عصر کرد

آخرين مطالب

پورموسوی: آقای سرمربی! فریب نخور، من نمی‌روم! ورزشی

پورموسوی: آقای سرمربی! فریب نخور، من نمی‌روم!
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 /سرمربی مس رفسنجان ضمن گلایه از رفتارهای محمد مومنی اعلام کرد یک فصل دیگر قرارداد دارد و به کارش ادامه می‌دهم.
مس رفسنجان را می‎‌توان بلاتکلیف ترین باشگاه لیگ برتری در فصل تعطیلی مسابقات دانست؛ تیمی که فصل گذشته با دو مدیرعامل و چهار سرمربی کار را دنبال کرد و به واسطه همین تغییرات شرایط سختی را متحمل شد و در نهایت با دشواری های فراوان در لیگ برتر ماند.
سیروس پورموسوی که در نیم فصل دوم پارسال جایگزین مسعود شجاعی روی نیمکت مس رفسنجان شد، نقش زیادی در بقای نارنجی پوشان ایفا کرد. از این رو تصور می‌شد که این سرمربی بدون مسئله خاصی برای فصل جدید هم کار خود را شروع کند، اما مصاحبه ای که محمد مومنی مدیرعامل باشگاه انجام داد و از نداشتن قرارداد با این سرمربی حرف زد، شایعاتی را به وجود آورد.
در واکنش به حواشی اخیر با سیروس پورموسوی درباره وضعیتش با مس رفسنجان همکلام شدیم و او توضیحاتی را در این خصوص ارائه کرد. پورموسوی به خبرنگار ما گفت: زمانی که به مس رفسنجان آمدم ، در هنگام عقد قرارداد هیچ بحثی درباره مسائل مالی نداشتم و به واسطه دوستی با مدیرعامل باشگاه(محمد مومنی) بدون درخواست خاصی کار را پیش بردم و تنها خواسته ام این بود که قراردادم 1.5 ساله باشد. ایشان(مدیرعامل) در آن زمان اعلام کردند که هیئت مدیره موافق این مسئله نیست و قول داد که اگر بقای تیم تضمین شد، اتوماتیک وار قرارداد من تمدید شود.
او ادامه داد: بعد از برد مقابل چادرملو اردکان و بهبود شرایط تیم ، به من گفتند اگر بعد از تعطیلات نوروز اختلاف با پایین جدول زیاد شد، لیست خرید فصل بعد را اعلام کنید تا قرارداد جدید و دوساله را ببندیم. در ادامه حتی یک متمم قرارداد هم امضا شد که البته این متمم بنا به اعتمادی که به مدیران باشگاه داشتم، آن را نگرفتم و در باشگاه مس رفسنجان موجود است.
سرمربی مس رفسنجان همچنین گفت: بعد از بازی با ملوان که اختلافاتی به وجود آمد، شخصا به مشاور ایشان(میثم منیعی) که در همه امور حضور فعال داشت، اعلام کردم چون بی‌احترامی صورت گرفته با استعفایم موافقت شود که به من گفتند امکان ندارد این اتفاق رخ بدهد. جالب اینکه همان شب رفتند و با برخی مربیان مذاکره کردند و من هم به اهواز رفتم. حتی برخی بازیکنان که دل خوشی از اتفاقات پیش آمده نداشتند استوری گذاشتند و مصاحبه هایی علیه باشگاه و مدیران انجام دادند.
پورموسوی با اشاره به بازگشت خود به مس رفسنجان تاکید کرد: بعد از این ماجراها مسئولان ارشد شهر رفسنجان از من دعوت کردند تا دغدغه های خود را مطرح کنیم. من در آن جلسه درباره سفرهای تیم و سفرهای متعدد با اتوبوس حرف زدم و مشکلات مالی مس را بیان کردم. اصلا هیچ حرفی درباره اختلافات پیش آمده با مومنی بر زبان نیاوردم که در ادامه دوستان لطف کردند و بخشی از مطالبات اعضای تیم را پرداخت کردند و مشکلات پروازی هم درست شد. در آن زمان ایشان(مومنی) هم فقط دنبال مجوز حرفه ای باشگاه بود.
