اتش سوزی یک مغازه در کرمانشاه مهار شد
اجتماعی
بزرگنمايي:
عصر کرد - فارس / سعید قادری، رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمانشاه، از وقوع آتشسوزی در یک مغازه خواربارفروشی واقع در مجتمع اندیشه این شهر خبر داد.
وی ادامه داد: این حادثه بامداد امروز (چهارشنبه 14 خرداد) رخ داد و خوشبختانه تلفات جانی یا مصدومی نداشت.
بازار ![]()
به گفته رئیس آتشنشانی کرمانشاه، این آتشسوزی ساعت 4:45 بامداد در یک واحد تجاری در میدان نیایش، مجتمع اندیشه، به وقوع پیوست.
بلافاصله پس از اعلام حادثه، نیروهای آتشنشانی از ایستگاه شماره پنج با تجهیزات کامل به محل اعزام شدند.
وی افزود: حریق در حال سرایت به طبقات فوقانی ساختمان بود و سه طبقه بالایی که کاربری مسکونی داشتند، دچار دودگرفتگی شدند. آتشنشانان ضمن اطفای حریق، همزمان نسبت به تخلیه ساکنین ساختمان اقدام کردند و با حضور بهموقع، از گسترش آتش به واحدهای مسکونی جلوگیری شد.
قاپری با تأکید بر اینکه این حادثه هیچگونه مصدومیت یا تلفاتی در پی نداشت، گفت: عملیات مهار آتش با تلاش نیروهای امدادگر طی 30 دقیقه به پایان رسید.
-
چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۴:۱۷
-
۱۱ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1007363/