عصر کرد

آخرين مطالب

مشکل اسپانیا برای لیگ ملت‌ها؛ مهاجم نداریم! سیاسی

مشکل اسپانیا برای لیگ ملت‌ها؛ مهاجم نداریم!
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 /تیم ملی اسپانیا برای بازی در مرحله نیمه‌نهایی لیگ ملت‌های اروپا با مشکل بزرگی در خط حمله مواجه است.
لوئیس دلا فوئنته قرار است فهرست تیم ملی اسپانیا برای مرحله نهایی لیگ ملت‌های اروپا را هفته آینده اعلام کند. با این حال، او منتظر تصمیم یوفاست که آیا به درخواست اسپانیا، پرتغال و آلمان مبنی بر افزایش تعداد بازیکنان دعوت‌شده به 26 نفر پاسخ مثبت می‌دهد یا نه. در مقابل، فرانسه خواستار حفظ سقف 23 بازیکن مطابق با مقررات اولیه مسابقات است.
اما سرمربی اسپانیا در خط حمله با مشکلات زیادی روبه‌رو است. تنها یک هفته مانده به اعلام لیست، بخش هجومی اسپانیا به شدت تحت تأثیر مصدومیت‌ها و بیماری‌ها قرار گرفته. در میانه هفته، دلا فوئنته مطلع شد که نمی‌تواند روی فران تورس برای رقابت در آلمان حساب کند. مهاجم بارسلونا که در فرم فوق‌العاده‌ای قرار داشت، مجبور شد زیر تیغ جراحی برود.
شانس فران تورس برای حضور در ترکیب اصلی اسپانیا در دیدار 5 ژوئن مقابل فرانسه در اشتوتگارت در حال افزایش بود؛ ابتدا به دلیل عملکرد و گل‌هایش، سپس به خاطر افت چشمگیر آلوارو موراتا. کاپیتان تیم ملی اسپانیا در بازی برگشت مقابل هلند نیمکت‌نشین بود و در مستایا حتی یک دقیقه هم بازی نکرد. در گالاتاسرای هم موراتا فقط در یکی از شش بازی اخیر تیمش در ترکیب اصلی قرار گرفته و نقش پررنگی ندارد. او از زمان ورود به استانبول فقط 6 گل در 15 بازی زده.
آیوزه پرز که در بازی مقابل دانمارک در نوامبر گل زده بود، یکی دیگر از گزینه‌ها برای دیدار نیمه‌نهایی لیگ ملت‌ها محسوب می‌شد. این مهاجم پایان درخشانی را برای این فصل با ویارئال داشت، اما در بازی مقابل بارسلونا بار دیگر دچار مصدومیت عضلانی شد. این اولین‌بار در فصل جاری نیست که او با چنین مشکلی مواجه می‌شود. او در لیست اکتبر حضور نداشت و ماه بعد نیز بازی مقابل سوئیس را از دست داد. 
حالا آینده او وابسته به نتایج آزمایش‌هایی است که قرار است دوشنبه انجام دهد. او در هفته پایانی لالیگا بازی نخواهد کرد و همه‌ چیز به تشخیص پزشکان بستگی دارد.
تمرکز دلا فوئنته تنها روی آیوزه نیست. نیکو ویلیامز هفته‌هاست که به خاطر عارضه‌ای در ناحیه لگن (پوبالژیا) بازی نکرده. با وجود پیشرفت درمان، حضور او در لیست هنوز قطعی نیست، چرا که این نوع آسیب‌دیدگی نیاز به زمان و روند بهبودی دقیقی دارد. البته اتلتیک بیلبائو در هفته پایانی فصل انگیزه خاصی ندارد. از طرفی، یرمی پینو پس از بازی برابر بارسا از ناحیه انگشت دست دچار دررفتگی شد و اشک‌ریزان به کلینیک رفت.

