عصر کرد

آخرين مطالب

از حل معضل زمین تا نوسازی زیرساخت‌ها؛ گزارش کبیری از آغاز مسیر توسعه کیش1414 سیاسی

از حل معضل زمین تا نوسازی زیرساخت‌ها؛ گزارش کبیری از آغاز مسیر توسعه کیش1414
  بزرگنمايي:

عصر کرد - نخستین نشست خبری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، صبح روز یکشنبه 11 خرداد با حضور اصحاب رسانه در مرکز همایش‌های بین‌المللی کیش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، محمد کبیری در این نشست با مرور مهم‌ترین برنامه‌ها و اقدامات انجام‌شده طی شش ماه اخیر، چشم‌انداز «کیش 1414» را به‌عنوان افق تحولی این منطقه تشریح کرد و از تحولات گسترده در حوزه‌های زیرساخت، سلامت، آموزش، مسکن، گردشگری و محیط زیست خبر داد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در ابتدای سخنان خود با قدردانی از مدیران عامل پیشین این سازمان، شکل‌گیری زیرساخت‌های امروز جزیره را حاصل تلاش مستمر مدیران گذشته دانست و بر اهمیت هم‌افزایی برای عبور از چالش‌های موجود تأکید کرد. وی سپس با اعلام واگذاری 110 هکتار از اراضی ستاد اجرایی فرمان امام به سازمان منطقه آزاد کیش، از حل پرونده حقوقی بیش از 10 هزار قطعه زمین متعلق به بخش خصوصی خبر داد و آن را گشایشی تاریخی در مسیر توسعه مسکن و صدور سند در جزیره برشمرد.
کبیری همچنین از بهره‌برداری از باند جدید فرودگاه بین‌المللی کیش، نصب سیستم ناوبری ILS و راه‌اندازی برج مراقبت پرواز در روز عید غدیر با سرمایه‌گذاری بالغ بر 1500 میلیارد تومان خبر داد. 
وی جذب 30 هزار میلیارد تومان سرمایه در 13 پروژه طی شش ماه گذشته را معادل مجموع سرمایه‌گذاری سه سال گذشته جزیره اعلام کرد و آن را نشانه بازگشت اعتماد به کیش و فضای جدید سرمایه‌گذاری در این منطقه دانست.
در تشریح برنامه توسعه کیش تا سال 1414، کبیری بر تقویت اسناد بالادستی و تدوین برنامه راهبردی سه‌ساله تأکید کرد و از آغاز اجرای طرح‌های تحول‌آفرین در حوزه سلامت از جمله افزایش تعداد پزشکان متخصص، ارائه خدمات رایگان به گروه‌های خاص و راه‌اندازی پزشک خانواده تا پایان تابستان خبر داد. در بخش آموزش نیز ساخت 10 مدرسه جدید، جذب مدارس معتبر، و آغاز دوره‌های تحصیلات تکمیلی در حوزه هوش مصنوعی با همکاری دانشگاه‌های شریف و امیرکبیر در دستور کار قرار گرفته است.
در حوزه مسکن، واگذاری زمین به بومیان، تسهیلات ویژه کارگران و اقدامات نظارتی برای شفاف‌سازی بازار، از جمله برنامه‌های سازمان اعلام شد. همچنین با ارائه تسهیلات 700 میلیون تومانی و صدور مجوز واردات شخصی خودرو، روند نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی در حال اجراست. کبیری از افزایش 20 درصدی پروازها و راه‌اندازی شبیه‌سازهای پرواز به‌منظور تقویت حمل‌ونقل هوایی خبر داد و اعلام کرد تا پایان شهریور شش دکل ارتباطی جدید برای بهبود اینترنت و تلفن همراه در جزیره نصب خواهد شد.
مدیرعامل منطقه آزاد کیش با اشاره به افزایش ظرفیت تولید آب از 23 هزار به 35 هزار مترمکعب و هدف‌گذاری 45 هزار مترمکعبی تا پایان سال، همچنین افزودن 115 مگاوات به توان تولید برق جزیره از محل نیروگاه‌های گازی و خورشیدی، تأمین پایدار انرژی را یکی از ارکان تحول زیرساختی کیش عنوان کرد.