سرمربی مس رفسنجان در ادامه به مصاحبه ای که شهرام شهروز مربی سابق این تیم و دوست محمد مومنی علیه او انجام داده ، پرداخت و گفت: من دیدم که دست نشانده ایشان مصاحبه کرده؛ کار ایشان مخبری بود، یعنی اخبار تیم را می برد و می آورد! قبل از اینکه من بیایم قرارداد این فرد را ثبت کرده بودند و وقتی من آمدم گفتند که اگر فسخ قرارداد کنیم ضرر مالی خواهیم کرد. من هم قبول کردم که بماند و همکاری کردیم. از جایی به بعد احساس کردم این فرد جو تیم را بهم می زند و او را حذف کردم. اتفاقا از روزی که او رفت تیم ما به آرامش رسید و همدل تر و صمیمی تر شدیم! من نمی دانم ایشان که کارش خبر بردن و آوردن برای مدیرعامل بود، چگونه با مدرک B توانسته کارت مربیگری در لیگ برتر بگیرد؟!
پورموسوی با اشاره به صحبت هایی که در پایان فصل با اعضای هیئت مدیره باشگاه داشته، گفت: وقتی لیگ برتر تمام شد، هیئت مدیره باشگاه به مدیرعامل تاکید کرد که تا اطلاع ثانوی حق مذاکره با سرمربی و بازیکن را ندارید، اما می بینم و می شنوم که او با برخی سرمربیان و همکاران من مذاکراتی را برای سرمربیگری انجام می‌دهد.من از همینجا به همکاران خودم اعلام می کنم که بنده با مس رفسنجان قرارداد دارم و لطف خدا نیز شامل حالم شده و بعد از بهبود شرایط تیم و بقا در لیگ برتر هواداران و مسئولان شهری رفسنجان هم قول حمایت داده اند. حتی قبل از بازی آخر لیگ با خیبر دوستان از هیئت مدیره به من زنگ زدند و گفتند که برای فصل جدید به جمع بندی نهایی برسیم و با وجود متممی که امضا شده و در باشگاه موجود است، اما قرارداد جدیدی ببندیم و آن را قطعی کنیم.
پورموسوی خطاب به سرمربیانی که با آنها از سوی مومنی مذاکره شده، گفت: متاسفانه بعضی از همکاران من فریب می خورند و وارد مذاکره می شوند. برایم جالب است اتفاقا به سراغ مربیانی می روند که زور سیاسی دارند تا به واسطه ارتباطات آنها بتوانند در سمت مدیرعاملی باقی بمانند!
سرمربی مس رفسنجان در پایان افزود: گله ای هم از برخی رسانه ها دارم که واقعیت ها را انعکاس نمی‌دهند. من تیمی را گرفتم که بسته شده بود و در دو بازی قبلی خود 8 گل دریافت کرده بود. با آن شرایط روحی بد کار را جلو بردیم و انتظار دارم دوستان رسانه ای واقعیت ها را منتشر کنند. درخواستم هم این است که خبرنگاران هر سوالی درباره وضعیت من دارند، از خودم بپرسند، یا از رییس هیئت مدیره باشگاه که بالاترین رکن محسوب می شود، سوال کنند. ایشان به من گفتند که برنامه های تیم را جلو ببر.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1005974/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ناراحتی یک یونایتدی از خرید تازه لیورپول

