عصر کرد

آخرين مطالب

ورود بارزانی به تهران/ تأکید اقلیم کُردستان بر تأثیرات گفتگو و تقویت همکاری بنیادین میان کشورها و ملت‌های منطقه سیاسی

ورود بارزانی به تهران/ تأکید اقلیم کُردستان بر تأثیرات گفتگو و تقویت همکاری بنیادین میان کشورها و ملت‌های منطقه
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش خبرآنلاین «نیچیروان ادریس بارزانی» رئیس اقلیم کُردستان عراق بنا به دعوت رسمی دکتر «عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بعد از اتمام سفرش به بغداد و شرکت در اجلاس سران عرب، در رأس هیأتی عالی‌رتبه از مسئولان دیوان ریاست اقلیم کُردستان، شامل؛ «فوزی حریری» رئیس دیوان ریاست اقلیم کردستان و «عبدالله آکره‌یی» مشاور رئیس اقلیم کُردستان در امور ایران، امشب شنبه 27 اردیبهشت ماه جاری (17 می 2025) جهت شرکت در کنفرانس بین‌المللی مجمع گفت‌وگوی تهران Tehran Dialogue Forum از طریق پافیون فرودگاه بین‌المللی مهرآباد تهران وارد پایتخت ایران شد و مورد استقبال سید «موسی علیزاده طباطبایی» رییس اداره عراق ـ خلیج فارس در وزارت امور خارجه ایران، «نصیر عبدالمحسن عبدالله» سفیر کشور عراق در تهران، «سلام عارف رشدی» معاون نمایندگی حکومت اقلیم کردستان و نیز نماینده حزب دموکرات کردستان عراق در ایران و .
.. قرار گرفت. 
طبق برنامه اعلام شده، «نیچیروان بارزانی» روز یکشنبه 28 اردیبهشت ماه (18 می 2025) در یکی از میزگردهای کنفرانس مجمع گفت‌وگوی تهران، به عنوان مهم‌ترین پلتفرم دیپلماتیک و سکوی گفت‌وگوهای بین‌المللی ایران، به ایراد سخنرانی می‌پردازد و با اشاره به دیدگاه اقلیم کُردستان جهت آینده بهتر منطقه؛ بر مشارکت فی‌مابین براساس احترام و منافع مشترک تأکید می‌کند. 
حضور بارزانی در این کنفرانس، تکرار حمایت‌های اقلیم کردستان از تأثیرات دیالوگ و تقویت همکاری بنیادین میان کشورها و ملت‌های منطقه، جهت حفظ آرامش و برقراری ثبات، توسعه و تکامل اقتصادی و همچنین همزیستی مسالمت‌آمیز و صلح‌طلبانه است.
رئیس اقلیم کُردستان در این سفر رسمی خود، همچنین قرار است با تعدادی از مسئولان ارشد ایرانی دیدار و درباره مسائل دو جانبه، مهمترین مسائل و اوضاع منطقه و همچنین روابط ایران با عراق و اقلیم کردستان به گفت‌وگو و رایزنی بپردازند.
کنفرانس بین‌المللی مجمع گفت‌وگوی تهران، تحت عنوان «عاملیت منطقه‌ای در نظم یا بی‌نظمی جهانی» در روزهای یکشنبه و دوشنبه 28 و 29 اردیبهشت ماه جاری (18 و 19 می 2025) به ریاست دکتر «عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران و همچنین با حضور حدود 200 مهمان از 53 کشور جهان از جمله؛ مقامات ارشد کشورهای مختلف، هیأتی از سازمان ملل متحد، هیأت‌های خارجی از کشورهای آمریکای شمالی، اروپا، انگلیس، آلمان، مقاماتی از اروپای شرقی، ترکیه، ارمنستان، هند، ژاپن، چین، روسیه، عربستان، عراق و کشورهای حوزه خلیج فارس شامل؛ وزرای خارجه، نمایندگان ویژه دولت‌ها در سطح وزرا، معاونان، تصمیم‌سازان، شخصیت‌های برجسته، سفرا، نماینده دیپلماسی، صاحب‌نظران بین‌المللی و ... به مدت دو روز در مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه در شهر تهران برگزار می‌شود.
311311
کد خبر 2065589

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1001995/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هویسن از پارسال برای رفتن به رئال نخ داده بود!

