عصر کرد

آخرين مطالب

المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است سیاسی

المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است
  بزرگنمايي:

عصر کرد - فارس / تهران از طریق کانال‌های دیپلماتیک به اروپا اعلام کرده است که در صورت هرگونه اقدام تنش‌آمیز، واکنش هسته‌ای متناسب و حساب‌شده نشان خواهد داد.
منابع ایرانی در گفت‌و‌گو با المیادین، با بیان اینکه فشارهای تروئیکای اروپا با هدف فعال‌سازی مکانیسم ماشه و بازگردانی تحریم‌های سازمان ملل است، نسبت به چنین اقدامی هشدار دادند.
بازار
به گفته این منابع، «با بازگشت تحریم‌ها، همه معادلات تغییر خواهد کرد، چرا که سیاست ایران در قبال برنامه هسته‌ای به‌طور کامل دگرگون می‌شود». این منابع توضیحات بیشتری در خصوص ماهیت این دگرگونی ندادند.منابع ایرانی همچنین گفتند که «پنجره دستیابی به راه‌حل دیپلماتیک برای پرونده هسته‌ای همچنان باز است و تروئیکای اروپایی باید با عقلانیت رفتار کند».
المیادین در ادامه به نقل از منابع ایرانی خود نوشت که با وجود ارسال پیام‌های حسن‌نیت از سوی تهران، تروئیکای اروپایی (انگلیس، فرانسه و آلمان) همچنان بر سیاست فشار از مسیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اصرار دارد.
به گفته این منابع، این فشارها حتی پیش از آغاز مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا آغاز شده است. منابع آگاه همچنین تأکید کرده‌اند که با وجود تغییر فضای سیاسی و اعلام آمادگی ایران برای گام‌های مثبت بیشتر، روند فشارها از سوی تروئیکا متوقف نشده و تهران این رویکرد را نشانه‌ای از حرکت اروپا در مسیر بازفعال‌سازی سازوکار بازگشت تحریم‌ها می‌داند.
براساس این گزارش، ایران در دیدار با نمایندگان تروئیکا در استانبول هشدار داده که هرگونه اقدام در مسیر تشدید فشارها از سوی آژانس می‌تواند تأثیر منفی بر مسیر گفت‌وگوها داشته باشد و تلاش‌ها برای دستیابی به توافقی جدید را با مانع روبه‌رو کند.
تهران همچنین از طریق کانال‌های دیپلماتیک به اروپا اعلام کرده که در برابر هرگونه اقدام تنش‌آمیز، واکنش هسته‌ای متناسب و حساب‌شده نشان خواهد داد. مقامات ایرانی یادآور شده‌اند که ایران در گذشته نیز ثابت کرده که در برابر نقض حقوق هسته‌ای خود از سوی اروپا، دست‌بسته نخواهد ماند.منابع ایرانی هشدار داده‌اند که تشدید فشارها از مسیر آژانس می‌تواند پیامدهای منفی مستقیم بر مذاکرات با آمریکا داشته باشد و روند دستیابی به توافق را دشوارتر کند.
در این راستا دیپلمات‌های غربی دیروز جمعه مدعی شدند که قدرت‌های غربی به دنبال فشار بر اعضای شورای حکام آژانس اتمی جهت اقدام علیه ایران در نشست فصلی آتی این نهاد بین‌المللی هستند.رویترز نوشته قدرت‌های غربی قصد دارند برای اولین بار در نزدیک به 20 سال گذشته ایران را به نقض تعهدات خود در زمینه عدم اشاعه هسته‌ای محکوم کنند. خبرگزاری رویترز گزارش داده همزمان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در حال آماده‌سازی گزارش‌های فصلی خود درباره ایران برای ارائه به کشورهای عضو پیش از نشست بعدی شورای حکام است. این نشست از 9 ژوئن آغاز می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1005620/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درخشش اسکیت‌بازان ایران در مسابقات بین‌المللی

درخواست 4 سال زندان برای پدیده فصل رئال!

