عصر کرد

آخرين مطالب

اعلام خرید تابستانی بعدی پرسپولیس، رسمی و فوری! اقتصادی

اعلام خرید تابستانی بعدی پرسپولیس، رسمی و فوری!
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 /محمدحسین صادقی، وینگر جوان فصل گذشته تیم هوادار، به عنوان ششمین خرید تابستانی پرسپولیس معرفی شد.
سرانجام پس از چند روز گمانه‌زنی و مذاکره، باشگاه پرسپولیس به‌طور رسمی از محمدحسین صادقی به‌عنوان ششمین خرید خود در پنجره تابستانی رونمایی کرد. صادقی که به عنوان یکی از آینده‌دارترین وینگرهای جوان فوتبال ایران شناخته می‌شود، پس از تجربه‌ای کوتاه اما ارزشمند در اردوی تیم ملی بزرگسالان، حالا در آستانه ماجراجویی تازه‌ای با پیراهن قرمز پایتخت قرار گرفته است.
صادقی در شرایطی به پرسپولیس پیوست که طی روزهای گذشته در اردوی تیم ملی زیر نظر امیر قلعه‌نویی حضور داشت و اگرچه در فهرست نهایی تیم برای دیدار با کره شمالی و قطر قرار نگرفت، اما حضور در فضای حرفه‌ای اردوی ملی و تمرین کنار ستاره‌های لیگ برتری، تجربه مهمی برای او محسوب می‌شود. حالا او که تنها 21 سال دارد، این فرصت را خواهد داشت که در یکی از بزرگ‌ترین باشگاه‌های ایران و آسیا توانایی‌هایش را به نمایش بگذارد.
باشگاه پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات تابستانی با هدف جوان‌سازی و تقویت نقاط کلیدی خود وارد عمل شد و تا به اینجا با جذب تیوی بیفوما، امین کاظمیان، مجتبی فخریان، رضا شکاری، پیام نیازمند و حالا محمدحسین صادقی، چهره تازه‌ای به ترکیب خود داده است. صادقی که سابقه درخشش مقابل استقلال را نیز در کارنامه دارد، با حرکت تکنیکی و گل زیبایی که به آبی‌ها زد، مورد توجه بسیاری از کارشناسان و تیم‌ها قرار گرفت و حالا با صدور رضایت نامه‌اش از سوی باشگاه هوادار به جمع سرخ‌پوشان پیوسته است.
این بازیکن جوان اگرچه در فهرست سهمیه خریدهای لیگ برتری قرار گرفته، اما جایگاهی در لیست بزرگسالان نخواهد داشت و به عنوان سهمیه زیر 23 سال ثبت خواهد شد. این موضوع به کادر فنی اجازه می‌دهد تا بدون فشار فهرستی، از استعداد او بهره ببرند و فرصت رشد بیشتری به او بدهند.
با جذب صادقی، پرسپولیس تنها یک سهمیه لیگ برتری دیگر در اختیار دارد و باید دید که این سهمیه در نهایت به مدافعی چون عارف آقاسی یا مهدی زارع خواهد رسید یا برنامه دیگری در ذهن اسماعیل کارتال و مدیران باشگاه قرار دارد.
پیوستن محمدحسین صادقی به پرسپولیس را باید انتقالی آینده‌نگرانه دانست؛ انتقالی که می‌تواند در صورت فراهم شدن بستر لازم برای رشد و بازی، او را به یکی از وینگرهای آینده‌دار فوتبال ایران بدل کند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1005972/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کیمیش: این یکی از بدترین بازی‌های ما بود!

گل شماره 937؛ رونالدو یک جام دیگر می‌خواهد

سیمونه اینزاگی سرمربی الهلال شد

دبل سیو استثنایی تراشتگن آبروی آلمان را حفظ‌ کرد

پدری: هیچوقت نمی‌توان راهکار مهار امباپه را پیدا کرد

حذف آلمان با شکست در خانه؛ رونالدو، پرتغال را به فینال برد

سی‌آرسون پرتغال را به فینال می‌برد!

آلمان در خانه حذف شد؛ کامبک پرتغال با طعم فینال

گلزنی به آلمان در خانواده کونسیسائو موروثی است!

برنامه خاصی برای مهار لیونل مسی نداریم!

گل اول پرتغال به آلمان توسط کونسیسائو

دومین خرید تابستانی چلسی نهایی شد

گل دوم پرتغال به آلمان توسط رونالدو

قلعه‌نویی و جوانگرایی اجباری در دوحه؛ رونمایی قطر از لوپتگی

رودی فولر تأیید کرد؛ ویرتز به لیورپول می‌رود!

فرصت سوزی پرتغال روی خودخواهی نتو

مدیرعامل استقلال خوزستان: حقایق را می‌گویم/کولرهای کمپ تمرینی‌ را اهدا کردند!

لیگ برتر نتوانست مچ چلسی را بگیرد!

لیگ ملت‌ها؛ ولاسکو آمریکا را تحقیر کرد

صالحی: قدرت نسل امروز سانتریفیوژهای ایران 50 برابر نمونه اولیه است

ترامپ پست خود درباره موضوع ایران را حذف کرد

نشریه آمریکایی: ایران ضعیف نیست و نباید با آن درگیر شد

اولین رئیس‌جمهور فوتبالی در کره؛ باشگاه‌دار سابق

رقیب طارمی، اولین خروجی اینتر در تابستان

مقصد بعدی مهاجم باتجربه مشخص خواهد شد

تأخیر در بازی آلمان-پرتغال به دلیل تگرگ!

نشان ویژه فیفا برای قهرمان جام باشگاه‌های جهان

دوری سه هفته‌ای مهدی قایدی از میادین فوتبال

توپا، جشن بزرگ فوتبال ایران

برای بغل کردن کریستیانو؛ هوادار ماموران را دور زد!

نجات دروازه پرتغال توسط کاستا

باهنر: آمریکا می‌داند که تعرض به ایران چه تبعاتی دارد

جزئیات بازداشت اعضای گروهک تروریستی داعش

عراقچی: حمایت ایران از مقاومت ثابت است

روایت عطریانفر از روزهای پایانی دولت روحانی

اظهارات مهم رئیس مجلس در اجلاس بریکس

بازدید امیر قلعه‌نویی از چمن ورزشگاه جاسم بن‌حمد شهر دوحه

گابریل ویگا از الاهلی عربستان به پورتو پیوست

پس از فصلی ناموفق در آرسنال؛ رحیم استرلینگ به چلسی برگشت

رئال مادرید، ترنت الکساندر آرنولد را از آوردن دارایی ارزشمندش به این باشگاه منع کرد

گفتگوی تلفنی نخست وزیر عراق و رئیس جمهور ایران

ترامپ پست جنجالی خود را پاک کرد

مشکل عرضه کتاب فارسی در کشورهای دیگر

باشگاه بارسلونا از قرارداد جدید بازیکن سابق خود 7.8 میلیون یورو سود برد

واکنش مسئولان ترکیه به درگذشت دوچرخه سوار کشورشان در تور تبریز

سرمربی محبوب امین اسماعیل‌نژاد خداحافظی کرد

سید حسین حسینی : اگر جای نکونام بودم همان ابتدای فصل جدا میشدم

سید حسین حسینی : از ابتدای فصل مشخص بود که مدیریت با حضور آقای نکونام مخالف بود!

علیرضا کوشکی : آنقدر فشار روی من زیاد بود که دیگر نمیخواستم بروم سر تمرین!

شوخی جالب سید حسین با آرش رضاوند، قراردادت تمدید شد با آن شیرموز!