خوبی داشتیم

لحظه قهرمانی فرانسه در جام جهانی فوتبال 2018

10 گل برتر لیگ قهرمانان اروپا 2024/25

پاری‌ سن‌ ژرمن چگونه فاتح اروپا شد؟

گل دوم نروژ به ایتالیا توسط آنتونیو نوسا

گل سوم نروژ به ایتالیا توسط ارلینگ هالند

گل اول بلژیک به مقدونیه شمالی توسط دی کویپر

تیردروازه دوبار پیاپی به لرزه درآمد

بیانیه وزارت خارجه آمریکا مبنی بر فشار حداکثری علیه ایران

فاضل میبدی: چه کسانی اقتصاد جامعه را به این روز انداختند؟

رایزنی آمریکا و اروپا درخصوص گام‌های آتی در قبال برنامه هسته‌ای ایران

دیدار نوه امام خمینی با خانواده شهید نصرالله در بیروت

صحبت های انگیزشی دکتر مجتبی شکوری در برنامه کتاب باز

محرومیت سنگین داور به دلیل آرزوی مرگ برای بازیکن!

آتالانتا جانشین گاسپرینی را انتخاب کرد

هدف ما توسعه فوتبال در تمامی رده‌ها و نقاط ایران است

بدون تعارف با ریحانه مبینی آرانی دختر تاریخ‌ساز ایران

جایگاه لاکچری برای اولین بازی ژابی با خاویار و صدف!

نمایندگان باشگاه پرسپولیس راهی ترکیه شدند

آماده‌سازی انگلیس برای جام جهانی با قرص 70 یورویی!

خداحافظی با پوستکوگلو؛ بهترین شبمان را ساختی!

اعتراض رسمی ایران به داوری بازی با قطر

لیگ ملت‌ها؛ سقوط ولاسکو به رتبه چهارم

حاجی دلیگانی: همتی ادعای خود را پس نگیرد، شکایت می‌کنیم

واکنش زیدآبادی به قتل الهه حسین نژاد

رسایی درباره اظهارات همتی: یا مستنداتش را منتشر می‌کند یا در دادگاه پاسخ می‌دهد

روحانی اصولگرا: تندروها از رهبری هم عبور خواهند کرد

شبکه استانی کردستان اچ‌دی می‌شود

جدیدترین آپدیت از انتخاب سرمربی جدید استقلال