پرواز مستقیم طارمی از فینال اروپا به دوحه

دو پیشنهاد قطر برای مکان تمرین شاگردان قلعه‌نویی

گری نویل: اطمینان دارم آرسنال قهرمان فصل آینده است

غیبت مشکوک پسر "فردین" در اردوی تیم ملی

سرمربی فوتبال قطر: کاملا از کیفیت ایران آگاه هستیم

اولین معضل پی‌اس‌جی پس از قهرمانی اروپا

ادعای ستاره بارسا: توپ طلا حق دمبله است!

همایش معاونان تعاون و روسای ادارات قطب 3 کشوری بنیاد شهید و امور ایثارگران به میزبانی استان اردبیل برگزار شد

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران

بیانیه ارتش، سپاه و وزارت دفاع به مناسبت 14 و 15 خرداد

مرعشی: از امام خمینی ایستادگی بر روی اهداف و مقاومت را آموختیم

عراقچی: شرکت های ایرانی آمادگی دارند در خصوص بازسازی لبنان مشارکت داشته باشند

رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم

گزارش خبرنگار صداوسیما از برنامه‌های امروز قالیباف در کوبا

حمله نماینده مجلس به لیست قلعه‌نویی

شرط اسکوچیچ برای پرسپولیسی‌ نشدن ترابی

پایان بلاتکلیفی ورزشگاه شیرودی تا 2 ماه آینده

سفر اشلوت به فرانسه برای جذب ستاره لیون!

گزینه‌های هدایت تیم فوتبال امید کمتر شدند

تجمع اعتراضی جمعی از دوومیدانی‌کاران مقابل وزارت ورزش

طاهری: رفتار رئیس کمیته تدوین مقررات فدراسیون فوتبال غیرحرفه‌ای است

محرومیت یک والیبالیست و دو کشتی‌گیر به خاطر دوپینگ

تغییر بزرگ در مدیریت باشگاه پرسپولیس!

ایکر کاسیاس بمب را منفجر کرد!

گزارش ویدیویی تجمیعی از حضور شرکت بیمه دی در اولین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه در مشهد مقدس

تجارت گردان گزارش می دهد/ درخشش بیمه دی در پرداخت به‌روز مطالبات درمانی ایثارگران و مشتریان

اجرای طرح ملی «سه‌شنبه‌های تکریم شهدایی» با حضور مادران شهدا در گلستان

توضیحات طباطبایی درباره انتخاب مدنی زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد

روایتی از پیام آیت‌الله بهجت در آخرین روزهای عمرشان به رهبر انقلاب

قالیباف: ایران هرگز به دنبال جنبه تسلیحاتی انرژی هسته‌ای نیست

عراقچی با رئیس پارلمان لبنان دیدار کرد

دیاکو حسینی: وزارت خارجه ایران نیاز به تاسیس یک واحد هوش مصنوعی دارد

بیانیه وزارت خارجه لبنان درباره رایزنی عراقچی و رجی در بیروت

دی‌زربی: اینتر پیشنهادی به من نداده است

لوکا مودریچ در رادار میلان

لیگ برتر فوتسال زیر ذره‌بین سرمربی تیم ملی

چرا بازی قطر برای ایران تشریفاتی محسوب نمی‌شود

وعده سرمربی تیم ملی والیبال: منتظر نتیجه خوب باشید

پاس گل حسین‌نژاد نامزد برترین‌های روسیه شد

صعود 15 پله‌ای محمد بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی

وعده خرید 4 بازیکن جدید برای بارسلونا

سرقت از ستاره پی‌اس‌جی نافرجام ماند

استراحت دو ستاره سامورایی در لیگ ملت‌ها

نماد استقلال در فرابورس تعلیق شد

باشگاه بیمه گران گزارش می دهد/ حق بیمه تولیدی بیمه دی از 33 همت گذشت

تمجید سیدحسن خمینی از وزیر راه؛ حضور خانم صادق در وزارت راه و شهرسازی مغتنم است

روایت غلامرضا انصاری از تأسیس طرح ارمغان بهزیستی در دولت اصلاحات

ساماندهی 5 پایگاه موشکی در نیروی زمینی ارتش