عصر کرد

گزینه‌های جایگزین
از فهرست مهاجمان دعوت‌شده در ماه مارس، دلا فوئنته در حال حاضر تنها موراتا، سامو، اویارزابال و برایان ساراگوسا را در اختیار دارد. او با توجه به تعداد نهایی بازیکنانی که می‌تواند از 31 مه در لاس روساس تمرین را با آن‌ها آغاز کند، به دنبال گزینه‌های جایگزین است.
در دیدار برابر هلند در والنسیا، او با اویارزابال به‌عنوان مهاجم نوک بازی را آغاز کرد. دو گل از سه گل اسپانیا در آن دیدار را همین بازیکن به ثمر رساند. دلا فوئنته می‌گوید: «ما همیشه با یک مهاجم نوک بازی می‌کنیم». اما او این احتمال را نیز در نظر گرفته که مهاجمش لزوماً کلاسیک و سنتی نباشد، به‌ویژه با حضور دنی اولمو که می‌تواند با نفوذهای مؤثر بازی کند. در این صورت، راه برای بازیکنانی مثل فرمین (که در یورو حضور داشت) یا ایسکو (که اگر مصدوم نمی‌شد قطعاً دعوت می‌شد) باز می‌شود. ایسکو در فصل جاری نمایشی درخشان در رئال بتیس داشت، اما مصدومیت اخیر، او را از صحنه خارج کرد.
وقتی صحبت از یک مهاجم کلاسیک و تمام‌عیار است، گزینه‌های فوتبال اسپانیا چندان گسترده نیستند. فصل گذشته گوروزتا و بورخا مایورال در لیست قرار داشتند و خوسلو هم مهره ثابت بود. اما در این فصل هیچ‌یک نتوانسته‌اند درخشش گذشته را تکرار کنند و خوسلو که قهرمان اروپا بود، اکنون در قطر توپ می‌زند.
در تیم زیر 21 ساله‌ها، نام متئو جوزف به‌عنوان یک استعداد آینده‌دار مطرح است، اما در حال حاضر در لیدز یونایتد، تیم حاضر در چمپیونشیپ انگلیس، بازی می‌کند. احتمالاً هنوز برای حضور او در تیم بزرگسالان زود است؛ آن هم در دیداری مقابل فرانسه، تیمی که در خط دفاعی غول‌هایی چون سالیبا، اوپامکانو و کوناته را در اختیار دارد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1002470/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیروز قربانی: هفته هفتم برای من «حیاکن رها کن» دادند اما گفتم صبر کنید، نتیجه آن را می‌بینید

سیروس دین محمدی: نمی‌خواهم از تیمی که با آن قهرمان شدم، بد سخن بگویم

آنچه در مراسم رونمایی از سیدروف توسط باشگاه استقلال گذشت

محمدحسین میثاقی: با این قانون جدید فدراسیون فوتبال، همه قراردادها کان لم یکن

کنایه پیروز قربانی به موسیمانه سرمربی اسبق استقلال

پیروز قربانی: دست از سر والتر ماتزاری بردارید!

پیروز قربانی: یکی از خوش شانسی‌های فرهاد مجیدی این بود که در دوران کرونا سرمربی استقلال بود وگرنه اجازه نمی‌دادند که کار کند

شعار هواداران ملوان برای مازیار زارع: زارع هانسی فلیک

سیروس دین محمدی: استقلال به بازیکن معمولی نیاز ندارد

محمدحسین میثاقی: شصت میلیون تومان به زارع داده بودند، الان نیاز نبود سی میلیارد پرداخت کنند

انتشار تصاویر اتاق کمک داور ویدیویی در فینال جام حذفی

انتقادهای تند محمدحسین میثاقی از بنیادی فر و تیم کمک داور ویدیویی جام حذفی

20 گل تماشایی و زیبای لیگ برتر در فصلی که گذشت

تمجید پیروز قربانی و سیروس دین محمدی از وحید امیری

پیروز قربانی: به جان فرزندم همین الان پیشنهاد استقلال برسد، سرمربی نمی‌شوم

پیروز قربانی: فرهاد مجیدی بهترین گزینه ایرانی است و همیشه گزینه استقلال است

سیروس دین محمدی: من و امثال من به هیچ عنوان در حد استقلال نیستیم

پیروز قربانی: استقلال اول باید سریعا سرمربی را انتخاب کند و بعد بازیکن بخرد

محمدحسین میثاقی: مجموعه استقلال مسئول‌ کارهای بیخودی است!