اقتصاد و سرمایه‌گذاری اولویت اصلی استان است

معرفی سرپرست اداره‌کل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری کردستان

جشن قهرمانی تراکتور ؛ پرتماشاگرترین و غیرقابل کنترل | اخبار ورزشی

ببینید | صحنه سرقت تلفن همراه دختر جوان در میدان نماز اسلامشهر!

هندرسون: پپ به خاطر وقت‌کشی از من عصبانی بود!

هفته‌ای همراه با وزش باد، گردوخاک و پایداری دمایی در کرمانشاه – آفتاب نو | اخبار ورزشی

میرزائیان: فوتبال تبدیل به نتیجه‌گرایی شده است

شوک مربی قهرمان آسیا به هواداران با خبر جدایی

رد پای سحرخیزان در گل به صدرنشین

خلاصه بازی جنوا 2 - آتالانتا 3

افشین پیروانی به آمریکا رفت

خرید پرسپولیس خیلی زود از تهران می‌رود

زنگ خطر اقتصاد توکیو

ترس کسب‏‏‌وکار‌ها از «پرتگاه بی‏‏‌ثباتی»

کدام چهره‌ها بیشترین شانس را برای جانشینی همتی دارند؟ | گزینه پیشنهادی وزارت اقتصاد، به زودی روی میز بهارستان

5 خواسته معدن‌داران قیر طبیعی در آستانه سفر وزیر صمت به کرمانشاه

گل سوم پاری سن ژرمن به اوسر توسط کواراتسخلیا

گل دوم پاری سن ژرمن به اوسر توسط مارکینیوش

هجدهمین جشن شب بازیگر؛ ما زنده به‌آنیم که در صحنه بمانیم

ورود بارزانی به تهران/ تأکید اقلیم کُردستان بر تأثیرات گفتگو و تقویت همکاری بنیادین میان کشورها و ملت‌های منطقه

حکم رسمی درباره معلم جنجالی؛ واکنش اداره تخلفات آموزش و پرورش

معرفی سرپرست اداره‌کل سیاسی، انتخابات وتقسیمات کشوری استانداری کردستان

اصفهان صاحب نخستین پردیس سینمایی کودکان کشور شد

ناترازی متهم اول کاهش صادرات فولاد؛ زنگ خطر اقتصاد غیرنفتی کشور به صدا درآمد

راز موفقیت مربیان کروات در ایران از زبان اسکوچیچ

گل اول اوسر مقابل پاری سن ژرمن توسط لاسین سینایوکو

گل مردود جنوا به آتالانتا توسط بانی

بازی با بارسا لغو نشد چون لالیگا نخواست!

اسکوچیچ: افتخارات بزرگی در اروپا دارم

تغییر در برنامه پرسپولیس برای اردوی ترکیه

اسکوچیچ: آشپزی نه اما رقص شیری عالی است!

گل اول پاری سن ژرمن به اوسر توسط کواراتسخلیا

کاظمیان: مطمئنم می‌توانم به پرسپولیس کمک کنم!

شماره پیراهن مهاجم پرسپولیس مشخص شد

گل اول جنوا به آتالانتا توسط آندره‌آ پینامونتی

جشن قهرمانی کریستال پالاس در جام حذفی

درگیری پپ و هندرسون در پایان بازی فینال FA CUP

دعوای پپ با هندرسون؛ باید اخراج می‌شدی!

عقاب‌های انگلیس پس از 119 سال جام بردند

آخرین اخبار نقل و انتقالات فوتبال جهان

پالاس ومبلی و سطح شهر را باهم جارو کرد!

خرید جدید در ساختمان باشگاه پرسپولیس

میرزائیان: از استراتژی‌های خوبی الگو برنمی‌داریم

میرزائیان: اخباری بازیکن تاثیرگذاری در گلگهر است

حضور شبانه امین کاظمیان برای عقد قرارداد با پرسپولیس

5 صحنه برتر NBA در شب گذشته (16 می 2025)

معلم خاطی روستای کرجو اخراج شد

اولین کتاب آموزش گام به گام وینگ چون رونمایی شد

سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی