شناسایی 260 نقطه بحرانی و نیمهبحرانی حریق در منابع طبیعی کرمانشاه/ آمادهباش 330 دیدهبان
اجتماعی و فرهنگی
بزرگنمايي:
عصر کرد - جام جم آنلاین؛محمدحسین رستمی، روز یکشنبه(28 اردیبهشت) در جلسه ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، با اشاره به وسعت 2.5 میلیون هکتاری استان که حدود 1.6 میلیون هکتار آن معادل حدود 65 درصد عرصههای منابع طبیعی است، گفت: از عرصههای منابع طبیعی استان نیز 530 هزار هکتار جنگلی است که حساسیت بیشتری در زمینه وقوع حریق در عرصههای جنگلی داریم.
وی با بیان اینکه عمده عرصههای جنگلی استان در 10 شهرستان واقع شده و در چهار شهرستان شرقی استان پوشش کمتری از جنگل داریم، خاطرنشان کرد: عمده نگرانی ما در زمینه وقوع حریق در این 10 شهرستان است که البته اقداماتی را برای پیشگیری و کاهش موارد حریق در آستانه فصل گرما آغاز کردهایم.
سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه، درباره اهم اقدامات صورت برای مقابله با حریق در فصل گرمای امسال، از شناسایی 260 نطقه بحرانی و نیمه بحرانی و تمرکز بر این نقاط خبر داد.
رستمی با بیان اینکه نیروهای منابع طبیعی در 31 بلوک با تمرکز بر مناطق بحرانی برای مقابله با حریق ساماندهی شدهاند، گفت: 330 دیدهبان نیز برای مقابله فوری با موارد حریق در استان پای هستند.
وی همچنین از راهاندازی پنج پایگاه اطفاء حریق در استان در قوری قلعه، کرمانشاه، اسلام آبادغرب، ثلاث باباجانی و گیلانغرب خبر داد و اضافه کرد: این پایگاهها مناطق و شهرهای اطراف خود را پوشش میدهند.
سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه از وضعیت حریق عرصههای منابع طبیعی استان در سال گذشته نیز یاد کرد و ادامه داد: سال گذشته 10 هزار و 500 هکتار از منابع طبیعی استان درگیر حریق شد که خوشبختانه بخش کمی از آن یعنی حدود 812 هکتار مشجر بود.
رستمی از انجام 163 عملیات اطفاء حریق در سال گذشته خبر داد و یادآور شد: عمده حریقهای سال گذشته را در شهرستانهای کرمانشاه و ثلاث باباجانی شاهد بودیم.
وی درباره دلایل بروز حریق در عرصههای منابع طبیعی در سال گذشته نیز اظهار کرد: عامل 32 درصد حریقها گردشگران، 31 درصد آتش زدن پسچر مزارع و 35 درصد اختلافات قومی و قبیلهای بود و مابقی نیز سهم سایر عوامل بوده است.
-
يکشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۵:۲۶
-
۳ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1002082/