عصر کرد

آخرين مطالب

قربانی: آرش برهانی مقصر اصلی سقوط نفت مسجدسلیمان است گفتگو

قربانی: آرش برهانی مقصر اصلی سقوط نفت مسجدسلیمان است
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایسنا/ بازیکن سابق تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان مدعی شد، آرش برهانی مقصر اصلی سقوط تیم نفت به لیگ 2 است.
حسین قربانی اظهارکرد: متاسفانه اتفاق تاسف باری افتاد و تیم محبوب و تیم شهر اولین‌ها به لیگ 2 سقوط کرد. آن هم تیم شهری که اولین زمین فوتبال در آن شکل گرفته بود. حضور نفت مسجدسلیمان در سطح سوم لیگ فوتبال ایران اتفاق کوچکی نیست و اتفاق تلخی است که باید ریشه‌یابی و بررسی شده تا دلایل سقوط نفت مشخص شود. 
او با اشاره به مدیریت نفت مسجدسلیمان، ادامه داد: آقای مهدی‌پور از نظر فنی و مدیریتی کاربلد هستند و پذیرفتن مدیریت تیم نفت آن هم در شرایطی که نفت در قعر جدول قرار داشت کار بزرگی بود و من فکر می‌کنم او این کار را از روی دلسوزی و علاقه‌اش انجام داد و با تمام وجود تلاش کرد تا نفت در لیگ یک حفظ شود اما او زمانی قبول مسئولیت کرد که 65 درصد لیگ سپری شده بود و کار سختی در پیش داشت. 
بازیکن سابق نفت مسجدسلیمان همچنین با اشاره به حضور اشکش در راس کادر فنی تیم نفت، پس از حضور دو سرمربی دیگر در این تیم نیز گفت: اشکش فصل قبل هم که با تیم نفت بود عملکرد فنی خوبی از خود به نمایش گذاشت و نشان داده بود در حیطه فنی، مربی است که می‌تواند در لیگ یک تاثیرگذار باشد. او شناخت بسیار خوبی نسبت به تیم‌های لیگ یکی داشت و وقتی در بدترین شرایط ممکن هدایت نفت مسجدسلیمان را بر عهده گرفت به نظر من قلب شیری داشت و سخت‌ترین کار ممکن را پذیرفت. این مربی با توجه به تجربه‌ای که داشت بسیار تلاش کرد تا جلوی سقوط نفت مسجدسلیمان را بگیرد و تمام توان را خود را هم گذاشت. او در 14 بازی که هدایت نفت را بر عهده داشت به نظر من عملکرد قابل قبولی به نمایش گذاشت ولی با توجه به اینکه نفت پیش از حضور اشکش امتیازات زیادی از دست داده بود، کار بقا هر روز سخت‌تر می‌شد و در نهایت هم تیم سقوط کرد. 
او همچنین بیان کرد: تیم نفت مسجدسلیمان اکنون روزهای سخت و بدی را پشت سر می‌گذارد و وضعیت رقم خورده نشان می‌دهد نیاز به تغییرات اساسی در بخش‌های کلان ورزش مسجدسلیمان وجود دارد. 
قربانی با اشاره به سرمربیانی که ابتدای فصل هدایت نفت را بر عهده داشتند نیز مدعی شد: آرش برهانی عملکرد ناامید کننده‌ای در نفت مسجدسلیمان داشت و یکی از مهمترین عوامل سقوط نفت به لیگ 2 همین مربی است. نمی‌دانم چرا وقتی او 18 هفته نتیجه نگرفت چه اصراری بود که همچنان به فعالیت خود ادامه می‌داد و استعفا نمی‌داد تا باشگاه او را اخراج کند تا در مسائل مالی ذینفع شود. سوالم از آقای برهانی این است، شما که در بهترین کلاس‌های مربیگری و زیر نظر استادهای خوبی کار کرده‌اید آیا در آن کلاس‌ها به شما نگفتند وقتی در مجموعه‌ای نمی‌توانید به آنها کمک کنید نباید بمانید و باید استعفا بدهید و بروید؟ من آرش برهانی را مقصر اصلی سقوط نفت مسجدسلیمان می‌دانم. همچنین کسی هم که برهانی را برای هدایت نفت انتخاب کرد، دومین مقصر سقوط نفت است. 
بازار
او تاکید کرد: اکنون حال مردم مسجدسلیمان بابت سقوط نفت خوب نیست و امیدوارم همه فوتبالی‌های اصیل شهر مسجدسلیمان در خصوص مسائلی که منجر به سقوط نفت شد فکر کنند و با ریشه‌یابی این موضوع باعث بازگشت هرچه سریع‌تر نفت به لیگ یک و در ادامه به لیگ برتر شوند.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1004064/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دومین شکست بسکتبال سه نفره ایران در انتخابی جام جهانی

شوت دیدنی مهران احمدی با واکنش کوروش ملکی به کرنر رفت

گلزنی شهریار مغانلو در دیدار امشب اتحادکلبا مقابل بنی یاس

موقعیت برای سیلوا که از دو قدمی دروازه توپ را بیرون زد

خلاصه بازی استقلال و صنعت نفت آبادان

جنجالی‌ترین قرارداد فوتبال ایران رسمی شد!