کاپیتان استقلال چشم انتظار چراغ سبز قلعه‌نویی

بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان

لوتار ماتئوس: بایرن مونیخ باید از پاری‌‌سن‌‌ژرمن یاد بگیرد!

اسامی کشتی‌گیران دعوت شده به اردوی تیم ملی اعلام شد

درآمد 60 میلیون یورویی اینتر با فروش طارمی و سه بازیکن دیگر

مراغه‌چیان: قهرمانی استقلال محصول اتحاد دوباره بود

لحظات از هنرنمایی لیونل مسی با پیراهن اینترمیامی

حمایت همه‌جانبه دادستان کرمانشاه از مأموران نیروی انتظامی

پیش‌بینی وزش باد، گرد وغبار و شرایط ناپایدار دریایی

برگزاری آیین‌های مذهبی و انقلابی در نیمه خرداد در جزیره کیش

نشست شورای مدیران معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید برگزار شد/ ضرورت نوآوری در خلق آثار فرهنگی و قالب‌های نوین رسانه‌ای

دیدار عراقچی با سه وزیر خارجه پیشین مصر در رستوران سنتی «نجیب محفوظ»

خبر معاون سیاسی وزیر کشور درباره انتخابات تناسبی در شوراها

عراقچی وارد بیروت شد

نقل‌ و انتقالات هیچ کمکی نمی‌کند؛ آینده فوتبال ایران نگران کننده است

موراتا: به لالیگا برگردم برای ختافه بازی می‌کنم!

صعود برترین‌های پینگ‌پنگ ایران در تازه‌ترین رنکینگ جهانی

میلان ستاره فرانسوی‌اش را مفت می‌فروشد!

عربستان آماده خرید طارمی

4 پیشکسوت فوتبال با تیم ملی به قطر سفر می‌کنند

استاد مشهور آمریکایی: ایران تنها شانس ترامپ برای کسب جایزه نوبل است

واکنش ایران به ادعای شورای همکاری خلیج فارس درباره جزایر سه‌گانه ایرانی

ماجرای پخش نوار گلایه‌های امام(ره) از زبان منتجب‌نیا

واکنش مجلس به تمایل به واگذاری آلومینیوم

زیدان حتی برای یک سال هم الهلال را نخواست!

خانه‌ تکانی اساسی در نساجی؛ 10 بازیکن جدا شدند

شجاعی: خجالت می‌کشم بگویم دوومیدانی‌کار هستم

ستاره ایران به بوندسلیگا رسید

اختصاص 2600 میلیارد تومان به پروژه قطار شهری کرمانشاه در سفر رئیس‌جمهور

استانداری: شاهد اتفاقات خوبی در راه‌آهن کرمانشاه - اسلام‌آبادغرب تا سال 1405 خواهیم بود

حشمت‌اله فلاحت‌پیشه: کارخانه فروآلیاژ سلامت مردم را تهدید می‌کند

برداشت سقز در کرمانشاه ممنوع شد

عراقچی از منطقه تاریخی «خان الخلیلی» قاهره بازدید کرد

توضیحات مقام دولت درباره حاشیه‌های سفر وزیر راه؛ خانم وزیر فقط یک روز کیش بود

ادعای سی ان ان به نقل از مقام ارشد ایرانی: دور بعدی مذاکرات هسته‌ای شاید اصلا برگزار نشود

توئیت عربی عراقچی از سفر به قاهره؛ دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله‌ جدیدی شده است

عراقچی از قاهره عازم بیروت شد

قالیباف وارد هاوانا شد

5 درصد تولید توت‌فرنگی در کردستان از ارقام بومی است

پلاک ورود موقت 10 ساله برای خودروهای گردشگری

رئیس مجلس با رئیس‌جمهور ونزوئلا دیدار کرد

ادعای ترامپ: در توافق احتمالی با ایران، اجازه هیچگونه غنی‌سازی اورانیوم نمی‌دهیم

پیروز قربانی: هفته هفتم برای من «حیاکن رها کن» دادند اما گفتم صبر کنید، نتیجه آن را می‌بینید

سیروس دین محمدی: نمی‌خواهم از تیمی که با آن قهرمان شدم، بد سخن بگویم

آنچه در مراسم رونمایی از سیدروف توسط باشگاه استقلال گذشت

محمدحسین میثاقی: با این قانون جدید فدراسیون فوتبال، همه قراردادها کان لم یکن

کنایه پیروز قربانی به موسیمانه سرمربی اسبق استقلال

پیروز قربانی: دست از سر والتر ماتزاری بردارید!

پیروز قربانی: یکی از خوش شانسی‌های فرهاد مجیدی این بود که در دوران کرونا سرمربی استقلال بود وگرنه اجازه نمی‌دادند که کار کند