اخبار و حواشی فوتبال ایران

پیروز قربانی: هر چه قدر فکر می‌کنم نمی‌دانم هدف از آوردن سیدورف چه بوده است

انتخاب بازیکن برتر تاریخ منچسترسیتی با کوین دی بروین

تماس تلفنی نتانیاهو و ترامپ درباره مذاکرات با ایران

مهدی قایدی بازیکن تیم ملی: تمام فکر ما در اردوی تیم ملی، داشتن یک تیم خوب و با کیفیت است

محمد مهدی محبی: خوشحالی بعد از گل من را خیلی‌ها انجام دادند ولی من محروم شدم و سپاهان ضربه دید

عارف آقاسی: خوشحالم که به تیم ملی برگشتم و آقای قلعه نویی به بازیکنان داخل لیگ اعتقاد دارد

عصبانیت عجیب کارلسن، استادبزرگ شطرنج بعد از شکست مقابل مقابل دوماراجو!

سیروس دین محمدی: شرایط استقلال خیلی سخت بود و به مرور زمان بازیکنان فهمیدند که خودشان باید کاری بکنند تا تیم را نجات بدهند

پیروز قربانی پیشکسوت استقلال: از اول فصل مشخص بود که استقلال این فصل به بیراهه می‌رود

واکنش سیروس دین محمدی به صحبت‌های مجتبی جباری: حداقل باید دو جام داشته باشند که بتوانند در استقلال سرمربیگری کنند

وقتی رافینیا در نقش دروازه‌بان ظاهر می‌شود!

سفیر جدید ایران در آذربایجان انتخاب شد

یمن: فرودگاه بن‌گوریون را با موشک «ذوالفقار» هدف قرار دادیم

دیدار قالیباف با رئیس‌جمهور ونزوئلا

وال‌ استریت‌ ژورنال: بر اساس پیشنهاد آمریکا، زنجیره غنی‌سازی ایران فرو خواهد پاشید

یک واحد آموزشی در روستای قایبرد بانه کلنگ‌زنی شد

تمجید محمدحسین میثاقی از هواداران استقلال و کنایه به مدیران باشگاه

مهدی قایدی: یکسال دیگر با شباب الاهلی قرارداد دارم

مهدی قایدی: امسال تصمیم‌گیری برایم سخت است

مهدی قایدی: باشگاه استقلال صحبت‌هایی با وکیلم داشته ولی نتیجه آن را نمی‌دانم

علیرضا بیرانوند صحبت‌هایش درمورد تحصیلاتش را تصحیح و عذرخواهی کرد

بیرانوند خطاب به میثاقی: اگر برنامه‌ات نیاز به طنز دارد، یک صندلی برایم بزار تا هر هفته بیام مردم را بخندانم

آریا یوسفی: برای پست وینگر دعوت شدم و سرمربی تیم ملی هرجا بخواهد بازی می‌کنم

صحبت‌های محمدحسین میثاقی درباره استفاده از سرباز قهرمان برای فوتبالیست‌ها

عارف آقاسی: هنوز با هیچ تیمی توافق و امضای قرارداد نکرده ام و به بعد از اردوی تیم ملی موکول کرده ام

پپه رینا خداحافظی نکرده به فوتبال برگشت!

اکسیوس منتشر کرد؛ جزئیات پیشنهاد مکتوب آمریکا به ایران برای توافق

قانونی که میتواند جلوی بازی های یک طرفه را بگیرد

قالیباف با رییس مجلس نمایندگان ونزوئلا دیدار کرد

آلمان: تروئیکای اروپایی به‌ دنبال رسیدن به تفاهم دیپلماتیک با ایران هستند