واسکز هم با اشک رفت اما کسی حواسش نبود! ‏

دو امدادی استقلال برای رسیدن به فینال!

5 حرکت برتر بسکتبال NBA در شب گذشته

مهرداد محمدی پس از مدت‌ها به ترکیب استقلال برگشت و سیدحسین حسینی بازوبند کاپیتانی را به دست او بست

یک قدم تا قهرمانی در جام حذفی؛ استقلال به دنبال اعاده حیثیت در اراک

استقبال زبان‌آموزان خارجی از یادگیری زبان فارسی

شوت از راه دور مهران امیری که حسینی در دو مرحله توپ را مهار کرد

تیر دروازه استقلال مانع از به ثمر رسیدن گل صنعت نفت شد

مغانلو پنالتی گرفت قایدی گل کرد؛ چیپ دیدنی قایدی از روی نقطه پنالتی

برخورد دلخراش صورت محسن سیفی با پیست کنار زمین

شوت ابوالفضل جلالی با واکنش گلر صنعت نفت دور شد

ارسال خطرناک رامین رضاییان به قصد باز کردن دروازه صنعت نفت

گل اول استقلال توسط کوشکی در دقیقه 40

برتری یک بر صفر استقلال مقابل صنعت نفت در نیمه نخست

واکنش تماشایی ملکی مانع از گل دوم استقلال شد

شوت صالح حردانی با واکنش کوروش ملکی روبرو شد

گزارش زنده؛ استقلال 2-0 صنعت نفت

خداحافظی لوکا مودریچ با هواداران رئال مادرید در سانتیاگو برنابئو

اولین جلسه سیدورف با بازیکنان استقلال

علی قلی‌زاده و سناریوی باشکوه قهرمانی

فصل حسین‌نژاد با پاس گل تمام شد

خاص‌ترین هوادار استقلال مقابل نفت

محمدرضا احمدی: امروز فیگو هم وقتی هواداران بارسا را دید نشان داد کشاله‌اش درد می کند

پایان فصل برای رئال مادرید؛ چشمک ام‌باپه به کفش طلا و وداع مودریچ و کارلتو با برنابئو

طرح موزائیکی هواداران استقلال پیش از شروع بازی با صنعت نفت

موقعیت خطرناک صنعت نفت روی دروازه استقلال که توپ از کنار دروازه به بیرون رفت

این آخرین باری بود که کارلو آنچلوتی و لوکا مودریچ رو به عنوان مربی و بازیکن رئال مادرید در سانتیاگو برنابئو میدیدیم

خرید بعدی پرسپولیس به تیم ملی دعوت شد

پیام تسلیت مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در پی درگذشت حجت‌الاسلام و المسلمین یوسف‌پور

مسابقات پارا وزنه برداری جانبازان با حضور مدیر کل بنیاد مازندران برگزار شد

بازدید نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران از مجتمع ایثار زاهدان

حضور هواداران صنعت نفت در طبقه دوم

رقابت جنجالی بین دورسون، اورونوف و شکاری

اعتراض هواداران نفت آبادان به حضور در طبقه دوم ورزشگاه آزادی

سومین جام قهرمانی اوسمار با بوریرام

اولین پیام سیدورف برای استقلال صادر شد

طالب ریکانی به مستطیل سبز بازگشت

بازی عجیب لهستانی‌های بارسا؛ پرتاب مشت در تمرین!‏

امتیاز لیگ برتری قزوین به این دلیل جایی نمی‌رود

اعتراض هواداران استقلال به وضعیت مدیریت این باشگاه

تیکدری: تکذیب می‌کنم، کدام خداحافظی؟!

انصراف سجاد انوشیروانی از انتخابات دبیر کلی فدراسیون جهانی وزنه‌برداری

صعود کومیته تیمی مردان به فینال آسیا؛ بانوان برنزی شدند

زوال دموکراسی در دوران اردوغان؛ روایت الیف شافاک از سیاست و ترکیه