در ادامه نشست، محمد کبیری از تسهیل فرایندهای سرمایه‌گذاری، کاهش زمان صدور مجوزها از دو ماه به دو روز، راه‌اندازی پنجره واحد خدمات و جذب 50 میلیون دلار سرمایه خارجی خبر داد.
وی دومین میدان گازی بزرگ کشور در جزیره کیش را از مهم‌ترین طرح‌های در دست اجرا دانست که با همکاری وزارت نفت، کنسرسیومی برای اجرای آن در حال شکل‌گیری است و فرصت سرمایه‌گذاری آن تا دو ماه آینده برای فعالان داخلی و خارجی باز خواهد بود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش همچنین از توسعه شهر سلامت با اختصاص 90 هکتار زمین در جنوب جزیره و مشارکت 17 سرمایه‌گذار خبر داد.
وی پروژه شهر فناوری را نیز یکی دیگر از محورهای آینده کیش معرفی کرد که با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در زمینی به مساحت 47 هکتار اجرا خواهد شد و تمرکز آن بر فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی خواهد بود.
در بخش گردشگری، کبیری با اشاره به برنامه‌های فصل کم‌رونق گردشگری، از مذاکره با شرکت‌های هواپیمایی برای تسهیل سفر اقساطی، برگزاری جشنواره‌ها و تبلیغات هدفمند خبر داد.
وی همچنین اعلام کرد جشنواره فرهنگی، هنری و بین‌المللی کیش در شهریور برگزار خواهد شد و شایعات درباره فهرست خوانندگان هنوز تأیید نشده است. به گفته او، چارچوب برگزاری این رویدادها باید شفاف، قانونی و حرفه‌ای باشد و هم‌اکنون در حال رایزنی با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شورای فرهنگی مناطق آزاد و نهادهای امنیتی برای ایجاد مدل‌هایی متوازن میان دغدغه‌های فرهنگی و الزامات توسعه گردشگری هستیم.
در ادامه، مدیرعامل منطقه آزاد کیش از صدور حکم بازگشت اراضی پرونده گل شرق به ارزش یک میلیارد دلار از سوی دادگاه فرانسه به نفع این سازمان خبر داد و اعلام کرد که کاخ مرجان نیز پس از بازسازی، به‌زودی با کاربری جدید به موزه جواهرات و آثار هنری تبدیل خواهد شد. 
وی ورود هزار دستگاه خودرو از زمان آزادسازی واردات به کیش را گام مثبتی در به‌روزرسانی ناوگان دانست و از کاهش عوارض ورود خودروی برقی از پنج به یک درصد خبر داد.
کبیری در پایان، پیوست محیط زیستی برای کلیه قراردادهای سال جاری، تدوین بسته‌های تشویقی ویژه برای سرمایه‌گذاری‌های بالای پنج میلیون دلار، پیگیری تمدید معافیت‌های مالیاتی مناطق آزاد در مجلس و همکاری نزدیک با نهادهای اجرایی به‌ویژه معاونت اجرایی ریاست جمهوری را از دیگر اقدامات مهم سازمان عنوان کرد و رسانه‌ها را پل ارتباطی کیش با افکار عمومی داخلی و خارجی دانست که می‌توانند نقش مهمی در معرفی ظرفیت‌های این جزیره ایفا کنند. وی تأکید کرد: کیش 1414 نه یک شعار، بلکه تعهدی واقعی برای آینده‌ای پیشرفته، زیست‌پذیر و بین‌المللی است.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1005960/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش مجلس به تمایل به واگذاری آلومینیوم

زیدان حتی برای یک سال هم الهلال را نخواست!

خانه‌ تکانی اساسی در نساجی؛ 10 بازیکن جدا شدند

شجاعی: خجالت می‌کشم بگویم دوومیدانی‌کار هستم

ستاره ایران به بوندسلیگا رسید

اختصاص 2600 میلیارد تومان به پروژه قطار شهری کرمانشاه در سفر رئیس‌جمهور

استانداری: شاهد اتفاقات خوبی در راه‌آهن کرمانشاه - اسلام‌آبادغرب تا سال 1405 خواهیم بود

حشمت‌اله فلاحت‌پیشه: کارخانه فروآلیاژ سلامت مردم را تهدید می‌کند

برداشت سقز در کرمانشاه ممنوع شد

عراقچی از منطقه تاریخی «خان الخلیلی» قاهره بازدید کرد

توضیحات مقام دولت درباره حاشیه‌های سفر وزیر راه؛ خانم وزیر فقط یک روز کیش بود

ادعای سی ان ان به نقل از مقام ارشد ایرانی: دور بعدی مذاکرات هسته‌ای شاید اصلا برگزار نشود

توئیت عربی عراقچی از سفر به قاهره؛ دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله‌ جدیدی شده است

عراقچی از قاهره عازم بیروت شد

قالیباف وارد هاوانا شد

5 درصد تولید توت‌فرنگی در کردستان از ارقام بومی است

پلاک ورود موقت 10 ساله برای خودروهای گردشگری

رئیس مجلس با رئیس‌جمهور ونزوئلا دیدار کرد

ادعای ترامپ: در توافق احتمالی با ایران، اجازه هیچگونه غنی‌سازی اورانیوم نمی‌دهیم

پیروز قربانی: هفته هفتم برای من «حیاکن رها کن» دادند اما گفتم صبر کنید، نتیجه آن را می‌بینید

سیروس دین محمدی: نمی‌خواهم از تیمی که با آن قهرمان شدم، بد سخن بگویم

آنچه در مراسم رونمایی از سیدروف توسط باشگاه استقلال گذشت

محمدحسین میثاقی: با این قانون جدید فدراسیون فوتبال، همه قراردادها کان لم یکن

کنایه پیروز قربانی به موسیمانه سرمربی اسبق استقلال

پیروز قربانی: دست از سر والتر ماتزاری بردارید!

پیروز قربانی: یکی از خوش شانسی‌های فرهاد مجیدی این بود که در دوران کرونا سرمربی استقلال بود وگرنه اجازه نمی‌دادند که کار کند

شعار هواداران ملوان برای مازیار زارع: زارع هانسی فلیک

سیروس دین محمدی: استقلال به بازیکن معمولی نیاز ندارد

محمدحسین میثاقی: شصت میلیون تومان به زارع داده بودند، الان نیاز نبود سی میلیارد پرداخت کنند

انتشار تصاویر اتاق کمک داور ویدیویی در فینال جام حذفی

انتقادهای تند محمدحسین میثاقی از بنیادی فر و تیم کمک داور ویدیویی جام حذفی

20 گل تماشایی و زیبای لیگ برتر در فصلی که گذشت

تمجید پیروز قربانی و سیروس دین محمدی از وحید امیری

پیروز قربانی: به جان فرزندم همین الان پیشنهاد استقلال برسد، سرمربی نمی‌شوم

پیروز قربانی: فرهاد مجیدی بهترین گزینه ایرانی است و همیشه گزینه استقلال است

سیروس دین محمدی: من و امثال من به هیچ عنوان در حد استقلال نیستیم

پیروز قربانی: استقلال اول باید سریعا سرمربی را انتخاب کند و بعد بازیکن بخرد

محمدحسین میثاقی: مجموعه استقلال مسئول‌ کارهای بیخودی است!

اخبار و حواشی فوتبال ایران

پیروز قربانی: هر چه قدر فکر می‌کنم نمی‌دانم هدف از آوردن سیدورف چه بوده است

انتخاب بازیکن برتر تاریخ منچسترسیتی با کوین دی بروین

تماس تلفنی نتانیاهو و ترامپ درباره مذاکرات با ایران

مهدی قایدی بازیکن تیم ملی: تمام فکر ما در اردوی تیم ملی، داشتن یک تیم خوب و با کیفیت است

محمد مهدی محبی: خوشحالی بعد از گل من را خیلی‌ها انجام دادند ولی من محروم شدم و سپاهان ضربه دید

عارف آقاسی: خوشحالم که به تیم ملی برگشتم و آقای قلعه نویی به بازیکنان داخل لیگ اعتقاد دارد

عصبانیت عجیب کارلسن، استادبزرگ شطرنج بعد از شکست مقابل مقابل دوماراجو!

سیروس دین محمدی: شرایط استقلال خیلی سخت بود و به مرور زمان بازیکنان فهمیدند که خودشان باید کاری بکنند تا تیم را نجات بدهند

پیروز قربانی پیشکسوت استقلال: از اول فصل مشخص بود که استقلال این فصل به بیراهه می‌رود

واکنش سیروس دین محمدی به صحبت‌های مجتبی جباری: حداقل باید دو جام داشته باشند که بتوانند در استقلال سرمربیگری کنند

وقتی رافینیا در نقش دروازه‌بان ظاهر می‌شود!